Reikės:
10 krabų lazdelių;
50 g raudonų ikrų;
2-3 v.š. majonezo;
60 g fermentinio sūrio;
pracūziško batono.
![](http://img3.moteris.lt/article/f01c77a0-28f7-4178-93aa-469b4dd3f086/inline_image/6663430.jpeg)
Eiga:
* Orkaitėje paskrudiname prancūzišką batoną.
![](http://img3.moteris.lt/article/f01c77a0-28f7-4178-93aa-469b4dd3f086/inline_image/6663434.jpeg)
* Į dubenėlį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, smulkiai tarkuotą sūri, dedme majonezą ir viską gerai išmaišome.
![](http://img4.moteris.lt/article/f01c77a0-28f7-4178-93aa-469b4dd3f086/inline_image/6663438.jpeg)
* Gautą masę tepame ant batono, skanaus!
![](http://img1.moteris.lt/article/f01c77a0-28f7-4178-93aa-469b4dd3f086/inline_image/47a92d77-dfdd-401f-a754-88850e1fc1f6.jpg)