Andriaus Pauliukevičiaus patarimai, kaip ištirpdyti kilogramus

Andrius Pauliukevičius teigia, kad išsivertsi galima su 10-čia maisto produktų.

Populiariausi savaitės tekstai:
- N. Oželytė: badauti mėnesį yra sudėtinga, niekam nerekomenduoju
- J. Jurkutės mama Aldona: kai vyras pasitraukė iš gyvenimo, skaudžiausia buvo dėl vaikų
- Violeta Baublienė: tekėti gal ar ką…
- Apie Šapranauską: žmonės jį matydavo linksmą, bet jis buvo pilnas graudulio
- Grožio ekspertai išrinko: 7 šių metų geriausios priemonės
- Penkios jauninančios šukuosenos
- Produktai, kurie itin efektyviai degina riebalus

Daugkartinis Lietuvos ir du kartus Europos kultūrizmo čempionas Andrius Pauliukevičius, remdamasis ilgamete trenerio ir profesionalaus sportininko patirtimi, vadovauja pirmajam Baltijos šalyse sveikatingumo projektui kilo.lt, rūpinasi, kad žmonės pasiektų tokias kūno formas, kokių trokšta. Savo knygoje „Tobulas kūnas“ (leidykla „Obuolys“) jis pateikia šimtą patarimų, kaip mesti svorį, auginti raumenis, kaip maitintis, treniruotis, griauna mitus apie mitybos ir sportavimo principus.

Koks kūnas Jums yra tobulas?

Tobulo kūno nėra. Tai – nepasiekiama siekiamybė. Šis procesas tuo ir įdomus, kad yra nesibaigiantis. Tobulas kūnas – tai sudėtinga visuma, sveikatos, grožio, dvasios ir jausmų harmonija. Jį tobulinant itin svarbios vidinės asmens savybės – valia, disciplina, darbštumas, žinių troškimas.

Kada vėlu dailinti savo formas?

Skyriuje „Vyresni nei 40“ pateikiau Vidmanto Malakausko pavyzdį. Šis pasaulio mėgėjų kūno rengybos (fitneso) ir kultūrizmo čempionas varžybose pradėjo dalyvauti keturiasdešimties ir savo geriausią formą pasiekė būdamas 55–57-erių metų. Lietuvoje vyrų gyvenimo vidurkis – 65–70 metų, vadinasi, galime būti aktyvūs iki gilios senatvės.

Ar moterims reikia augintis raumenis?

Augintis nereikia, bet turėti standžius yra gražu. Kai moteris pradeda sportuoti, raumenys papildomai neauga – jie tik grąžina genetiškai užprogramuotą, bet dėl gyvenimo būdo prarastą tonusą, pilnumą. Dauguma dailiosios lyties atstovių intelektinį darbą dirba sėdėdamos, tad raumenys nesivysto. Graži moteris yra ta, kurios graži vidurinė kūno dalis – talija, sėdmenys ir šlaunys. Ši sritis labiausiai traukia vyrų dėmesį. Jei mergina ateina tik pasportuoti, raumeninga kultūriste ji staiga netaps.

Paneikite bent porą mitų apie„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis