Sekmadienio horoskopas: Mergelėmis žavėsis aplinkiniai, Vandeniai ieškos ramios ir jaukios aplinkos

Spalio 21-oji - Pasaulinė fotonikos diena. Pasaulinė orumo diena.

1983 m. spalio 21 d. buvo oficialiai patvirtinta, kad šviesos greitis yra 299 792.458 km/s. Minint šią datą, spalio 21-oji paskelbta Pasauline fotonikos diena. Ji pradėta švęsti 2014 m.


Nuo 2008 metų spalio 21 dieną kasmet minima Pasaulinė orumo diena.


Spalio dvidešimt pirmoji, sekmadienis - 294-oji metų diena (paskutinė 42-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 71 diena.


Savo vardadienius šiandien švenčia Gilanda, Hilaras, Hilarija, Raitvilas, Raitvilė, Uršė, Uršulė, Uršulina, Vilma;


************


Dangaus kūnai:


Saulė šiandien teka 07.57, leidžiasi 18.10. Dienos ilgumas - 10.13.


Šiandien - šeštoji Mėnulio priešpilnio diena.


Saulė Svarstyklių ženkle.


**************


Astrologinė prognozė spalio 21-ajai, sekmadieniui


AVINAS. Šiandien geriau seksis, jeigu nesiimsite aktyvių veiksmų, viešos saviraiškos. Plaukimas pasroviui šį kartą jums labiau pravers nei bet kokia iniciatyva. Patartina daugiau dėmesio skirti savo vidiniam pasauliui, sielos reikmėms.


JAUTIS. Būsite pakankamai aktyvūs ir pasitikintys ar bent jau mėginsite tokie atrodyti. Turėtų išryškėti kažkokie jūsų sugebėjimai, sustiprėti intuicija. Sutiksite pažįstamą žmogų, kuris jums gali būti labai naudingas.


DVYNIAI. Su savo šios dienos planais susitvarkysite be didesnių problemų ir gana kūrybiškai. Galimos praturtinančios pažintys, pasikeitimas idėjomis su įdomiais žmonėmis.


VĖŽYS. Naudositės bet kokia proga pabendrauti su įdomiais svetimšaliais, įtakingais asmenimis ir pan. Kalbos suksis apie kelionių įspūdžius. O galbūt dabar esate kelionėje, ekskursijoje, tarptautiniame renginyje ar pan. 


LIŪTAS. Artimieji laukia iš jūsų supratimo ir palaikymo, tačiau jums labiau rūpi, ką galvoja ir jaučia svetimi žmonės, ypač jeigu iš jų kažko tikitės. Gali būti, kad sugalvosite, kur investuoti santaupas. 


MERGELĖ. Jūsų žiniomis, sumanumu, humoro jausmu šiandien žavėsis partneris bei kiti šalia esantys asmenys. Ne tik neieškosite žodžio kišenėje, bet turbūt ir telefono iš rankų nepaleisite. Verčiau raskite bendrų interesų su mylimu žmogumi.


SVARSTYKLĖS. Panašu, kad mėginsite diegti naujoves, kurios, jūsų manymu, turėtų jus atjauninti, padidinti įplaukas ar palengvinti buitį namuose. Tai tikriausiai pasiteisins.


SKORPIONAS. Neatsisakykite padėti mylimam žmogui, vaikui, jeigu jam to prireiks. Derėtų labiau pasirūpinti sveikata ir kūno priežiūra. Galite sulaukti dėmesio ženklų iš dominančio žmogaus. Gali būti įvertinti jūsų sportiniai, kūrybiniai gabumai


ŠAULYS. Šią dieną skirkite šeimai ir bendroms pramogoms su artimiausiais žmonėmis. Pagal galimybes kurkite grožį ir jaukumą namuose. Jeigu geras oras, pasidžiaukite rudeniška gamta. 


OŽIARAGIS. Kaip ir vakar, šiandien būsite linkę aktyviai bendrauti su artimos aplinkos žmonėmis, domėtis socialinių tinklų naujienomis, dalintis informacija ir t. t. Protinis imlumas padės mokytis, sukaupti daug naujos informacijos.


VANDENIS. Ši diena turėtų būti rami, aplinkiniai - draugiški. Svarbiausia jums bus jaustis patogiai, jaukiai, sočiai. Tai išties leistų atsigauti prieš ateinančią darbo savaitę. 


ŽUVYS. Jeigu gerai jaučiatės, diena bus nebloga. Rasite įdomių pašnekovų tiek netolimoje aplinkoje, tiek internete. O jeigu bendrauti nesinorės, tuomet įniksite į dominančios informacijos šaltinius.


Geros dienos! 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis