Svarbiausios 2019-ųjų tendencijos, kurias savo stiliuje pritaikysite jau dabar

Pavargote nuo savo žiemos garderobo? Tuomet verta įkvėpimo pasisemti iš kito sezono tendencijų.

Pasibaigus šventėms ir nusistovėjus kasdienei rutinai gali apimti liūdesys, kurį dar labiau aštrina niūrus oras ir pilkas dangus. Nieko keisto, kad tokiu metu pradeda atrodyti, kad nusibodo visi turimi drabužiai ir vis dažniau pasireiškia panika „neturiu ką apsirengti“. Tam, kad to išvengtumėte, prireiks gaivaus oro gūsio, pavyzdžiui, šviežių, džiaugsmą keliančių 2019-ųjų metų pavasario tendencijų.


Sakysite, tam dar kiek per anksti? Taip, namų stogus dar dengia sniegas, bet, pasitelkusios išmonę, ryškiausias šiltojo sezono kryptis savo spintoje pritaikysite jau dabar.


KOMBINEZONAS


Žodis „kombinezonas“ daugeliui asocijuojasi su namų dažytojais ar automechanikais. Įdomu tai, kad būtent iš jų vertėtų semtis įkvėpimo ieškant, kokiu kombinezonu papildyti savo garderobą.


Jis praktiškas, patogus, ypač universalus ir lengvai pritaikomas. Nieko keisto, kad kombinezonai tarp madingų moterų išpopuliarėjo dar pernai. Užtenka peržiūrėti tokių mados namų kaip „Louis Vuitton“ bei „Chloe“ kolekcijas, kad suprastum, jog artimiausiu metu kombinezonai iš populiariųjų sąrašų niekur nesitrauks.


Christian Wijnants
Christian Wijnants
Vida Press


„Chloe“
„Chloe“
Vida Press


Louis Vuitton
Louis Vuitton
Vida Press


Ypač madingas – rusvai žalsvo atspalvio kombinezonas. Pirkite drabužį ilgomis rankovėmis, o atėjus pavasariui jas atraitosite ir, aulinukus pakeitusi į masyvius kedus, stilingai žygiuosite saulės nutviekstomis miesto gatvėmis.


MASYVŪS AKSESUARAI


Jei artimiausiu metu planuojate pirkti aksesuarą, įsitikinkite, kad jis būtų didelis. Labai didelis. Pūsti lankeliai, didžiuliai, ausis žemyn tempiantys auskarai, visą gyvenimą sutalpinančios rankinės, batai aukšta platforma ir platūs diržai. Naujojo sezono aksesuaras turi būti aiškiai matomas.


Šiai tendencijai pasidavė net santūrioji Kate Middleton, jau kelis pastaruosius kartus akis traukusi savo pūstais lankeliais, panašesniais į galvos apdangalus. Galbūt ją įkvėpė mados namų „Prada“ pavasario-vasaros kolekcija? Čia matėme ypač aukštų, satinu aptrauktų lankelių, kurių kai kurie buvo dekoruoti blizgiais akmenimis.


„Prada“
„Prada“
Vida Press


„Miu Miu“
„Miu Miu“
Vida Press


Žiemą pradedame ypatingai vertinti aksesuarų galią greitai atnaujinti pabodusių drabužių derinį, o masyvus papuošalas net nuobodžiausią rūbą paverčia įdomiu ir originaliu.


„Givenchy“
„Givenchy“
Vida Press


SMĖLIO SPALVA


Ji elegantiška, minimalistinė ir tiesiog spinduliuojanti prabanga. Ne veltui dėl smėlinės spalvos ir visų jos atspalvių galvas pametė ne vienas dizaineris. Nuo pajūrio smėlio, avižų košės bei latte kavos iki rusvai pilkšvo akmens – tonų šimtai ir visi jie madingi.


Dion Lee pristatė kolekciją, kurioje smėlinė tapo dominuojančia spalva, „Burberry“ padėjo suprasti, kad neišsiversime be karamelės atspalvio odinio pieštuko formos sijono, o „Dior“ kolekcijoje matėme prabangiai atrodančius rausvai rusvus tonus.


Dion Lee
Dion Lee
Vida Press


„Dior“
„Dior“
Vida Press


„Burberry“
„Burberry“
Vida Press


Vasarą tokie drabužiai tobulai atrodys šalia saulės nubučiuotos odos, o žiemą juos galėsite derinti su kokia tik norite spalva – neutralus tonas tiks prie visko.


NAUJIEJI GYVŪNO RAŠTAI


Jei dar nespėjote prisijaukinti populiariojo leopardo rašto, galbūt pavyks tai padaryti atėjus šiltajam sezonui? Leopardo, zebro, gyvatės, tigro... rinkitės patinkantį gyvūną ir pasipuoškite jo rašto motyvais.


Vieni mados namai rinkosi vieną, kiti – kitą gyvūno raštą, bet visi jį naudojo tam, kad pagyvintų, paryškintų įvaizdį. Naująjį sezoną žiūrėsime ne kaip pritaikyti šį motyvą, bet kaip su juo sukurti kuo įdomų derinį. „Rochas“ siūlo viename įvaizdyje dėvėti kelis skirtingų leopardo rašto atspalvių drabužius, „Burberry“ – derinti rusvas ir juodai baltas dėmeles. Akivaizdu, aukščiausius stiliaus balus laimėsite suderinusi nesuderinamą.


„Rochas“
„Rochas“
Vida Press


„AWAKE“
„AWAKE“
Vida Press


„Burberry“
„Burberry“
Vida Press


NEONAS


Tokios neoninės spalvos kaip žymeklio ryškumo geltona, žalia, žydra ir rožinė išpopuliarėjo dar 2018-ųjų vasarą ir, kad ir kaip bebūtų keista, jos iš mados radaro niekur nedings. Kaip, beje, niekur nedings ir 9-tojo dešimtmečio įkvėpta mada, kurios dalis ir yra neonas. Ypatingai didelis populiarumas prognozuojamas neoninei žaliai spalvai.


Taip, neoninė žalia tikrai nėra ta spalva, kuri tinka (ir patinka) visiems, bet žalias drabužis gali tapti reikiamu stiliaus akcentu jau pabodusiame žiemos įvaizdyje. Įkvėpimo pasisemkite iš „Emporio Armani“ ar „Gucci“.


„Emporio Armani“
„Emporio Armani“
Vida Press


„Gucci“
„Gucci“
Vida Press


Geras būdas šią tendenciją pritaikyti žiemą – vilkėti neoninį sportinio stiliaus lauko drabužį. Pavyzdžiui, tokį kaip matėme „Byblos Milano“ pristatyme.


„Byblos Milano“
„Byblos Milano“
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis