Astrologinė prognozė birželio 5-ajai: vardadieniai ir horoskopai

Birželio 5-oji - Pasaulinė aplinkos apsaugos diena.

1972 m. gruodžio 15 d. Jungtinių Tautų organizacijos Generalinė asamblėja birželio 5-ąją paskelbė Pasauline aplinkos apsaugos diena, skirta paskatinti aplinkos apsaugą visame pasaulyje.

Birželio penktoji, antradienis - 156-oji metų diena (antroji 23-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 209 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Elvyra, Kantalgas, Kantalgė, Kantas, Kantautas, Kantautė, Kantenis, Kantė, Marcė, Namkantas, Namkantė, Namkinta, Namkintas, Namkintė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.47, leidžiasi 21.48. Dienos ilgumas - 17.01.

Šiandien - aštuntoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 5-ajai, antradieniui

AVINAS. Šiuo metu kils pagunda leistis į slaptas aferas. Galimas preliminarus verslo, nuomos, tiekimo, kreditavimo susitarimas. Per didelis atvirumas ir iniciatyvumas šiandien jums neišeitų į naudą. Neskubinkite įvykių.

JAUTIS. Noriai bendrausite, flirtuosite. Galbūt dalyvausite kolektyviniuose reikaluose, renginiuose. Venkite lengvabūdiškumo, dalindami pažadus, teikdami informaciją. Pasistenkite būti geresni tiems, kurie jus myli ir jumis rūpinasi.

DVYNIAI. Pavojinga pervertinti jėgas ir persitempti. Nesiimkite neįmanomo, iš pradžių gerai pagalvokite. Jūsų idėja gali pasirodyti nepraktiška. Tačiau jei tai susiję su menu, labdara, medicina, surizikuoti tikriausiai verta.

VĖŽYS. Seksis bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Jums gali pasisekti, jei ieškote galimybių pakeliauti, kontaktų su užsieniečiais, sprendžiate teisinius klausimus. Galima kelionė, pasidalijimas jos įspūdžiais, svečias arba žinia iš toli.

LIŪTAS. Galite turėti reikalų, susijusių su investicijomis, indėliais, paskolomis. Jums nestigs praktiškumo, įgyvendinant planus. Tačiau tikėtina sumaištis jausmų srityje, psichologinės ir seksualinės problemos.

MERGELĖ. Šiandien nusimato aktyvi intelektinė ar kūrybinė veikla, naudingi pokalbiai. Būsite linkę ieškoti kompromisų bei atsargiai įrodinėti savo teisybę. Kita vertus, tai gali nepadėti nei konkrečiai susitarti, nei išsiaiškinti dominančius santykius.

SVARSTYKLĖS. Mintys daugiausiai suksis apie sveikatą, darbą, pajamas ir išlaidas. Galbūt išleisite pinigų grožio ir sveikatos atstatymui arba domėsitės kokios nors įrangos pirkimu.

SKORPIONAS. Regis, jus itin domins meilė, seksas, erotika, nuotykiai. Asmuo, kuriuo žavitės, turbūt paprašys jūsų patarimo arba parodys išskirtinį dėmesį. Net jei jūsų nuomonės pasirodys skirtingos, noro bendrauti, susižavėjimo dėl to nesumažės.

ŠAULYS. Mokantiems viską apskaičiuoti ir racionaliai įvertinti - pasiseks. O jeigu praktiškumo ir atidumo pritrūks, tai tik todėl, kad užvaldys meilės pagundos, o kartu su jomis - ir išsiblaškymas, saviapgaulės.

OŽIARAGIS. Reikėtų viską nuosekliai suplanuoti ir nesiblaškyti bei suvaldyti ambicijas. Yra tikimybė, kad asmeniniai santykiai pakryps ne ta linkme. Juos pataisyti galite nuoširdžiu pokalbiu, atsivėrimu, motyvuotu atsiprašymu, jei tokiam yra priežasčių.

VANDENIS. Nepatartina pernelyg paskęsti smulkmenose - bandykite užčiuopti visumą. Neplanuotai galite išleisti pinigų laisvalaikio malonumams, keistiems pirkiniams, naujo įvaizdžio formavimui, kosmetinėms procedūroms.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę bendrauti, bet kartu ir manipuliuoti savo pašnekovais, „vedžioti už nosies“. Deja, ir patys galite susidurti su sukčiais. Gali aplankyti ypatingas kūrybinis įkvėpimas. Pajusite savyje potenciją siekti kažko daugiau nei iki šiol.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis