Astrologinė prognozė birželio 7-ajai: vardadieniai ir horoskopai

Birželio septintoji, ketvirtadienis - 158-oji metų diena (ketvirtoji 23-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 207 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Lukrecija, Lukrecijus, Milda, Povilas, Ratautas, Ratautė, Roberta, Robertas, Svaja, Svajonė, Svajūnas, Svajūnė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.46, leidžiasi 21.50. Dienos ilgumas - 17.04.

Šiandien - antroji Mėnulio delčios diena.

Saulė Dvynių ženkle.

*************

Astrologinė prognozė birželio 7-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Nors ir netrūks aplinkinių dėmesio bei palankumo, jus slėgs įvairūs įtarimai ir abejonės, būsite kiek sutrikę. Galbūt nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo ar netikėtos žinios.

JAUTIS. Šiandien būsite jautrūs, nerimausite dėl kitų žmonių reakcijos į jūsų pasiūlymus ar sudaromus laikinus keblumus. Tačiau draugai, o ypač draugės, mėgins atitraukti jus nuo blogų minčių bei rūpesčių, suteikti malonių emocijų.

DVYNIAI. Gali būti, kad šiandien teks apsispręsti, ar priimti siūlomas pareigas, papildomą darbo krūvį, vykti į užsienį ir pan. Gali būti, kad susitiksite su reikalingu žmogumi ir aptarsite savo perspektyvas.

VĖŽYS. Šiandien jausite didesnį aplinkinių susidomėjimą jūsų asmeniu. Galbūt jums pavyks kažkaip įprasminti savo ilgalaikes pastangas, sublizgėti žiniomis ar kitais gebėjimais. Tik venkite keistų interpretacijų ir perdėto familiarumo.

LIŪTAS. Tikėtina, kad neseniai užsimezgęs partnerystės ryšys suteiks galimybių draugystei bei meilei. Be to, galite tikėtis pasiūlymų bendradarbiauti, įsitraukti į vykdomą projektą ar pan.

MERGELĖ. Galite pasielgti kažkaip neadekvačiai kritinėje situacijoje. Arba tai padarys jūsų antroji pusė. Galbūt tai paskatins priimti reikšmingą sprendimą dėl jausmų, santykių ar kokios nors veiklos.

SVARSTYKLĖS. Netikėtai gali užgriūti neplanuoti rūpesčiai arba pasireikš sveikatos problema. Pasistenkite, kad šios dienos dienotvarkė būtų kuklesnė. Galbūt sulauksite svečių - giminaičių ar draugų arba patys kažką aplankysite.

SKORPIONAS. Bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Tačiau derėtų šiek tiek atverti ir savo širdį, antraip jums neabejingi žmonės gali nuliūsti. Beje, dėl per didelių lūkesčių išsvajotas pasimatymas jums gali pasirodyti ne toks žavus, kokio tikėjotės.

ŠAULYS. Intensyvus darbas, kaip ir bendravimas, šiandieną jus išvargins labiau nei paprastai. Galite sulaukti svarbaus telefoninio skambučio ar pranešimo paštu. Puoselėsite didelius planus. Neprisifantazuokite neįmanomo.

OŽIARAGIS. Šiandien galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, reklamos, logistikos srityse. Tačiau atlygis gali neskubėti. Nepraleiskite progos pabendrauti su žmonėmis, kurie gali jums duoti vertingų patarimų.

VANDENIS. Galite tikėtis žinios ar pokalbio, susijusio su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, draudimu, tiekimu, dominama preke. Galbūt gims žavių meilės vilčių.

ŽUVYS. Dvasinė jūsų būsena bus nestabili, kintanti. Nepatartina niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti. Labai lengvai galima susikompromituoti, ypač pernelyg apsvaigus nuo alkoholio. Galbūt jus sujaudins kažkokios paskalos, intrigos.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis