Aktorius Saulius Siparis: „Jaučiau, kad ateina pabaiga, kad kažkas užsidaro“

Kardinalūs pokyčiai aktoriaus gyvenime prasidėjo prieš maždaug trejus metus.

„Buvo toks periodas mano gyvenime, kai man buvo labai blogai, buvo juoda. Nieko nebenorėjau, norėjau tik dingti iš viso šito svieto ir viską apskritai baigti...“ – jau šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos aktorius Saulius Siparis.


Kardinalūs pokyčiai aktoriaus gyvenime prasidėjo prieš maždaug trejus metus. Saulius atviras – teko patirti didžiulį stresą, mat tuomet po 25 metus trukusios santuokos skyrėsi su antrąja žmona Ugne. Po skyrybų aktorius dirbo neskaičiuodamas valandų, o norėdamas užsimiršti ir atsipalaiduoti nevengdavo stikliuko.


„Jaučiau, kad ateina pabaiga. Jutau, kad kažkas baigiasi, kad kažkas užsidaro. Mano rekordas buvo 26 spektakliai per mėnesį po visą Lietuvą – taip iš proto galima išeiti. Ir aš išėjau... Buvo momentas, kai būdamas scenoje matydavau save iš šono“, – pasakos aktorius.


Pasekmių ilgai laukti neteko. Prieš pat vieną spektaklių S. Siparį ištiko mikroinsultas. Eidamas į sceną jis blogai pasijuto, nualpo, o netrukus atsidūrė reanimacijoje.


„Supratau, kad buvau atsidūręs per plauką nuo mirties“, – teigs S. Siparis.


Štai po to įvykio aktorius pasakos pradėjęs jausti tai, ko iki tol nejautė, – visą egzistenciją ir kažką nežemiško, lydinčio jį kiekviename žingsnyje.


„Supratau, kad laiko nebėra, pajutau, kad mane lydi mamos angelas...“ – pasakos aktorius.


Po to Sauliaus Sipario gyvenime prasidėjo ir kiti kardinalūs pokyčiai – jis atsisakė alkoholio, pradėjo sportuoti, it savaime, kaip pats sako, nukrito beveik 30 kilogramų, taip pat įsimylėjo.


„Ji – dar vienas mane lydintis angelas“, – apie sutiktą moterį pasakos aktorius.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis