Leidykla „Tyto alba“ kviečia į neeilinį susitikimą

Leidykla „Tyto alba“ rugsėjo 2 d. 17 val. kviečia į tradicinį rudens-žiemos sezono pristatymą Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje.

Tai puiki proga pabendrauti su puikiai pažįstamais autoriais ir iš jų pačių išgirsti naujienas apie būsimas knygas. Sezonas numatomas labai įvairus ir įdomus: nauji romanai, poezijos knygos, intriguojanti negrožinė literatūra.


„Pranašysčių“ knygą pristatys Juozas Erlickas, visada laukiamas naujas poezijos knygas artimiausiu metu išleis Antanas A. Jonynas („Naujieji sonetai“), Violeta Palčinskaitė („Ką padarė šokių salė“), pirmąją poezijos knygą – Marius Povilas Elijas Martynenko („Mirtingumo įrodymai“). Kaip visada labai laukiama lietuviška proza – Saulius Šaltenis papasakos apie būsimą romaną „Geležiniai gyvatės kiaušiniai“.


Skaitytojų mylimas kunigas Algirdas Toliatas rudenį pasitinka su ketvirtąja, iš SMS žinučių gimusia knyga „Sekmadienio SMS“. Taip pat pristatysime dar vieną intriguojančią naujieną – A. Toliato drauge su ispanų rašytoju, bestselerių autoriumi Francescu Mirallesu ir Lina Ever parašytą knygą „Ramybė tau“, kuri buvo parašyta ispanų kalba.


Su knyga „Gyveno bičas ir kaimynas“ kaip rašytojas debiutuoja Algirdas Kaušpėdas. Taip pat pristatysime biografiją apie legendinį aktorių Kostą Smoriginą, istorikės Giedrės Milerytės-Japertienės knyga „Kai Kaunas buvo Kaunas“ nukels į 1938 metus, o Elenos Gasiulytės ir Miglės Anušauskaitės tandemas knygoje „Lietuvos vizionierės. 10 įspūdžiografijų“ žvelgia į moterų novatorių istorijas.


Renginys atviras visiems. Labai laukiame.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis