Geriausios žvaigždžių stiliaus pamokos iš „Grammy“ apdovanojimų – jomis pasinaudosite ir Jūs

Kasmetiniai „Grammy” apdovanojimai dažniausiai džiugina gausybe drąsių įvaizdžių ir į istoriją įeinančių pasirodymų. Nors šiemet ant raudonojo kilimo nuotaikos buvo gan santūrios (išskyrus, žinoma, niekada nenuviliančią divą Cardi B), iš žvaigždžių stiliaus vis vien yra ko pasimokyti.

Juoda nebūtinai turi būti nuobodi. Savo apranga šokiruoti mėgstanti dainininkė Miley Cyrus ceremonijai pasirinko juodą elegantišką kelnių kostiumą. Skamba nuobodžiai, bet realybė – visai kitokia. Iš boyfriend stiliaus švarko ir trumpintų platėjančių kelnių sudarytą eilutę papildė pankiško stiliaus auskarai ir netikėta detalė – atviri bateliai, kurių kulnai – M. Cyrus inicialai.


Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press


Jei abejojate, rinkitės sidabro blizgesį. Tai ne tik ryški tendencija, bet ir nepamainomas puošnios aprangos reikalaujančių renginių įvaizdžio komponentas. Įspūdingiausiai atrodė apsisprendusios žėrėti nuo galvos iki kojų: trimis „Grammy” apdovanojimais įvertinta Lady Gaga (ji vilkėjo dizainerio Heidi Slimane mados namams „Celine” kurtą suknelę) ir dvejose kategorijose laimėjusi Dua Lipa (ji pasipuošė mados namų „Versace” kūriniu).


Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press


Dua Lipa
Dua Lipa
Vida Press


Puikų skonį pademonstravo televizijos laidų vedėja Renee Bargh, ji prie rožinės suknelės pūstomis rankovėmis priderino sidabro žvilgesio aukštakulnius batelius.


Renee Bargh
Renee Bargh
Vida Press


Jei per vakarą kelis kartus pakeičiate įvaizdį, pasistenkite, kad kažkas juos sietų. Net 2 „Grammy” apdovanojimus namo parsivežusi kantri muzikos dainininkė Kacey Musgraves renginio metu pademonstravo kelis pribloškiančius įvaizdžius: fotografams pozavo vilkėdama pudros spalvos tiulio suknelę su raudono audinio diržu, o į sceną žengė su 7-tojo dešimtmečio stiliaus suknele iš raudono tiulio.


Kacey Musgraves
Kacey Musgraves
Vida Press


Kacey Musgraves
Kacey Musgraves
Vida Press


Netradicinė spalva padeda išsiskirti iš kitų. Dainininkės Dianos Ross dukra Tracee Ellis Ross žino, kaip nepaskęsti žemę siekiančių juodų, baltų ir rausvų suknelių jūroje. Šiems apdovanojimams ji pasirinko salotų žalios spalvos mados namų „Ralph & Russo” kelnių kostiumą, papuoštą gyvatės motyvo diržu. Ir tapo viena ryškiausių vakaro moterų!


Tracee Ellis Ross
Tracee Ellis Ross
Vida Press


Derindama skirtingus stilius paieškokite juos jungiančių bendrų taškų. Pavyzdžiui – panašų spalvinį toną. Dainininkė Jennifer Lopez pramogų pasaulyje sukasi jau daugiau nei ketvirtį amžiaus, tad tikrai žino, ko reikia efektingam raudonojo kilimo įvaizdžiui. 2019-ųjų „Grammy“ apdovanojimuose ji pasirodė vilkėdama eklektišką derinį: žemę siekiančią baltą mados namų „Ralph & Russo” suknelę, šviesią delninę ir kaubojišką tos pačios spalvos skrybėlę. Teoriškai toks derinys neturėtų gerai atrodyti, vis dėlto mados kritikai J. Lopez įrašė į visus stilingiausių vakaro dalyvių sąrašus.


Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press


Kuo puošnesnė suknelė, tuo nerūpestingesnė šukuosena. Populiariausia „Grammy” apdovanojimų šukuosena be abejonės yra vadinamoji arklio uodega. Paradoksas – tokį plaukų rišimo būdą rinkosi puošniausias sukneles vilkėjusios viešnios.


Jennifer Lopez ir Lady Gaga
Jennifer Lopez ir Lady Gaga
Vida Press


Janelle Monae
Janelle Monae
Vida Press


Camila Cabello
Camila Cabello
Vida Press


Geriausias aksesuaras – pasitikėjimas savimi. Tokia tiesa gyvena reperė Cardi B, muzikos apdovanojimuose pasirodžiusi vilkėdama vintažinę aukštosios mados namų „Mugler“ suknelę, primenančią kriauklę. Pati Cardi atrodė lyg perlas: jos galvą puošė perlų karūna, kaklą – perlų vėrinys, tokių pačių perlų motyvais buvo dekoruota ir suknelės apačia. Įvaizdį pabaigė rožinės pirštinės, bet ne jos tapo svarbiausiu įvaizdžio akcentu. Tai – iš toli šviečiantis amerikiečių reperės pasitikėjimas savimi. Ji raudonuoju kilimu žengė lyg podiumu ir fotografams pademonstravo ne vieną madų žurnalo vertą modelio pozą. 


Cardi B
Cardi B
Vida Press


Cardi B
Cardi B
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis