Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
Prenumeruok
žurnalą internetu!
Sekite mus:
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
fermentinis sūris
Virtuvė
prieš 7 metus
Sūriu pagardintas bulvių plokštainis
Jeigu norėsite sotesnio ir aromatingesnio plokštainio, šis variantas kaip tik tai ko ieškote.
Virtuvė
prieš 8 metus
Krabų lazdelių užtepėlė
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Virtuvė
prieš 8 metus
Vištienos kepsneliai su žiediniais kopūstais, paprika ir žalumynais
Labai skanūs kepsneliai, su daug daržovių, prie kurių praktiškai daržovių garnyras ir nereikalingas.
Virtuvė
Ryžių užkepėlė su vištiena ir sūriu
Šią užkepėlę lengva „paversti“ vegetariška, nededant į ją vištienos. Be to, tai puikus būdas panaudoti keptą vakarykščią vištieną arba pakeisti ją kepta/virta vištienos krūtinėle.
Virtuvė
prieš 9 metus
Grikių ir cukinijų kotletai
Skanu, lengva ir sotu!
Virtuvė
prieš 9 metus
Lietiniai su krabų lazdelių įdaru
Lietiniai yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų. Ir jie niekada neatsibosta, nes skonių pasirinkimas yra labai platus, o ir įdaras priklauso nuo fantazijos. Nuo saldumo iki pikantiškumo, nuo aštrumo iki švelnumo. Skonių gama beribė.
Virtuvė
prieš 9 metus
Krabų lazdelių užtepėlė
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Virtuvė
prieš 9 metus
Grikių ir cukinijų kotletai
Skanu, lengva ir sotu!
Virtuvė
prieš 9 metus
Ryžių užkepėlė su vištiena
Šią užkepėlę lengva „paversti“ vegetariška, nededant į ją vištienos. Be to, tai puikus būdas panaudoti keptą vakarykščią vištieną arba pakeisti ją kepta/virta vištienos krūtinėle.
Virtuvė
prieš 9 metus
Čili sriuba
Kai už lango - per minus 20, pirmas patiekalas, apie kurį pagalvoju -
čili
sriuba!
Veidai
Monarchija
Mada
Grožis
Sveikata
Apie mane
Psichologija
Horoskopai
Astrologija
Politika
Kultūra
Laisvalaikis
Kinas
Muzika
Teatras
Sportas
Fotografija
Menas
Orai
Įdomybės
Istorija
Knygos
Interjeras
Namai
Virtuvė
Receptai
Vaikai
Nelaimės
KONTAKTAI
Privatumo politika
Sekite mus:
Prenumeruok
Naujienlaiškį
Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su
taisyklėmis
Naujas „Moteris“ Numeris:
Prenumeruok