Astrologinė prognozė gegužės 3-iajai: vardadieniai ir horoskopai

Gegužės trečioji, ketvirtadienis - 123-ioji metų diena (ketvirtoji 18-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 242 dienos.

Gegužės 3-ioji - Pasaulinė spaudos laisvės diena. Saulės diena. 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena.

1993 metų gruodį Jungtinių Tautų generalinė asamblėja nusprendė gegužės 3-iąją paskelbti Pasauline spaudos laisvės diena. 1991 m. gegužės 3 d. Afrikos žurnalistai susirinko į sostinę Namibiją į regiono seminarą apie nepriklausomas ir pliuralistines informacijos priemones. Tuomet jie pasirašė Vindchukso deklaraciją, skatinančią visų pasaulio šalių valstybes užtikrinti spaudos laisvę ir demokratiją. Ši deklaracija tapo pirmuoju dokumentu, kuriame reikalaujama suteikti viso pasaulio žmonėms laisvę viešai išsakyti savo nuomonę ir turėti priėjimą prie įvairių nepriklausomų informacijos šaltinių.

Tarptautinė saulės energijos bendrovė (ISES-Europe) paskelbė gegužės 3-iąją Saulės diena. Ši diena skirta atkreipti dėmesį į saulės energijos galimybes. Šventė minima nuo 1994 metų.

1791 m. gegužės 3 d. Abiejų Tautų Respublikos seimas balsų dauguma priėmė dokumentą, kuris savo forma ir turiniu atitinka Konstitucijos sampratą. Tikrasis dokumento pavadinimas „Valdymo įstatymas“ jau netrukus pačių amžininkų pagal jo priėmimo datą imtas vadinti Gegužės 3-iosios Konstitucija.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aleksandra, Aleksandras, Artautas, Artautė, Arvis, Arvystas, Jaunė, Jaunius, Juvenalis, Kantvilas, Kantvilė, Kantvydas, Kantvydė.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.39, leidžiasi 20.54. Dienos ilgumas - 15.15.

Šiandien - penktoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Jaučio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė gegužės 3-iajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Jeigu mėginsite kažką išmokti, parašyti, sukurti per šią naktį, jums turbūt nepavyks. Miegas įveiks net stipriausius. Tai ypač pavojinga vairuojantiems. Venkite kvaišalų, alkoholio, stiprių vaistų.

JAUTIS. Jausite norą rizikuoti, leistis į avantiūras arba į jas traukti kitus. Tai ypač nepatartina finansų ir turto reikaluose. Gali išryškėti jūsų vidinės psichologinės arba seksualinės problemos.

DVYNIAI. Sunkiai seksis slėpti simpatijas ir antipatijas, jūsų emocijos bus kaip ant delno. Tuo tarpu takto ir saiko jausmas šiandien tiesiog būtinas, bendraujant su šeima, konkurentais, draugais.

VĖŽYS. Nors atrodysite darbštūs, bet rimtesniems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Kažkas gali strigti, susitrukdyti dėl kolegų nepasirengimo tinkamai darbuotis.

LIŪTAS. Šiandien atrodysite energingi, žaismingi. Nešykštėsite dėmesio, komplimentų mylimam žmogui, tad yra tikimybė, kad taikiai išsiaiškinsite nesutarimus, ir santykiai pradės judėti geresne vaga. Nepameskite raktų, dokumentų.

MERGELĖ. Būsite jautrūs ir nekantrūs. Nieko nespręskite ir nedarykite skubotai, nes galite suklysti ir pakenkti tiek darbo rezultatams, tiek santykiams ar sveikatai. Nerimauti gali tekti dėl artimų žmonių bėdų.

SVARSTYKLĖS. Būsite komunikabilūs, tačiau ne visi kontaktai džiugins. Galbūt sukels nerimo gauta informacija, įvertinimas ar išgirsti gandai. Regis, kažkuo suabejosite, nors jau turėjote tvirtą nuomonę ir strategiją.

SKORPIONAS. Šiandien gali tekti tvarkyti piniginius, komercinius reikalus ar atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus. Šiokių tokių nemalonių netikėtumų galite sulaukti iš meilės objekto ar vaikų.

ŠAULYS. Nors jumyse kunkuliuos emocijos, bus dėl ko nerimauti, tačiau prie visko priprantama, netgi prie stresų. Kitų žmonių intrigos nebegalės jums pakenkti. Ypač jei patys imsite atvirai reikšti savo nuomonę, turimus faktus.

OŽIARAGIS. Šiandien nesijausite tikri dėl to, ką darote, ko siekiate. Galite pasijusti vieniši arba susipainioję tarp pasirinkimo variantų. Nusiraminimui verčiau neieškokite abejotinos draugijos.

VANDENIS. Ramybės neduos finansinės arba seksualinės problemos. Venkite dramatizuoti. Raskite būdų šauniai ir sveikai atsipalaiduoti, pabendraukite su dvasiškai artimais žmonėmis, bendraminčiais.

ŽUVYS. Šiandien pravartu tvarkyti dalykinius ir ūkinius reikalus. Sklandžiam bendravimui stigs tolerancijos, nuoširdumo ir kantrybės. Pasistenkite suprasti kitus, mintimis atsidurkite jų kailyje.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis