Birželio 15-oji: vardadieniai, astrologija

Birželio penkioliktoji - penktadienis, 166-oji metų diena (penktoji 24-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 199 dienos.

Birželio 15-oji - Okupacijos ir genocido diena. Pasaulinė kovos prieš blogą elgesį su pagyvenusiais žmonėmis diena.

1940 m. birželio 15 d. Sovietų Sąjungos kariuomenė okupavo Lietuvą. 1941 m. birželio mėnesį prasidėjo lietuvių trėmimas į Rusijos gilumą. Birželio 15-oji, diena, kai Lietuva buvo okupuota, paskelbta Okupacijos ir genocido (masinio tautos naikinimo) diena. Lietuva nepriklausomybę atgavo tik 1990 m. kovo 11 d.

Savo vardadienius šiandien švenčia Bargailas, Bargailė, Barinta, Barintas, Barintė, Barys, Barkinta, Barkintas, Barkintė, Jolanta, Kirstautas, Kirstautė, Krescencija, Krescentas, Modesta, Modestas, Vidas, Vitas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.42, leidžiasi 21.57. Dienos ilgumas - 17.15.

Šiandien - trečioji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 15-ajai, penktadieniui

AVINAS. Jums labai stigs emocinės pusiausvyros. Dirbsite nelengvus, kasdienius darbus, bet mintys suksis apie šeimą, meilę, pinigus. Nebūkite smulkmeniški ir netolerantiški aplinkinių atžvilgiu.

JAUTIS. Galimi įdomūs pokalbiai su darbo, verslo ar meilės partneriais. Kita vertus, gali išaiškėti dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte ir kurie verčia sunerimti. Pasisaugokite neapgalvotų sandėrių.

DVYNIAI. Šiandien mintys daugiausiai suksis apie pinigus, malonumus. Nors visiems žinoma, kad laimės nenusipirksi, galite mėginti tai padaryti. Neįskaudinkite to, kurį laikote savo draugu.

VĖŽYS. Regis, jausite konservatyvių ar vyresnio amžiaus žmonių priešiškumą, perdėtą reiklumą, diktatą, nors atrodys, kad elgiatės teisingai ir draugiškai. Mažai tikėtina, kad šiandien pavyks išspręsti svarbią problemą ar dilemą.

LIŪTAS. Būsite išsiblaškę, jautrūs. Stokosite realybės pojūčio. Visiškai nepatartina skleisti gandų, veltis į intrigas. Neblogai seksis tik meninė, kūrybinė veikla. Dar tiktų tvarkyti socialinius reikalus, kreiptis dėl labdaros, medicinos pagalbos.

MERGELĖ. Su draugais, pažįstamais įdomiai leisite laiką, tačiau finansiniuose reikaluose, versle gali kilti nesusipratimų. Kažką galite prarasti dėl užvaldžiusių jausmų ar kokios nors aistros.

SVARSTYKLĖS. Regis, būsite linkę ieškoti aštrių pojūčių arba juos kelti kitiems. Galite atsisakyti vertingo pasiūlymo, įpareigojimo dėl kitiems nesuprantamų motyvų. Šiandien apskritai lengva susipykti, nutraukti ryšius.

SKORPIONAS. Jums geriau seksis rasti bendrą kalbą su nepažįstamais žmonėmis nei su artimos aplinkos ar giminaičiais, ypač jeigu atsidūrėte toli nuo namų. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui.

ŠAULYS. Suksite galvą dėl finansinių reikalų, galbūt - draudimo, paveldėjimo, muitų. Jeigu norite atgauti skolą ar pasiskolinti, teks pasistengti. Ir verta, nes pastangos nenueis veltui. Galbūt kur nors vyksite savaitgaliui, užmegsite naują pažintį ar pan.

OŽIARAGIS. Nepakenktų daugiau susikaupimo, einant tarnybines pareigas, užsiimant protine veikla. Pasistenkite, kad ši diena nebūtų aptemdyta barniais, nesantaika. Neprisikurkite nerealių planų, neklaidinkite savęs ir kito žmogaus.

VANDENIS. Neatidėliokite svarbių darbų. Ką galite, pasistenkite atlikti šiandieną. Bus kur kas geriau, jei elgsitės moraliai, nekenksite kitiems, o kartu - ir sau. Tiktų grūdintis, puoselėti kūno grožį ir sveikatą.

ŽUVYS. Labiau rūpinsitės kitais nei savimi. Vaikų ir draugų reikalai neišeis iš galvos. O jeigu esate įsimylėję, visos mintys ir emocijos bus sutelktos į mylimą žmogų. Tikėtina sėkmė kūryboje, scenoje.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis