Ko tikėtis šiandien, balandžio 22-ąją

Balandžio 22-oji - Tarptautinė motinos Žemės diena.

Pasaulyje Tarptautinę motinos Žemės dieną pradėta minėti 1970 metais. Tarptautinės organizacijos UNIFY, EARTH DAY ir Planetos piliečių sąjunga kviečia vienytis sąmoningiems pokyčiams Žemėje.

Atliepdama į Jungtinių Tautų kreipimąsi Lietuva Žemės globėja tapo 1992 m.

Balandžio dvidešimt antroji, sekmadienis - 112-oji metų diena (paskutinė 16-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 253 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Danutė, Jurga, Leonidas, Novaidas, Novaidė, Novaldas, Novaldė, Sotera, Soteras, Visgailas, Visgailė, Visgauda, Visgaudas, Visgeda, Visgedas, Visgirda, Visgirdas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.03, leidžiasi 20.33. Dienos ilgumas - 14.30.

Šiandien - aštuntoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Jaučio ženkle.

*************

Astrologinė prognozė balandžio 22-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Permaininga diena, kaip ir jūsų nuotaika. Stokosite kantrybės, pakantumo, atsargumo, o tai gali išprovokuoti nemalonų incidentą. Vakare susilaikykite nuo rizikingų nuotykių bei labiau saugokite vaikus.

JAUTIS. Šiandien jus labai trauks gamta, maloni draugija. Pravartu daugiau paskaityti, pasiklausyti įvairių žmonių minčių. Jeigu esate kelionėje, galbūt susidursite su netikėtais sunkumais.

DVYNIAI. Nevengsite savęs palepinti žemiškais malonumais, paišlaidauti. Tai niekam nepakenks, jeigu laikysitės saiko ir pasitarsite su artimaisiais. Pasistenkite „neperdozuoti” ir svaigalų.

VĖŽYS. Jūsų impulsyvumas, emocionalumas trukdys gerai išsimiegoti naktį, provokuos skandalus, o popiet jau šiek tiek nuslūgusi įtampa vėl ims augti. Venkite bet kokios rizikos, saugokitės elektros iškrovos, žaibo.

LIŪTAS. Šiandien patartina save palepinti, patinginiauti, užsiimti menu, medituoti, skaityti, pasimėgauti gera muzika. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų, kelionių, nepažįstamų asmenų draugijos.

MERGELĖ. Ši diena žada susitikimų, pasimatymų. Tačiau būtina išlaikyti blaivią galvą, jeigu nenorite sulaužyti ištikimybės artimam žmogui ar tapti priklausomais nuo pavojingų pagundų.

SVARSTYKLĖS. Nusimato naujos pažintys, nuotykiai. Trauks masiniai renginiai, iškylos, todėl galite sugriauti kai kuriuos artimųjų planus ir sulaukti priekaištų ar net labai ūmių, aštrių reakcijų. Nepamirškite rūpintis sveikata.

SKORPIONAS. Neblogai pailsėsite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, paskirsite romantišką pasimatymą, paskaitysite gerą knygą, pasikalbėsite su įdomiais žmonėmis. Saugokite savo ir kitų nervus, sveikatą.

ŠAULYS. Norėsis pramogų, malonumų, bet tam gailėsite pinigų. Jeigu trokštate meilės, pirmiausia stenkitės ją išreikšti patys, būkite subtilūs, nesavanaudiški. Neįžeiskite artimo žmogaus jausmų. Ypač svarbi bus kantrybė bendraujant su vaikais.

OŽIARAGIS. Diena bus emociškai įtempta. Iš pusiausvyros ves kitaip mąstantys žmonės ir kai kurios moterys. Vis dėlto blaivaus proto balsas nuolat primins apie būtinybę elgtis santūriai, netrankyti durų. Atsargiai elkitės su elektra.

VANDENIS. Patartina pasirūpinti įvaizdžiu, sveikata, grožiu, daugiau pasistaipyti prieš veidrodį. Tik įsismaginę neišleiskite visų santaupų naujiems drabužiams ar kosmetikai. Juk yra svarbesnių poreikių. Nepraraskite budrumo kelyje, nes gresia avarijos.

ŽUVYS. Būsite energingi, nusiteikę sportuoti, šokti, judėti, patirti aistringų nuotykių. Ir išties ši diena pažers pagundų. Tikėtini smagūs susibūrimai, flirtai. Tačiau jūsų banko sąskaitai tai neišeis į gera.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis