Meghan Markle dailaus veido paslaptis

Veido mankštos, savimasažo ir kitų manualinių technikų specialistė Viktorija Baltramiejūnienė atskleidžia Sasekso kunigaikštienės Meghan (42 m.) dailaus veido paslaptis.

Prieš keletą mėnesių visame pasaulyje pasirodė informacija, kurioje Meghan prisipažino, kad savo veido apatinę dalį dailina specialiais pratimais. Naujai iškepta kunigaikštienė neatskleidė, kokie tai yra pratimai, tik pažymėjo, kad jos naudojama nuostabi grožio priemonė yra veido mankšta.



Asmeninio albumo nuotr.



Viktorija Baltramiejūnienė, žinomiausia Lietuvos veido mankštos trenerė ir mūsų moterims siūlo kelis veiksmingus pratimus, kurie padailins apatinę veido dalį, išryškins „V“ formos ovalo kontūrą.


Meghan pratimų sesija


  • Pirmas pratimas skirtas pagurkliui ir veido kontūrui. „Jums reikės tiesios laikysenos, geros nuotaikos ir švarių rankų“, – pradeda V. Baltramiejūnienė. Vieną ranką sugniaužiame į kumštį, kitos ranku delnu jį apglėbiame. Rankas dėkite po smakru ir šiek tiek praverkite burną, kad justumėte nedidelį pasipriešinimą.



Asmeninio albumo nuotr.



Taip laikykite 3-5 sekundes ir burną užčiaupkite. Pratimą kartokite 5 kartus. Po 2 savaičių pratimą kartokite 15 kartų, po 4 savaičių – 30 kartų.


  • Antras pratimas dailina kaklą, o kartu ir veido kontūrą. Ties raktikauliu padėkite rankas taip lyg norėtumėte kaklą apglėbti.


Asmeninio albumo nuotr.



Šiek tiek atloškite galvą ir vos pravėrus burną išstumkite smakrą į priekį. Turite jausti pasipriešinimą. Palaikykite 3-5 sekundes ir galvą gražinkite į pradinę padėtį.



Asmeninio albumo nuotr.


Pirmą savaitę pratimą kartokite po 5 kartus, antrą ir trečią – 15, ketvirtą-šeštą – 30 kartų.


  • Be šių dviejų pratimų Viktorija Baltramiejūnienė rekomenduoja veido kontūro savimasažą. Ryte nusiprausus siūloma veido kremą įmasažuoti: pirštus pagalves priglauskite prie smakro ties jo viduriu ir sukamaisiais judesiais palei kaulą judėkite link ausų.


Asmeninio albumo nuotr.



Asmeninio albumo nuotr.


Pasiekus ausis tais pačiais sukamaisiais judesiais grįžkite į pradinę padėtį – smakro vidurį.


Asmeninio albumo nuotr.



Asmeninio albumo nuotr.



Kartokite po 3 kartus tiek ryte, tiek vakare. Veido mankštos trenerė primena, kad tokiam veiksmui rankos turėtų būti švarios, o nagučiai – trumpai nukirpti. Šią mankštą kartokite 6 savaites.



Asmeninio albumo nuotr.



„Tai iš tiesų yra veiksminigiausi, mano vertinimu, pratimai, kurie dailina apatinės veido dalies kontūrą. Esu įsitikinusi, kad Meghan daro tokius pat ar panašius pratimus. Darykite juos šešias savaites ir patys tuo įsitikinsite“, – šypsosi V. Baltramiejūnienė, siūlanti nusifotografuoti prieš pradedant mankštas ir po jų. Mankštos poveikiu įsitikinsite ir jūs!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis