Savaitės horoskopas: Meilės fronte padvelks malonūs vėjai

Astrologinė prognozė liepos 16-22 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę jums rūpės suplanuoti reikalai. Jeigu aktualu, tiktų mėginti įsidarbinti, tikrintis sveikatą. Tikriausiai kažkuo nustebins partneriai, artimi žmonės. Galimos pavydo scenos. Regis, aktualios bus seksualinės problemos arba pinigai, investicijos. Venkite skolinti, išlaidauti, saugokite save ir šeimos narius nuo nepalankių svetimų įtakų. Savaitgalį veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar kiek toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais.

JAUTIS

Ši savaitė gali būti maloni, teikianti romantiškų staigmenų bei gerų vilčių. Turėtų džiuginti ir vaikai, gyvūnai. Galite išspręsti daug aktualių klausimų. Jeigu eisite į darbo interviu, ketindami įsidarbinti, jums gali pasisekti. Visose srityse geruoju daugiau laimėsite. O pyktis, panieka gimdys tik keršto jausmus kaip atsaką. Savaitgalį gali kilti įtampa santykiuose su kai kuriais asmenimis. Regis, jums neduos ramybės kitų pinigai ir laimėjimai. Liaukitės apie tai galvoję, skaičiavę ne savo naudą.

DVYNIAI

Šią savaitę nebūsite nusiteikę įtemptai darbuotis. Viską darysite lėtai, atsipalaidavę. Vis dėlto jums gali pasisekti ten, kur nė nesitikėjote ką nors pasiekti. Jeigu atostogaujate, puikiai leisite laiką su šeima gamtoje, sodyboje ar namuose. Būti toli nuo įprastų vietų, keliauti turbūt nesinorės. Būsite gana populiarūs tarp priešingos lyties asmenų, draugų. Pasisaugokite incidentų, jei atsidursite abejotinoje pasilinksminimų vietoje. Savaitgalį daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Galite padaryti gerą įspūdį dominančiam žmogui.

VĖŽYS

Ši savaitė tarsi kvies drąsiau nerti į gyvenimo sūkurį, megzti naujus ryšius, bendrauti, flirtuoti. Galite nemažai nuveikti, gerindami savo materialinę padėtį, kurdami ir plėsdami verslą, tvarkydami sodybą, prekiaudami ar pan. Turbūt gausite žinią, kuri jus pradžiugins ar suintriguos. Svarbu, kad veikla, kurios imsitės, teiktų malonumą ir nebūtų pavojinga. Savaitgalį galite tikėtis naudos per meną, parodas, pramogas, turizmą, sportą. Būsite veiklūs, iškalbūs ir pastebimi. Atkreipkite dėmesį į vaikų poreikius.

LIŪTAS

Šią savaitę nesinorės niekur skubėti, kaip nors savęs riboti. Tiktų pasyviai atostogauti ar šiaip daugiau ilsėtis, medituoti. Galite įsigyti įdomų daiktą, suvenyrą. Būtų gerai, kad bendraudami pasitelktumėte sveiką humoro jausmą. Visgi kažkas jums neduos ramybės. Gali paaiškėti, kad kai kurios problemos turi gilias šaknis. Galbūt teks susitaikyti su pasekmėmis. Savaitgalį pasistenkite draugiškai suderinti interesus su šeimos nariais. Regis, jūsų jausmai taps gilesni ir švelnesni, o sugebėjimai, talentai labiau išryškės.

MERGELĖ

Šią savaitę galite atsidurti keblioje situacijoje, tad teks susikaupti ir mėginti išsisukti. Gali iškilti klausimų, susijusių su buvusiais prisirišimais, turtinėmis aktualijomis. Galbūt jausite spaudimą greičiau spręsti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo ar nekilnojamojo turto problemą. Rūpesčių gali kelti mylimas žmogus, vaikai. Nebūtinai tie rūpesčiai bus sunkūs. Galbūt tiesiog suksite galvą, kuo pradžiuginti. Arba nerimausite dėl išvykusio artimo žmogaus. Savaitgalį bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neskubėdami nuveiksite daugiau nei blaškydamiesi. Jums gali būti patikėtos intymios paslaptys. Visgi nuotaiką gali kiek gadinti pagyvenę artimieji. Regis, jums norėsis sunkiai pasiekiamų dalykų. Tačiau apie praktinį didelių vilčių realizavimą akimirksniu galima tik pasvajoti. Pasitenkinkite mažais žingsneliais. Savaitgalį būsite linkę demonstruoti dosnumą, rūpestingumą. Didelė tikimybė, kad užmegsite ryšius su jus dominančiu asmeniu, susitarsite dėl svarbaus reikalo.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia turėtų būti sklandi. Nusimato malonus, draugiškas bendravimas. Regis, draugų ar pažįstamų dėka pavyks gauti reikalingą prekę, paskolą ar informaciją. Visgi netrukus gali kilti nesusipratimų dėl paaiškėjusių paslapčių, artimo žmogaus melo ar kt. Mintimis, o gal ir realiai imsite tolti nuo kasdienybės. Nepasiduokite svaigalų traukai. Savaitgalį ypač norėsis meilės, spindesio, prašmatnumo. Susitiksite su jums svarbiu asmeniu arba patirsite emociškai jaudinantį įvykį.

ŠAULYS

Šiuo metu apie karjerą, darbą kalbėsite ar galvosite gana pakiliai. Galbūt jums išties sekasi, o gal jūs atostogaujate ir galite atsipalaidavę viską apgalvoti, pafantazuoti apie įmanomas perspektyvas. Apie save gali priminti senas bičiulis. Iš jo galite sulaukti jau beveik pamirštos skolos grąžinimo arba viliojamo pasiūlymo. Atsargiai prie vandens bei kelyje. Savaitgalį daug kas atrodys nebe taip, kaip buvote įpratę matyti. Neblogas metas savianalizei, filosofiniams apmąstymams.

OŽIARAGIS

Šią savaitę optimistiškiau žvelgsite į ateitį. Galimas pokalbis su įtakingu asmeniu. Planuosite kelionę arba svečių iš užsienio sutikimą. Tikėtinas malonus bendravimas su priešinga lytimi, romantiškos pramogos, įspūdžiai, ypač jei esate toli nuo namų. Galbūt sužinosite intriguojamą naujieną. Jeigu kils noras kitus muštruoti, nedelsdami keiskite bendravimo stilių į draugiškesnį. Savaitgalį jūsų įtaka kitiems bus itin juntama. Regis, būsite kažkam labai reikalingi. Galbūt pasireikšite bendraminčių kolektyve, tarp draugų.

VANDENIS

Šią savaitę nesinorės kišti nosies į jokius svarbesnius reikalus, tačiau aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt tai bus susiję su paveldėjimu, draudimu, verslu, investicijomis, mokesčiais, studijomis ar pan. Jei atostogaujate, jums norėsis pakeliauti arba ilgiau pabūti ten, kur jau esate nuvykę. Jeigu ieškote darbo užsienyje, galite gauti pasiūlymų. Savaitgalį jausite emocinę įtampą, stigs kantrybės. Galimi pasikeitimai, priklausantys nuo aplinkybių arba nuo kitų žmonių apsisprendimo.

ŽUVYS

Ši savaitė sustiprins partnerystės poreikį. Regis, net į konkurentus žvelgsite kaip į potencialius partnerius, tarpininkus. Meilės fronte padvelks malonūs vėjai. Galite atrasti tai, ko jums trūko. Trauks platesni horizontai, norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos. Tačiau jei neseniai puolėte į abejotiną avantiūrą, nesistebėkite kilusiomis problemomis. Savaitgalis turėtų būti turiningas. Domins svetimos kultūros, religijos, globaliniai dalykai. Galbūt pasijusite svarbaus proceso dalyviais ar liudininkais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis