Dienos horoskopas: Svarstyklės bus itin darbingos, Ožiaragiui vertėtų išnaudoti augantį populiarumą

Liepos ketvirtoji, trečiadienis - 185-oji metų diena (trečioji 27-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 180 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Berta, Birutė, Gedenė, Gedenis, Gedgailas, Gedgailė, Malvina, Skalvis, Teodora, Teodoras, Ulrika, Ulrikas.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.48, leidžiasi 21.58. Dienos ilgumas - 17.10.

Šiandien - septintoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

*************

Astrologinė prognozė liepos 4-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Emocijų lygmeniu jausitės gana jaukiai, jeigu nestokojate meilės, artimųjų dėmesio. Gali būti, kad apims svajingas atsipalaidavimas. Įmanomas nelegalus pasipelnymas. Labiau saugokite vaikus.

JAUTIS. Šiandien aplinkiniams demonstruosite savo intelektą, humoro jausmą, organizacinius sugebėjimus. Palanku megzti pažintis su bendraminčiais, atnaujinti romantiškus ryšius.

DVYNIAI. Šiuo metu jums bus būdingas savęs ir savo galimybių ieškojimas. Padidės objektyvumas, realistinis mąstymas. Galbūt imsitės įgyvendinti ambicingą planą. Svarbu išlikti kantriems, disciplinuotiems.

VĖŽYS. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju arba užsieniečiu. Iš asmens, kuris patinka, galite gauti viliojamą pasiūlymą. Daug dėmesio skirsite augančiai kartai. Tai turėtų išeiti į gera.

LIŪTAS. Jums rūpės ne tik sava, bet ir partnerio ar bendra įmonės finansinė situacija. Su ja siesite kai kurias savo viltis. Vis dėlto santykiuose su partneriais ir konkurentais tvyros įtampa.

MERGELĖ. Pasireikš vidinės ramybės ir saugumo poreikis, didelis kaprizingumas dietos atžvilgiu. Kažkokių įtarimų gali kelti keistas partnerio elgesys ar jo žodžiai per miegus. Pasitelkite išmintį, mąstykite filosofiškai.

SVARSTYKLĖS. Taip darbuositės, kad tik dulkės rūks. Regis, daug dėmesio skirsite aplinkos apdailai, įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai arba gyvūnams. Į tai nukreiptos pastangos tikriausiai pasiteisins.

SKORPIONAS. Puikiai seksis kūrybinė veikla, reikalai su publika. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties. Rūpės vaikų interesai, domėsitės jų pasaulėžiūra bei poreikiais.

ŠAULYS. Šiandien jaukiai jausitės įprastoje aplinkoje. Tačiau to nepasakysi apie priešingą variantą, t. y. buvimą toli nuo namų, ilgame kelyje, tarp nepažįstamų žmonių ir pan.

OŽIARAGIS. Pasižymėsite smalsumu, kūrybingumu. Sugebėsite praktiškai išnaudoti gaunamą informaciją. Didės jūsų populiarumas. Tiktų įsijungti į aktyvią veiklą, užsiimti reklama, komercija.

VANDENIS. Gali būti, kad pradėsite gauti tai, ko nusipelnėte. Tai pasireikš ir materialinėje, ir jausmų sferoje. Apskritai, diena turėtų būti nebloga. Vis dėlto reikia saugotis vagių, sukčių, neprovokuoti konfliktų.

ŽUVYS. Pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai, kartu tikėtinas intelektinis įkvėpimas. Galite leistis į kelionę arba brėžti tolesnes veiklos gaires, ieškoti bendraminčių, rėmėjų. Galimi ir susižavėjimai, flirtai, pokštai.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis