Garsenybių stiliaus pamokos: madingiausi šios vasaros akiniai nuo saulės

Ko gero, aktualiausias vasaros pirkinys – akiniai nuo saulės. Kokie šį sezoną madingiausi? Kaip visuomet madas diktuoja garsenybės. Šį kartą žvelgiame į jų veidus ir stilingai pridengtas akis.

- Savaitės ikona. J. Arlauskaitė-Jazzu: kaspinėliai, rožės ir „kvarbatkos“ manęs nežavi
- Savaitgalio skaitiniai. Neronas - motinos tvirkintas jaunuolis, tapęs pamišusiu tironu
- Asmeninių pokyčių konsultantė: per gyvenimą turi vesti ne baimė, o intuicija
- Tai, ko dar nežinojote apie arbatą
- Horoskopas: banguojanti savaitė neleis atsipalaiduoti
- Užkandėlė: bulvės su šonine ir grietinės padažu

Šią vasarą vis dar populiarūs retro stiliaus (ypač 8 dešimtmečio, apvalūs, Johno Lennono stiliaus) akiniai. O štai aviatorių stiliaus traukiasi į antrą planą (nebent įsigytumėte „Dior" aviatorius metaliniais rėmais ir veidrodiniais stiklais – šis modelis šį sezoną vienas populiariausių). Panašus likimas grasinasi ištikti katės akių formos akinius – kol kas jie dar laikosi įsikibę nagais, tapo griežtesni, kampuotų linijų.

Olivia Palermo
Vida Press

Beje, apie apvaliuosius akinius: patys madingiausi šią vasarą – futuristinio stiliaus, su metalinėmis jungtimis ar plastikiniais rėmais, kokius nešioja Rihanna, Cara Delevingne ar kitos it merginos.

Sienna Miller
Vida Press

Apvalius akinius nuo saulės sparčiai vejasi ir akiniai ovalo formos stiklais. 

Įdomesnė naujovė – ryškiaspalviai veidrodiniai stiklai (tarkime, žaliųjų citrinų, geltonos, žydros ar mėlynos, raudonos spalvos). Populiaru ir ryškūs rėmai, derinamos dvi ir daugiau spalvų.

Naomi Watts
Vida Press

Madingi perregimo plastiko ir pereinančių spalvų rėmeliai, ombre efekto stiklai. Jei norisi madingos naujovės, įsigykite baltos (arba baltos ir juodos) spalvos rėmelius. Nors klasikiniai, jie šią vasarą „ant bangos". Karšta naujovė – pusiau įrėminti stiklai.

Rebecca Gayheart
Vida Press

Gėlių aplikacijos ir raštai puošia kone kiekvieną drabužių kolekciją. Tad nieko nuostabaus, kad gėlėmis dekoruota ir nemažai akinių nuo saulės rėmelių (pvz., „Dolce & Gabbana“, „Emporio Armani“ ir kt.).

Mia Xitlali
Vida Press

Nemažai gamintojų akinių rėmelius puošia metalinėmis detalėmis.

Šio sezono dydis – maksi. Akiniai madingi kuo didesni, dengiantys kone pusę veido. Kai kurie iš jų primena 3D akinius, kokius dalija kino teatruose.

Olivia Palermo
Vida Press

Elle Macpherson
Vida Press
Madingiausias tendencijas demonstruoja ir garsenybės.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis