Dienos horoskopas: šiandien nepersidirbsime

Liepos šešioliktoji, pirmadienis - 197-oji metų diena (pirmoji 29-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 168 dienos.

Liepos 16-oji - Švč. Mergelė Marija Škaplierinė. Rugiapjūtės pradžia. Agronomų diena.

Liaudies tikėjimuose Mergelė Marija, Dievo Motina, šią dieną sielas iš skaistyklos išvaduoja. Škaplierinė, arba Karmelio kalno Marijos šventė, pradėta švęsti karmelitų ordine 1376 m. Lietuvoje ypač iškilmingi atlaidai vyksta Linkuvoje.

Ši diena nuo seno taip pat laikyta rugiapjūtės pradžia.

Savo vardadienius šiandien švenčia Auksė, Danguolė, Danguolis, Fausta, Faustas, Karmela, Karmelas, Vaigauda, Vaigaudas, Vaigaudė;

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.01, leidžiasi 21.47. Dienos ilgumas - 16.46.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 16-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Šiandien jums rūpės įprastiniai darbai, susiplanuoti reikalai. Jei savijauta bus pakankamai gera, užtikrintai darysite tai, ką turite daryti. Jeigu aktualu, tiktų mėginti įsidarbinti, tikrintis sveikatą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

JAUTIS. Ši diena gali būti maloni, teikianti romantiškų staigmenų, ypač jei esate įsimylėję ar susižavėję. Turėtų džiuginti vaikai, gyvūnai, o gerų vilčių teikti sceninė veikla, pramogų verslas.

DVYNIAI. Šiandien nebūsite nusiteikę įtemptai darbuotis. Viską darysite lėtai, atsipalaidavę. Vis dėlto jums gali pasisekti ten, kur nė nesitikėjote ką nors pasiekti dėl objektyvių priežasčių. Blogai veiks svaigalai. Pasisaugokite erkių ir alergenų.

VĖŽYS. Regis, su malonumu nersite į gyvenimo sūkurį. Džiugins susitikimai su seniai matytais artimos aplinkos žmonėmis. Seksis megzti ir naujus ryšius, bendrauti, flirtuoti.

LIŪTAS. Nesinorės niekur skubėti, kaip nors save riboti. Tikėtini neblogi pasiūlymai, tad teks pagalvoti, kas jums naudinga ir būtų geriau, kad nepražiopsotumėte palankaus šanso. Galite įsigyti įdomų daiktą, suvenyrą.

MERGELĖ. Diena gana palanki naujų darbų pradžiai. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi kažkokie susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Galite atsidurti keblioje situacijoje, tad teks susikaupti ir mėginti išsisukti.

SVARSTYKLĖS. Geras metas tik ramiems apmąstymams, energijos kaupimui. Neskubėdami, neplepėdami šiandien nuveiksite daugiau nei blaškydamiesi.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti gana sklandi. Nusimato netrikdanti darbų eiga, malonus, draugiškas bendravimas su aplinkiniais. Tačiau vakare gali kilti nesusipratimų dėl paaiškėjusių paslapčių, artimo žmogaus melo ar kt.

ŠAULYS. Regis, šiandien nepersidirbsite, nors neatostogaujantieji turbūt turės dirbti ne vien už save. Būsite linkę pastebėti malonių dalykų net įprastoje kasdienybėje. Vakare gali kilti problemų dėl neblaivumo, apsinuodijimo ar kt. Atsargiai prie vandens.

OŽIARAGIS. Šiandien optimistiškiau žvelgsite į ateitį. Galimas pokalbis su įtakingu asmeniu. Iš toli arba iš valstybinės institucijos gali ateiti svarbi informacija. Planuosite kelionę arba svečių iš užsienio sutikimą.

VANDENIS. Nors šiandien nesinorės kišti nosies į jokius svarbesnius reikalus, tačiau aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt tai bus susiję su paveldėjimu, draudimu, verslu, investicijomis, mokesčiais ar pan.

ŽUVYS. Neišvengsite įtampos, jei nesate apsisprendę, kieno pusę palaikote ir ko jums patiems labiau reikia. Dėl interesų susikirtimo tai aktualu bus ir šeimoje, ir kitose srityse. Venkite svaigalų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis