Kaip visata kalba su mumis?

Galbūt jau ne kartą pastebėjote pasikartojančius tuos pačius skaičius, žodžius, kažkokius jums aktualius vaizdus gamtoje ir pan. Tokiose situacijose net skeptikai sudvejoja ir pradeda įžvelgti prasmę. Pasak rašytojos Tammy Mastroberte, visata nuolat kalba su mumis, tik ne visada suprantame ir pastebime.


Šiais laikais gausu įvairios informacijos, todėl gana lengvai galima rasti atsakymus apie mums siunčiamas žinutes.


Kokie gali būti siunčiami ženklai?


Tammy Mastroberte savo knygoje „Visata mums kalba“ išskiria šias pagrindines ženklų kategorijas:

-      skaičiai;

-      gyvūnai;

-      netikėtos mintys ir sprendimai;

-      plunksnos;

-      dainos, muzika;

-      žmonės;

-      elektronika / technologijos;

-      kvapas;

-      vardai ir gimimo datos;

-      simboliai;

-      sapnai.


Ženklus siunčia energetinės, žmogui padedančios būtybės, dvasios mokytojai, mirę artimieji ir daug kitų pagalbininkų. Taip jau yra, kad ateidami į šią Žemę esame tarsi atriboti nuo visatos ir pačių savęs. Todėl mums labai lengva pasiklysti mintyse, jausmuose, veiksmuose ir situacijose. Labai dažnai užsisukę tuose pačiuose apmąstymuose ir problemose nematome siunčiamų ženklų. Arba jų nesuprantame, kol patenkame į sudėtingas, sukrečiančias situacijas.


Bet geriau nelaukti supurtymų ir išmokti laiku pamatyti bei atpažinti siunčiamas žinutes.


Ką mums sako skaičiai


Internete gausu įvairių aiškinimų, kaip reikėtų interpretuoti nuolat matomus pasikartojančius skaičius. Pavyzdžiui, 11:11, 08:08 ir kt. Kombinacijų gali būti įvairių. Vienas iš aiškinimo variantų – numerologija. Tai savotiškas mokslas, aiškinantis skaičių reikšmę.


Taip pat pasaulyje vis labiau populiarėja vadinamos angelų žinutės. Nemažai yra interneto svetainių, kuriose aprašytos skaičių kombinacijos. Pavyzdžiui, tinklalapyje Juanne Sacred Scribes website (Juanos šventas raštininko tinklalapis) skaičių kombinacija 11:11 pristatoma tokiais žodžiais: „Skaičius 1111 sudarytas iš galingo skaičiaus 1, sustiprinto keturis kartus. Skaičius 1 rezonuoja su naujos pradžios vibracijomis ir atributais, su nepriklausomybe ir individualumu, iniciatyvumu ir ryžtu, ambicijomis ir motyvacija, sėkme ir vadovavimu, drąsa ir stiprybe, kūryba ir kūrybiškumu, pasitikėjimu savimi ir atkaklumu, pasiekimu, laime ir išsipildymu, naujovėmis, saviugda ir vienybe su gyvenimu. Skaičius 1 primena, kad savo mintis, įsitikinimus, ketinimus ir veiksmus kuriame mes patys.“


Tokių aiškinimų yra įvairių, pasirinkite jums priimtiniausius ir kas kartą galėsite pasidomėti, į ką visata nori atkreipti dėmesį.


Žodžiai, dainos, muzika ir simboliai


Ar teko užduoti klausimą ir laukti ženklo? Taip nutinka, kai sunku apsispręsti ir bijome priimti klaidingą sprendimą. Uždavę tikslingą klausimą ir jį paleidę, galime gauti atsakymą įvairiomis formomis:

-      skambia reklamos fraze;

-      aktoriaus žodžiais filme;

-      tiesioginiu artimo žmogaus patarimu;

-      dainos žodžiais;

-      ir kt.


Kartais anapus išėję artimieji bendravimo su mumis būdu pasirenka muziką ar / ir simbolius. Kai liūdna ir sunku, netikėtai išgirstame jų mėgstamą muziką, arba išvystame jų dievinamas gėles. Taip jie praneša, kad yra greta ir mus palaiko.  


Sapnai ir elektronika


Vieni iš labiausiai trikdančių reiškinių – sapnai ir pokštus krečianti elektronika. Per sapną ištarti mirusiojo žodžiai ar persiųstas jausmas gali stipriai paveikti ir padėti laiku sustoti, jei ketiname priimti žalingus sprendimus.

Stringanti elektronika – žybsinčios lemputės, netikėtai „sugedęs“ ir „pasitaisęs“ įrenginys – glumina ne ką mažiau nei sapnai. Tokiais atvejais gali net šiurpuliukai kūnu nubėgti, suvokus, kad greta yra kažkas nematomas.


„Kalbantis“ kvapas ir plunksnos


Kvapo žinutę gali siųsti tiek angelas, tik miręs žmogus. Pavyzdžiui, pasinėręs į rūpesčius ir nieko aplink save nematantis žmogus skuba miesto gatvėmis ir staiga užuodžia brangaus mirusiojo kvepalus. Tada staiga atsitokėja ir sustoja prieš pat perėją, į kurią būtų nėręs net nesidairydamas.


Daugelis baltas plunksnas sieja su angelais. Rašytoja T. Mastroberte taip pat jas sieja su šiomis mumis besirūpinančiomis būtybėmis. Tad jei ant kelio išvysite baltą plunksną, prisiminkite, kad esate ne vieni ir jums siunčiama meilė bei palaikymas.


Ką daryti, jei nepastebite ženklų


Deja, šiais laikais esame taip išsiderinę ir nuolat skubantys, kad prasibrauti iki mūsų minčių ir realybės labai sunku. Dažnai nepastebime ir negirdime savo aplinkos žmonių, o ką jau kalbėti apie neregimas būtybes ir visatos siunčiamą pagalbą.


Tokiu atveju, rašytoja pataria pradėti nuo elementarių ritualų – tylos minučių, kvėpavimo pratimų, meditacijos, laiko gamtoje ir pan. Svarbu, kad kasdien nors truputį tam skirtumėte laiko. Ritualai padės atgauti pusiausvyrą, grįžti į dabartį ir pamažu pastebėti siunčiamas žinutes.   


Dėkingumas – geriausia praktika


Tiesą sakant praktikų tokia galybė, kad galima lengvai pasiklysti. Tačiau dėkingumas – paprasčiausias ir efektyviausias būdas.


„Jei patiriate sunkumų kurioje nors gyvenimo srityje – pinigų, darbo, sveikatos ar santykių, praktikuodami dėkingumą pasistenkite sutelkti dėmesį į tą sritį, kurią bandote pakeisti. Tuomet pasikeis jūsų energija, plūstanti į tą sritį ir aplink ją. Pavyzdžiui, jei konfliktuojate su kokiu nors žmogumi, rytais pagalvokite, už ką tam žmogui galėtumėte padėkoti. Tą patį galima padaryti vakare ar per 60 sekundžių pertraukėles. Darykite tai vieną savaitę ir nustebę pamatysite, kaip santykiai pasitaisys,“ – tikina rašytoja.


Taip pat pataria padėkoti nematomiems pagalbininkams už siunčiamas žinutes, nes galbūt net neįsivaizduojate, kokį sunkų darbą jie dirba, kad su mumis susisiektų ir apsaugotų. Taip išlaikysime darnų ryšį su visata ir savo vidiniu pasauliu. 


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis