Užkandėlė: bulvės su šonine ir grietinės padažu

Dar vienas skanus patiekalas su bulvėmis, ypač tinkantis patiekti kaip užkandį.

- Savaitgalio skaitiniai. Neronas - motinos tvirkintas jaunuolis, tapęs pamišusiu tironu
- Išpažintis: ką aš patyriau gyvendama santuokoje su homoseksualiu žmogumi
- Po krikštynų - kritikos lavina Kate Middleton adresu
- Savadarbiame name iš šiaudų ir molio net žiemą - trumpomis rankovėmis
- Tobulos varškės spurgos

24 vnt. reikės:

6 nedidelių šviežių bulvyčių;
12 rūkytos kiaulienos šoninės juostelių, perpjautų per pusę;
24 medinių iešmelių;

padažui:

3 v.š. grietinės;
1 v.š. aštraus pomidorų padažo;
žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
druskos.

oditele.blogspot.com nuotr.

Gaminame

* Kruopščiai nuplaukite bulves su lupena ir virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min. arba tol, kol bulvės suminkštės, bet nebus galutinai iškepusios. Nupilkite vandenį ir palikite šiek tiek atvėsti.
Kiekvieną bulvę padalinkite į 4 dalis, kad gautųsi vieno kąsnio dydis (idealiausia, jei naudosite visai mažas bulvytes, kurių nereikėtų pjaustyti).

* Kiekvieną bulvės skiltelę apsukite kiaulienos šonine ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. arba tol, kol bulvės gražiai apskrus ir bus iškepusios.

* Paruoškite padažą iš išvardintų ingridientų ir patiekite su bulvytėmis.

Skanaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis