Antradienio horoskopas: Žuvims reikėtų atsispirti pagundai pirkti, Jaučiams – vengti konfliktų

Spalio dvidešimt trečioji, antradienis - 296-oji metų diena (antroji 43-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 69 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Doloresa, Lolita, Odilija, Ramvyda, Ramvydas, Ramvydė, Sanginas.


************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 08.01, leidžiasi 18.05. Dienos ilgumas - 10.04.


Šiandien - paskutinė Mėnulio priešpilnio diena.


Saulė Svarstyklių ženkle.


**************


Astrologinė prognozė spalio 23-iajai, antradieniui 


AVINAS. Galima įtampa santykiuose su partneriu ar draugais, ypač jei kažkas iš jų jums skolingas ir neskuba atsilyginti. Aklai nepasikliaukite verslo partneriais, turto dalininkais. 


JAUTIS. Mažai supratimo ir paramos, daug dirglumo, prastesnė savijauta. Jums šiandien bus gana nesaugu ir namuose, ir gatvėje, ir viešumoje. Pasistenkite nepiktnaudžiauti svaigalais, neprovokuokite konfliktų. 


DVYNIAI. Tikėtinos nepraktiškos idėjos. Būsite gana azartiškai nusiteikę, todėl galite įsivelti į rizikingas avantiūras. Nepersistenkite, ieškodami lengvų pinigų ar demonstruodami besaikį dosnumą.


VĖŽYS. Jeigu kažkuo nusivylėte, beprasmiška ilgai graužtis ir pykti. Tegul tai būna pamoka ateičiai. Abejotina veikla gali nuvesti ne ten, kur reikia, tad nebūkite naivūs, nesileiskite manipuliuojami ir išnaudojami.


LIŪTAS. Pasidavę spontaniškumui, impulsyvumui galite pridaryti klaidų ir tuomet sėkmė bei reputacija pasirodys labai trapi. Būkite labiau savikritiški, paisykite aplinkinių nuomonės, neniekinkite tų, kurie jums nepritaria.


MERGELĖ. Ši diena nežada ramios vidinės būsenos. Galite gauti žinią apie artimo žmogaus bėdą ar jo išvykimą kažkur toli. Arba pasekmių sukels konfliktas su kaimynais, eismo įvykis. Būkite atidūs kelyje.


SVARSTYKLĖS. Galite turėti naudos iš tos įtakos, kurią darote aplinkiniams. Tik neinvestuokite pinigų į abejotinus reikalus, per daug neprižadėkite, antraip galimas nuostolis. 


SKORPIONAS. Gali būti, kad mėginsite ištaisyti seną klaidą ar tęsti kažkada pradėtą bendravimą, darbą, tačiau atsiras kliūčių. Dėl savo nesėkmių, nevykusių pasirinkimų neturėtumėte kaltinti kitų. Venkite svaigintis alkoholiu, kvaišalais. 


ŠAULYS. Trauks sportas, kelionės, pramogos. Iš draugų, gerbėjų sulauksite netikėtų pasiūlymų. Jie nebūtinai bus tokie naudingi, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, sutuoktiniui.


OŽIARAGIS. Jūsų įdėmiai klausysis ne vienas žmogus. Galbūt teiksite interviu, rengsite pristatymą, vesite seminarą ar kt. Labai lengva išpopuliarėti tiek gerąja, tiek blogąja prasme. 


VANDENIS. Tarp išgirstos naujos informacijos bus ir tokios, kuri jums stipriai gadins nervus. Regis, sunkiai seksis suderinti darbą ir šeimą, karjerą ir artimųjų poreikius. Šeimos nariai gali pasijusti nereikalingi ir dėl to maištauti.


ŽUVYS. Kažką galite prarasti dėl išaugusio išlaidumo arba dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Ir nepervertinkite savo įtakos. Pasistenkite išsaugoti tai, ką turite. 


Geros dienos! 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis