10 mitų apie seksą, kuriais jūs, ko gero, vis dar tikite

Informacijos perteklius ne visada užtikrina gerą rezultatą. Pateikiame dešimt teiginių, kurie išsklaidys klaidingus stereotipus apie intymų gyvenimą.

1. Laiminga santuoka reiškia seksą kiekvieną naktį. Jei santykiai geri, jūs mylitės kasdien, o gal net kelis kartus per dieną.


Tai neatitinka tikrovės. Žmonių biologiniai ritmai ir temperamentas skiriasi, o dar prisideda įtampa darbe. Po darbo tau dažnai norisi grįžti namo, susiriesti į kamuoliuką ir kietai užmigti? Tai normalu, ir neturi dėl to jausti kaltės.


2. Tau būtinai turi patikti oralinis seksas.


Ne, tu neprivalai daryti to, kas tau nepatinka. Net jei jis labai prašo, kad tu jį pamalonintum. Net jei jis reikalauja. Ypač, jei jis reikalauja!


3. Kritinės dienos – tai šlykštu.


Taip tikriausiai galvoja tik 14-mečiai paaugliai. Arba vyrai, kurių patirtis ir brandos lygis kaip mokyklinio amžiaus berniuko. Tikimės, kad tai ne tavo tipažas.


4. Jei tau patinka standartinės pozos, tavo seksualinis gyvenimas nuobodus.


Kiekviena iš mūsų lovoje nori būti nesutramdoma tigrė, o ne nuobodi konservatorė. Bet realybėje toli gražu ne visada atliekami akrobatiniai triukai. Paeksperimentuoti kartais linksma, bet eksperimentuoti kaskart mylintis jums abiem neužteks entuziazmo.


5. Turi pabandyti viską, bent kartą gyvenime.


Vyrai dažnai taip sako, įkalbinėdami tave eksperimentuoti, seksualinėje srityje taip pat. Bet jei tu kažko nenori, tai visiškai nereiškia, jog nesi šiuolaikiška, nemėgsti išbandyti naujų dalykų ar kad tavo gyvenimas eina pro šalį.


6. Judu netinkate vienas kitam, jei niekada nepatiriate orgazmo vienu metu.


Realybėje pajusti orgazmą vienu metu pavyksta toli gražu ne taip dažnai, kaip filmuose ar knygose. Jei įkvėpimo semiesi skaitydama „50 pilkų atspalvių“ – nuostabu. Bet nevertėtų lygiuotis į audringą išgalvotų personažų seksualinį gyvenimą.


7. Kuo ilgiau, tuo geriau.


Tikrai ne. Nuo sekso taip pat pavargstama.


8. Vyrams patinka gražūs apatiniai.


Ne, tai moterims patinka gražūs apatiniai. Kai vyrą užvaldo aistra, jis gali ir nepastebėti visų tavo nėrinių ir raukinių. Svarbiausia – nenusimink, ir prisimink, dėl ko tu stengeisi, jei jis netyčia nutrauks brangiai kainavusios liemenėlės užsegimą.


9. Po vestuvių jūsų intymus gyvenimas pablogės.


Netiesa! Kai gyvensite kartu (susituokę ar nesusituokę), tai jus dar labiau suartins, reiškia, ir intymiuose santykiuose galutinai atsiversite. Be to, gyvenant kartu, mylėtis galima dažniau!


10. Jei tau patinka mylėtis tamsoje, reiškia, tu esi kompleksuota ir susikausčiusi.


Apskritai, kai vienas jutimas (rega) išjungtas, likusieji itin sustiprėja. Taip tu patiri didesnį malonumą nuo prisilietimų ir kvapų. Ne veltui bučiuodamiesi visi užsimerkia.


Visos priklijuotos etiketės, kurios prieštarauja pagrindinei taisyklei – „įsiklausyti į save ir savo norus“ – iš esmės yra mitai. Daryk tai, kas patinka būtent tau, ir nekreipk dėmesio į svetimų žmonių nuomonę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis