3 patarimai tobulų lūpų priežiūrai namuose

Lūpos yra viena išraiškingiausių mūsų veido dalių. Užtenka pasidažyti ryškiu lūpdažiu ir, rodos, visas veidas pasikeičia. Ir nors raudonais lūpų dažais nesidažome kasdien, ypač, jeigu tenka dėvėti apsauginę kaukę, tai nereiškia, kad lūpas reiktų visai pamiršti, nes tai yra ta veido dalis, kuri irgi susiduria su senėjimo požymiais!


Skeldėjimas ir skilinėjimas


SVR Cicavit+ LÈVRES
SVR Cicavit+ LÈVRES
Partnerio archyvas


Opiausia problema, ypač žiemą – sutrūkinėjusios lūpos. Nuo temperatūrų skirtumo jos greičiau išsausėja, tuomet, būna, netgi atsiranda noras jas kramsnoti... Kartais net iki kraujo! Sausos lūpos būna ne tik jas nušalus: kaip ir viso kūno oda, lūpų srityje ji irgi sensta, o sausėjimas yra akivaizdus senėjimo požymis. Odoje natūraliai joje esančio hialurono mažėja, taigi ir lūpos kiekvieną žiemą, toks įspūdis, darosi vis problematiškesnės.


Ką daryti? Pirmiausia, apsiginkluoti balzamu lūpoms, kuris padeda sulaikyti drėgmę ir intensyviai jas maitina. Ypač žiemą labai svarbu nuolat stiprinti gležnos lūpų odos apsauginį barjerą, tuomet ji ne taip greit suskeldėja ir visą laiką ne tik jausis komfortiškai, bet ir gerai atrodys.


Visgi neužtenka išsirinkti gardaus kvapo vazeliną – tokius palikite mažoms mergaitėms ir paaugliams. Liaudiški būdai tepti bet kokiu namie turimu aliejumi irgi neduos ilgalaikio rezultato.


Jei problema tikrai kamuojanti, šiuo atveju reikėtų surasti ne šiaip kosmetikos priemonę, o dermatologinį sprendimą, kaip, pavyzdžiui „SVR Cicavit+ LÈVRES“ gijimą skatinantį lūpų balzamą. Net 25 % jo sudėties sudaro aktyvieji ingredientai, skatinantys pažeistos odos atsistatymą, taigi nustatyta, kad net iki 7 kartų pagreitina lūpų gijimą. Be to, net 95 % maitinamųjų ingredientų kompleksas: kokosų ir ricinos aliejus, taukmedžio sviestas, bičių vaškas.


Lūpų putlinimas


Filorga Nutri-Filler Lips
Filorga Nutri-Filler Lips
Partnerio archyvas


Su amžiumi lūpų kontūras tarsi išplaukia, tampa mažiau ryškus. Dėl to jos tampa mažiau išraiškingos, o veidas atrodo senesnis. Kaip jau minėta, lūpose senka hialurono lygis, taigi jos ne tik sausėja, bet ir traukiasi, raukšlėjasi. Štai kodėl vyresnės moterys dažniau skundžiasi, kad lūpų dažai subėga į raukšles ar išsilieja už lūpų kontūro.


Lūpų putlinimas dažniausiai asocijuojasi su injekcinėms procedūromis, tačiau minimaliai jas putlinti ir atstatyti natūralų rausvumą galima ir kosmetikos priemonėmis. Štai Filorga Nutri-Filler Lipsbalzamo sudėtyje esanti naujos kartos molekulė reaguoja su lūpų PH. Vos užtepus jį ant lūpų, suintensyvėja natūrali lūpų spalva, grąžinamas spindesys, nenaudojant jokio makiažo. Be to, formulėje esantis pro-kolageno peptidas (PAL-GHK) jas putlina ir padeda sugrąžinti lūpų linkiams natūralų 3D išraiškingumą.


Atraskite kaukes lūpoms


SVR Cicavit+ Masque LÈVRES
SVR Cicavit+ Masque LÈVRES
Partnerio archyvas


Lakštines kaukes jau daugelis yra išbandžiusios, tačiau ar girdėjote apie tokias, kurios skirtos specialiai lūpoms? Kai lūpos stipriai suskeldėjusios, o norisi jas pasidažyti prieš šventę, tokia kaukė yra greičiausias įmanomas būdas jas atstatyti ir pasiruošti makiažui. Pavyzdžiui, SVR Cicavit+ Masque LÈVRESkaukei užtenka vos 10 minučių, jog pasijustų poveikis: putlesnės ir glotnesnės lūpos, sumažėjęs sausų, suskeldėjusių lūpų pojūtis, raukšlių lyginimas ir drėkinimas. Ji priglunda prie lūpų tarsi antra oda ir netrukdo mimikuoti. Pabandyti tikrai verta!


Užsakymo nr.: PT_65899

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis