Salvinijos (57 m.) pokyčiai: negaliu atsidžiaugti nauja šukuosena

Pristatome ketvirtąją projekto „Pasikeisk su Bogomolov Image School“ dalyvę. Moters stilių ir įvaizdį keitė mokyklos absolventai.

Tai Salvinija, 57 m. tarnautoja, auginanti 19 m. sūnų. Salvinijos gyvenimo būdas gana aktyvus, ji lankosi teatruose, muziejuose, parodose.

Salvinijai buvo atliktas klasikinis plaukų dažymas, šaknys nudažytos tamsiau nei plaukų galiukai. Atsižvelgiant į natūraliai garbanotus plaukus, viršugalvyje buvo palikti ilgesni plaukai – kad būtų sukurtas lengvumo ir apimties efektas.

Moteriai atliktas natūralus makiažas naudojant prislopintus žemės spalvų tonus.

Organizatorių nuotr.

Salvinijos atsiliepimas:

„Be galo mėgstu nuotykius, todėl ir į projektą žiūrėjau kaip į dar vieną mano gyvenimo nuotykį.

Nemėgstu parduotuvių, nemėgstu matuotis drabužių. Tačiau su stilistėmis tai buvo įdomu ir smagu. Galėjau išbandyti įvairius drabužių stilius ir jų derinius, į kuriuos anksčiau nebūčiau kreipusi dėmesio ir skyrusi tiek laiko jų ieškojimui.

Bet labiausiai man patinka pasiūlyta šukuosena. Su ja jaučiuosi žavia.“

Siūlomas garderobas darbui, kuriame turi atsispindėti ne tik moteriška elegancija, tačiau ir tvirtas charakteris, tvarkingumas, pasitikėjimas savimi. Stilistės parinko tris retro stilius: dandy, 1950-ųjų ir 1980-ųjų verslo moters. Juose turi atsispindėti minimalizmas ir elegancija, tačiau griežtos formos bei linijos turi pabrėžti moters socialinį statusą.

1 komplektas

1980-ųjų verslo stilius: didelė pečių apimtis, Y siluetas, katės akiniai, ryškios spalvos, didelė plaukų apimtis.

Rožinė suknelė, „Simple“ Juodi aukštakulniai Juoda rankinė, „Mosaic“ Skarelė, kliento nuosavybė Auskarai, kliento nuosavybė Michael Kors akiniai, „Vision Exspress“
Organizatorių nuotr.

2 komplektas

1950-ųjų stilius: moteriškumas, pabrėžtas liemuo, midi ilgis, elegancija, tvarka.

Pilka languota suknelė, „Mosaic“ Kūno spalvos aukštakulniai, „Danija“ Kūno spalvos rankinė, „Heros“ Diržas, „Pietro Filipi“ Akiniai mėlynu rėmeliu, „Vision Exspress“ Auskarai, kliento nuosavybė
Organizatorių nuotr.

3 komplektas

Dandy stilius: elegancija, charakteris, tvirtumas, apranga perimta iš vyrų kostiumo, galima improvizuoti aksesuarais.

Languotas švarkas, „Pietro Filipi“ Languotos kelnės, „Pietro Filipi“ Juodi batai, „Danija“ Oranžinė rankinė, „Heros“ Akiniai, „Versace“ Skarelė, kliento nuosavybė Auskarai, kliento nuosavybė Sagė, kliento nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Komanda:

Įvaizdžio dizainas: Justina Laniauskaitė (Bogomolov‘ Image School Lithuania, Vilnius), Loreta Povilavičiūtė (Bogomolov‘ Image School Lithuania, Vilnius).
Šukuosena: Loreta Povilavičiūtė
Makiažas: Inga Bulsytė („Make up – Atelier Paris”)
Manikiūras: Teresa Žaranovska
Nuotrauka: Andrius Zigmantas (studija «Pix studija»)
Darbo vadovė: Evita Ormane (Ryga)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis