5 situacijos, kai moterys patiria neįprastą orgazmą

Vyrauja nuomonė, kad jei moteris nori greičiau patirti orgazmą, jai būtina į ką nors pasitrinti. Tačiau ir be to yra situacijų, kai moteris gali pasiekti neįprastą malonumą.

1. Dauguma merginų dažnai gyvena pagal stereotipus. Jeigu mergina susijaudindavo ir masturbuodavosi, kai žiūrėdavo filmą "Rembo", tuomet jai susiformuoja savotiškas seksualinis kodas. Tai reiškia, kad jai orgazmą gali sukelti tik atletiško sudėjimo ir stiprus vyras. Tokiais atvejais vyrui reikėtų žinoti moters stereotipus ir turėti omeny, kai mėgina "iškviesti" jos orgazmą.

2. Kartais mergina gali patirti orgazmą, jei ji kaip reikiant įkaista ir tuo metu iškrinta iš lovos, atsitrenkdama į grindis minkšta vieta. Taip atsitinka, kai mergina gulėdama su vaikinu lovoje, pradeda galvoti, ar jai pavyks patirti orgazmą, ar ne. Žinoma, tokiais atvejais vyras turėtų leisti merginai atsitrenkti į ką tik nori, kad tik ji patirtų pilnavertį orgazmą.

3. Kai kurios merginos gali patirti orgazmą tik masturbuodamosios. Tokiais atvejais vyrui belieka tik jai padėti.

4. Оrgazmą mergina gali pasiekti tik tada, jei vyras įeina į ją iš nugaros, o ji tuo metu stovi atsirėmusi į sieną.

Nors dažniausiai merginai svarbiau tiesiog geras seksas. Todėl vyras turėtų paeksperimentuoti ir kitomis pozomis. Nors kartais gali tekti baigti vakarą stovint.

5. Mergina orgazmo metu netikėtai pradeda kaip šunytis inkšti, o paskui su ašaromis akyse krenta vaikinui ant pečių.

Tokia situacija rodo, kad mergina visiškai atsipalaidavo ir patyrė iš tikrųjų stiprius pojūčius. Todėl, jei vyrui teko tokia partnerė, tai ji gali išmokyti jį daug įdomių dalykų.

Alpimas, sąmonės praradimas ir kita neįprasta reakcija orgazmo metu – visiško "atsijungimo" ženklas. Tai reiškia, kad mergina sugeba ne tik atsipalaiduoti, bet ir galvoti vien apie seksą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis