2019-ųjų horoskopas visiems Zodiako ženklams – sužinokite, kas Jūsų laukia

2019 – Geltonosios žemės kiaulės metai. Astrologė Sidonija Kulikauskienė perspėja, kad šis smagus kriuksintis padaras yra gana neapdairus ir netaupus. O tai gali sukelti problemų ir atskiriems asmenims, ir valstybėms.

Šie metai ypač skatins keliauti, plėsti akiratį, peržiūrėti pasaulėžiūrą, vertybes, siekti dvasingumo, teisingumo, domėtis filosofija, religijomis. Bus daug kalbama apie migraciją, emigraciją, turizmą ir siektinas permainas šioje srityje. Ypatingo dėmesio sulauks ir švietimas, teisėtvarka, kultūra, politika. Jupiteris dovanos daugiau entuziazmo, tikėjimo geromis perspektyvomis, tad ne vienas užsimos imtis stambių projektų, plėsti verslus. Seni, įprasti dalykai taps nebeįdomūs, vilios naujovės. Visgi įpusėjus pavasariui, kai kas ims strigti, stabdytis ir vėl pirmyn pajudės tik rudenį. Jupiteris beatodairiškai varys pirmyn, o Saturnas vers taupyti, apsidrausti ir pernelyg skubančius stabdys apribojimais.


Šie metai įdomūs tuo, kad kovo mėnesį padėtį ilgam keičia Uranas ir tuo pačiu atskrieja nauji vėjai į kai kurias sritis, ypač susijusias su žeme, geologija, finansais, ekonomika, biochemija, statybomis, amatais, nekilnojamuoju turtu, žmogaus kūnu, jo fiziologija, genetika.


Metų pabaiga gali priversti kai ko atsisakyti, labiau veržtis diržus, taupiau ir atsakingiau planuoti biudžetą, galvojant apie galimą krizę.


Geltonosios žemės kiaulės metai pagal rytietišką tradiciją prasidės tik vasario 4 dieną. Tokios savybės, kaip darbštumas, dosnumas, optimizmas, šeimyniškumas išties bus labai vertinamos šiais metais, o Kiaulaitė globos keliautojus, žemdirbius, ūkininkus, apsukrius verslininkus, vaikelių susilaukti trokštančias poras. Tačiau astrologė Sidonija Kulikauskienė perspėja, kad šis smagus kriuksintis padaras yra gana neapdairus ir netaupus. O tai gali sukelti problemų ir atskiriems asmenims, ir valstybėms.


AVINAS


Šie metai labiau nei paprastai skatins keliauti, pažinti pasaulį, svetimas kultūras. Jie turėtų būti palankūs srityse, susijusiose su užsieniu, turizmu, tarptautiniais projektais, teise, universitetinėmis studijomis, kultūra, švietimu. Tiktų siekti ir autoriteto bei šlovės, dvasingumo ir geresnio įvaizdžio. Dėmesio bei palaikymo galite sulaukti iš įtakingų žmonių, įžymybių. Gerų pažinčių užmegsite per visuomeninius renginius, lankydamiesi klubuose, parodose, keliaudami. Kita vertus, niekur nepabėgsite nuo senų įsipareigojimų ir nebaigtų darbų. Įtampą kels bendravimas su kai kuriais kolegomis, vadovais ar giminaičiais. Reikia vengti konfliktų, taktiškai bendrauti, neapleisti senyvų artimųjų. Metų pradžioje būsite aktyvūs, aistringi, tačiau kupini impulsyvumo, noro rizikuoti bei neracionalių lūkesčių.


Artėjant pavasariui vis labiau rūpės nekilnojamojo turto, statybų, žemės ūkio reikalai, šeimos gerovė. Galbūt rasite neužimtą nišą verslo, paslaugų pasaulyje ar pakoreguosite moderniomis naujovėmis tą sritį, kurioje sukatės. Skubėjimas, neapdairumas, o gal ir spontaniška kelionė gali baigtis nekaip. Baigiantis vasarai prasidės darbymetis. Galbūt susirasite norimą darbą ar pradėsite rimtas studijas. Visgi dėl aršios konkurencijos lengva nebus, tad metų pabaiga ramybės nežada.


JAUTIS


Jums prasideda permainų metas. Vis dėlto nebūtinai iš karto susivoksite, ką reikia ar norisi keisti savo gyvenime. Teisingam susiorientavimui prireiks laiko. Ir jo tikrai turite pakankamai, nes pokyčiams, naujovėms skatinantis Uranas jus dar tik pradeda veikti. Šiemet mąstyti apie įvairias transformacijas skatins ir Jupiteris. Kai kurios iš jų netrukus įvyks ir galbūt atrodys skaudžios, tačiau vėliau suprasite, kad yra naudingos jūsų vidiniam ir/ar išoriniam tobulėjimui. Vieni iš jūsų susidomės modernia technika, informacinėmis technologijomis, elektromobiliais ir t.t. Kiti gi pasiryš radikaliai keisti gyvenimo būdą, kūno formas, garderobą, įvaizdį, gyvenamąją aplinką ar kt. Treti - dar kartą studijuoti, mokytis naujos profesijos ar imti kreditą verslui, būstui ir kurtis tokią erdvę, apie kokią svajojote. Arba leistis į egzotišką tolimą kelionę. Dažnai jusite norą mesti seną veiklą, nebaigtą projektą.


Gali būti, kad nekantrumas, aplaidumas jums kirs per kišenę ar sugadins svarbius santykius, sukels grėsmę likti atpirkimo ožiu už administravimo, apskaitos ar kitas klaidas. Pažįstamais, draugais nederėtų aklai pasitikėti ir pasiduoti abejotinoms pagundoms. Dėl per didelių išlaidų jau nuo balandžio gali prasidėti problemos, bet stipriau pasekmes pajusite įpusėjus rudeniui. Ir nepaisant nieko, stipriai ims vilioti kelionės.


DVYNIAI


Tai bus metai, kai ypatingą vertę įgis partnerystė, bendradarbiavimas, santuoka. Per konkurenciją, rungtyniavimą ir kartu kompromisus, susitarimus galima prasibrauti iki sėkmę lemiančių dalykų. Tikėtinas populiarumas, geri partneriai verslui ar gyvenimui, santuokai. Kita vertus, šių dalykų reikės nusipelnyti savo elgesiu, bendravimo stiliumi, diplomatija, įžvalgumu. Jeigu to nebus, tuomet santykiai dramatiškai trūkinės, atsiras priešų, alins konfliktai, slaptos klastos ir intrigos. Atsargiai reikėtų elgtis ir su santaupų panaudojimu, investicijomis, paskolomis, nes rizika gana dažnai gali nepasiteisinti. Užsidirbti stenkitės iš visų jėgų, bet į skolas ir abejotinus, brangius projektus verčiau nesivelkite. Jei gebate užsidirbti tiek, kad užtektų rimtesniam remontui namuose, interjero keitimui, tai to galite drąsiai imtis.


Tiesa, ankstyvas pavasaris apskritai nėra palankus pokyčiams ir rizikai, nes jums stigs racionalumo, daug ką vertinsite nerealiai. Saugokitės sukčių ir pažadukų. Siekite dvasingumo, išminties ir objektyvumo.


VĖŽYS


Svarbiausios metų aktualijos - darbas, sveikata, įvaizdis. Regis, darbo nestokosite, kaip ir progų įsidarbinti, pakeisti esamą darbo vietą į naują, pasigerinti darbo sąlygas ir t.t. Rimtos pastangos žada gerų rezultatų. Gali būti, kad daugybę metų išdirbę vienoje darbovietėje, šiemet būsite priversti ar paskatinti ryžtis pokyčiams. Viena vertus, tokiame darbe daugės įtampos, konfliktų, neįgyvendinamų reikalavimų. Kita vertus, jūs galite pasijusti visiškai perdegę, išsisėmę, nebenorį ar nebegalį judėti sena vaga. Jausite spaudimą tobulėti, ugdytis naujų gebėjimų, gilinti žinias, atsinaujinti, kelti profesinę kvalifikaciją ir pan. Tai išties svarbu, tad pasiduokite naujiems vėjams, aukite kaip asmenybės, į gera keiskitės tiek vidumi, tiek išore. Išvykite iš savęs neatsakingą vartotoją. Sureguliuokite mitybą, sportuokite, nes tai padės spręsti sveikatos ir figūros problemas. Stenkitės ir likimas jums tikrai padės


Gali būti, kad atsiras naujų draugų, o gal ir naujas kolektyvas, kuriame neblogai pritapsite. Deja, lyg rūke ištirps kai kurios senos draugystės. Galbūt nebedžiugins ir senieji partnerystės santykiai. Neskubėkite jų nutraukti - praėjus tam tikrai krizei, jie gali net sustiprėti.


LIŪTAS


Įdomūs, o dažnai ir smagūs jums turėtų būti šie metai. Jie žada daugiau sėkmės meilės, sporto, turizmo, vaikų, kūrybos srityse. Jei tebeieškote jums skirto mylimojo (-osios), galite gauti likimo dovaną - meilės romaną. Dar daugiau galimybių realizuoti savo tikslą turės tie Liūtai, kurie trokšta susilaukti atžalos, pagausinti šeimą. Jei svajojate pademonstruoti savo ar vaikų talentus scenoje, sporto arenoje, kažkuo sublizgėti, šiemet tai išties bus įmanoma. Vos prasidėjus pavasariui kai kurie Liūtai tuoksis, ims lauktis šeimos pagausėjimo ar pan. Ne tokia džiugi situacija bus susijusi su senu darbu, užsitęsusiu projektu ar tokia veikla, kuri jus jau labai išvargino, įgriso ir velkate lyg sunkų jungą. Net pasiekimai ir geras uždarbis nebeglostys širdies. Ne kartą kils noras nusimesti tą sunkią naštą. Visgi galiausiai jausitės kaip laimėtojai, o ne pralaimėtojai, jei jums pavyks deramai užbaigti įsipareigojimus, neapvylus klientų, kolegų, partnerių. Bet kokiame darbe - ir sename, ir naujame - svarbu laikytis terminų, susitarimų, negadinti emocinio mikroklimato, laiku ištaisyti klaidas.


Rudenį galite pasigailėti, jei neištvėrėte ir metėte svarbų projektą, nebaigtą darbą. O galbūt tai nutiks dėl motinystės/tėvystės atostogų. Pati metų pabaiga atokvėpio nežada - daug pareigų, darbų, o ir sveikata teks labiau pasirūpinti.


MERGELĖ


Tai metai, kai prioritetu taps šeima, jos gerovė, tradicinės vertybės, jaukūs namai. Kursite, gausinsite šeimą arba įsirenginėsite būstą, plėsite savo valdas ar keisite gyvenamąją vietą. Daugiau dilemų, vidinių išgyvenimų teks ištverti tiems, kurie yra susipainioję meilės santykiuose, įsivėlę į meilės trikampius ar balansuoja ties skyrybų riba. Tokiu atveju teks apsispręsti. Nerimo ir galvos skausmo dėl vaikų taip pat bus nemažai. Pasitaikys staigmenų, kurios visiškai nedžiugins. Vaikams teks skirti daugiau dėmesio ir pinigų. Galimos netikėtos kelionės, susijusios su darbu, mokslu. Kvalifikacijos kėlimas ir mokymasis išties labai svarbus, jei nenorite atsilikti nuo laikmečio ir būti sutraiškyti permainų buldozerio. Jums gali padėti naujos pažintys. Nevenkite pasikonsultuoti su specialistais iškilus keblioms situacijoms.


Pavasarį kils paskata domėtis dvasiniais dalykais, sveikiau maitintis, pozityviau mąstyti, etiškiau elgtis, atsisakyti vartotojiško požiūrio ir t.t. Tuo pat metu bus progų labiau iškilti visuomenėje, kolektyve, vykti į tolimą kelionę. Ruduo leis skinti derlių bei duos naują impulsą stengtis dėl didesnio komforto, uždarbio, nekilnojamojo turto.


SVARSTYKLĖS


Gana prieštaringi bus šie metai. Vienose srityse, pavyzdžiui, švietimo, teisėtvarkos, politikos, valstybinio sektoriaus, dažniausiai Fortūna jums šypsosis malonia šypsena, kitose - ji tarsi šaipysis siųsdama išbandymus. Regis, kils ūpas arba būtinybė išmokti naujų dalykų studijuojant, lankant kursus, keliaujant. Galbūt išmoksite vairuoti, įgysite vairavimo teises ir nusipirksite automobilį, nors to visiškai neplanavote. Galite pasiryžti savarankiškai teikti paslaugas, imtis individualios veiklos, susijusios su privačiomis pamokomis, tarpininkavimu, vertėjavimu, buhalterine ar reklamos veikla, grožio sritimi, žiniasklaida, amatais. Regis, tapsite aktyvesni, komunikabilesni.


Kita vertus, per daug laiko skirdami bendravimui socialiniuose tinkluose, naršymui, plepėjimui su kolegomis, kaimynais, labai išblaškysite savo energiją, laiką ir to pristigsite svarbiems dalykams, šeimai. Tai gali lemti susvetimėjimą su artimiausiais žmonėmis. Įtampų, nesutarimų žada ir nuosavybės aktualijos. Rizikinga investuoti, įkeisti turtą ir pan. Rudenį sulauksite tam tikrų karminių pasekmių. Artimiems žmonėms prireiks jūsų pagalbos, supratingumo.


SKORPIONAS


Šie metai jums turėtų būti sėkmingi, produktyvūs, patogūs. Įžymybės, užsieniečiai gali parodyti jums dėmesį, praplėsti jūsų akiratį bei galimybes plačiau bendradarbiauti, verslauti, prekiauti. Visgi daug kas priklausys nuo jūsų apdairumo ir gebėjimo bendrauti, dalintis, būti konkurencingiems, neatsilikti. Darbe, versle neišvengsite konkurencijos bei tokių pokyčių, kurie sujaukia įprastą tvarką, eigą, pareigų ir pinigų paskirstymą, mokesčių apskaitą. Jeigu rimtai tuo domėsitės ir tvarkysitės, tai finansinė, turtinė jūsų padėtis pagerės, atlyginimas ir bendrosios pajamos padidės.


Vis dėlto reikia tinkamai tvarkyti dokumentus, sutartis. Atsakingai dėkite savo parašus, perskaitę ir įsigilinę į turinį, o ne aklai. Vairuoti ir netgi kalbėti, rašyti, komentuoti reikia atsargiai, jei norite išvengti nemalonumų. Žvirbliu išlėkęs žodis šiemet ne kartą jaučiu sugrįš. Galite susipykti su jums svarbiais žmonėmis. Ne kartą ir su sutuoktiniu ar meilės partneriu atsidursite ties skyrybų riba. Jei esate vieniši, pasitaikys netikėtų progų užmegzti partnerystę.


ŠAULYS


Jūs būsite Zodiako lyderiai šiais metais. Fortūna atsigręš į jus visu veidu ir skatins būti aktyvius, įgyti daugiau įtakos ir autoriteto. Regis, permainų troškulys taps toks stiprus, kad būtinai įnešite į savo gyvenimą įspūdingų naujovių vienoje ar kitoje srityje Galbūt pradėsite studijas, politinę veiklą ar savo verslą, išvyksite į nepakartojamą kelionę, stipriai pakeisite įvaizdį, apsiginsite disertaciją ar imsitės tarptautinio projekto. O galbūt sukursite šeimą, įsigysite būstą. Jau nuo pavasario darbe teks priimti pokyčius ir niekas neleis laikytis įsikibus senos tvarkos. Veikiausiai jūs ir patys veršitės prie naujovių, kartais - net pernelyg, neturėdami jokios patirties bei supratimo. Dėl to ir dėl kitko pasitaikys nemalonių netikėtumų.


Regis, nuliūdins nuostoliai, kilę dėl nepamatuotos rizikos, perdėto pasitikėjimo savimi imantis nerealių sumanymų, skubant. Sugalvojus investuoti, imti kreditus, jums reikėtų pasitarti su profesionaliais žinovais. Pastarieji gali kiek pristabdyti jūsų polėkį ir tikėjimą greitomis bei plačiomis perspektyvomis. Tai būtų racionalu - juk ir Roma ne per vieną dieną pastatyta. Viską darykite nuosekliai, pamažu, nesielkite švaistūniškai. Naujų užmojų realizavimui turite būti pasiruošę, o ne pulti lyg stačia galva į ugnį. Jei visgi suklysite, persistengsite, metų pabaigoje teks veržtis diržus, užuot skynus gausų savo pastangų derlių.


OŽIARAGIS


Tai veikiau bus ilgas apmąstymų, susikaupimo nei aktyvios veiklos laikotarpis. Šie metai privers gilintis į dvasinius dalykus, stengtis giliau pažinti save, stiprinti ar susigrąžinti sveikatą, labiau vertinti gamtą, ekologiją. Dažniau norėsis arba teks būti vienumoje, riboti vartojimą, viešą veiklą, vengti šurmulio, žmonių susibūrimų. Sumažėjęs bendravimas ir dvasingumas jums gali padėti išvengti konfliktinių situacijų, kitų priešiškumo. Šiemet išties bus labai lengva tapti intrigų ir šmeižto taikiniu, įgyti priešų ar net teistumą. Svarbu susilaikyti nuo pretenzijų ir kenkimo kitiems, nes pasekmės dvigubu bumerangu kirs atgal.


Nepaisant didesnio jautrumo bei poreikio atsiriboti nuo viešo gyvenimo ir dėmesio, jūs išliksite ambicingi, tvirti, gebantys atsitiesti po bet kokių išbandymų. Jau nuo pavasario likimas bus linkęs jus apdovanoti meile, partneryste, motinyste/tėvyste, kūrybiniu įkvėpimu, netikėtai atsiskleidusiu talentu, stipria intuicija. Galbūt atrasite save su menu susijusioje veikloje. Apskritai šie metai gali jus labai subrandinti. Užbaikite tai, kas yra nebeaktualu ir pamažu ruoškitės naujiems startams.


VANDENIS


Šie metai jus ir jūsų gyvenimą kažkuo pakeis, tačiau pokyčius vertinsite gana prieštaringai. Viena vertus, jums labai seksis pritraukti bendraminčių, pasižymėti kolektyve, visuomeninėje veikloje, išpopuliarėti. Atsidūrę tarp žmonių ar kur nors klube be jokių pastangų galite tapti dėmesio centru, užmegzti pažinčių. Socialinių tinklų žvaigžde irgi bus galima tapti per daug nesistengiant. Visgi situacija bus tokia, kad kai kurie nauji draugai vėliau pasirodys netikri, klastingi, rezgantys intrigas, skleidžiantys apkalbas. Gali būti, jog jūs patys to nusipelnysite savo elgesiu, replikomis, nes metų pradžioje kelis mėnesius dažnai demonstruosite tamsiąją savo asmenybės pusę, netaktą, aroganciją. Nieko keisto, kad tokiu atveju jus vysis karminės pasekmės. Net ir lėtinės ligos dėl to paūmės ir įkyriai vargins ilgą laiką.


Gali būti, kad ir kiti neaiškūs negalavimai kels nerimą. Metų pradžioje pasireiškusi sveikatos problema gali su stipresne jėga pasikartoti metų pabaigoje. Kai kurie darbai, projektai užsibaigs, o santykiai nutrūks. Regis, dėl to išgyvensite, nors realiai jie jau yra išsisėmę, nebegyvybingi. Vasara ir ruduo turėtų būti neblogas metas, tačiau metų pradžia ir pabaiga žada išbandymų.


ŽUVYS


Gana banguoti jums bus šie metai. Jie pasižymės augančiais reikalavimais darbe, ypač dirbantiems valstybiniame sektoriuje, o jūs - didesniu ambicingumu, karjerizmu ir tuo pačiu polinkiu į saviapgaules ir apgaules, neobjektyvų savęs ir kitų vertinimą. Iki gegužės mėnesio dažniausiai seksis neblogai. Būsite kupini noro pasireikšti darbe, viešumoje, kolektyve, siekti autoriteto, sublizgėti kūrybingumu. Stengsitės būti reikalingi, populiarūs. Tam tikslui aktyviai naudositės ir socialiniais tinklais, ir bet kokia proga save pareklamuoti, užmegzti reikalingų pažinčių. Yra pavojus, kad neapskaičiuosite savo jėgų bei galimybių ir suklysite.


Jei vis dėlto nenumaldomai norėsis demonstruoti originalumą, griebtis naujovių, savarankiško verslo, paslaugų teikimo ar pan., verčiau rinkitės iš jums šiuo metu sėkmingesnių sričių, t.y. susijusių su amatais, prekyba, reklama, kūryba, grožio, transporto paslaugų sritimi. Vertėtų pasimokyti ko nors naujo. Protarpiais jus valdys vidiniai demonai, rizikingos pagundos, kurioms pasidavę, galite paslysti gyvenimo kelyje, įgyti priklausomybę, susirgti. Reikia labai saugoti sveikatą, psichiką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis