Apskaičiuokite, kaip klostysis jūsų santykiai

Ne veltui moterys tokios jautrios svarbioms datoms – žinodami, kada tiksliai susipažinote, galite sužinoti ir kas jūsų laukia. Bent jau taip tikina numerologai.


Norėdami sužinoti, koks skaičius valdo jūsų santykius, užsirašykite tikslią savo pažinties datą. Tarkim, tai buvo 2008 08 10. Dabar sudėkite visus skaičius tol, kol liks vienaženklis skaičius: 1+0+8+2+0+0+8=19 , toliau 1+9=10, o 1+0=1.


Jūsų santykius valdo vienetas. Tačiau jo skelbiamos prognozės, nors ir yra pagrindinės, tačiau ne šimtaprocentinės. Pažiūrėkite, kokių skaičių datoje yra daugiausiai. Šiuo atveju – tai du 8. (0 skaičiumi nelaikomas.) Tad jūsų porai tenka ir truputis aštuoneto savybių.


Jei neprisimenate tikslios pirmojo susitikimo datos, galite pasirinkti kokią nors kitą, jums labai svarbią – santuokos ar pirmojo bučinio. Tačiau ši prognozė gali nebūti tokia tiksli.


1 – Saulės skaičius

Simbolizuoja ambicingumą, pasitikėjimą savimi. Jus jungia darboholizmas, tikslo, aukšto socialinio statuso siekimas. Jei tik vienas liaujasi augti, kitas gali jį negailestingai palikti, tad tobulėti turite kartu. Svarbu išvengti ir konkurencijos, nepradėti pavydėti antrajai pusei jo pasiekimų, šlovės. Taip pat neleiskite, kad kas nors kištųsi į jūsų santykius, dalintų patarimus – bet kokia intervencija iš šalies (net ir gera linkinčiųjų) griauna vieneto vieningumą.


Vienetas nekenčia nuobodulio. Stenkitės, kad jums netrūktų įspūdžių, daugiau keliaukite, pramogaukite.


2 – Mėnulio skaičius

Simbolizuoja romantiškumą ir sentimentalumą. Tai skaičius užprogramuotas meilei ir bendrystei – net jei iš pradžių jus jungė tik seksas ar išskaičiavimas, ilgainiui tai perauga į rimtesnius jausmus ir ilgalaikį prisirišimą, kupiną nuoširdaus rūpinimosi vienas kitu. Šios sąjungos tveria ilgai, svarbu neskubinti įvykių, leisti jausmams atsiskleisti pamažu, nedaryti radikalių sprendimų – dvejetas nemėgsta revoliucijų.


Visos romantiškumo apraiškos tinka dvejetukui – gėlės, saldainiai, šampanas, ilgesys, kurį sukelia išsiskyrimai, pasimatymai.


3 – Marso skaičius

Šiuo skaičiumi pažymėtos sąjungos išsiskiria ypatinga tvirtybe. Jokie sunkumai joms nebaisūs – bankrotai, netektys, psichologinės dramos, vaikų gimimas – visa tai tik užgrūdina ir dar labiau sutvirtina šiuos santykius. Marsas ne tik skatina kovoti, bet ir padeda analizuoti savo klaidas, taigi šiose sąjungose retai kada lipama ant to paties grėblio ir kartojamos tos pačios klaidos. Vienintelis dalykas, kurio turite saugotis, – aplinkinių pavydas.


Trejetui labai kenkia tingumas, todėl nuolat kelkite sau naujus bendrus tikslus ir jų kartu siekite. Tai jus suartins labiausiai.


4 – Merkurijaus skaičius

Simbolizuoja stabilumą ir materialinę gerovę. Paprastai šioms poroms viskas, ką daro, išeina į naudą, jos niekada neskursta. Kitas bruožas – gebėjimas ir noras bendrauti. Ketverto namuose niekada netrūksta žmonių, juos lanko draugai, giminaičiai, kaimynai. Beje, žmonės pas juos atvažiuoja ne tik pasilinksminti ar pasikalbėti, bet ir pasiskolinti pinigų. Ketvertui kyla rizika pernelyg išbarstyti save ir savo turtus bei jausmus, išsilakstyti, dėl to gali kiek atvėsti namų židinys.


Svarbiausias dalykas ketverto poroms – pasitikėjimas vienas kitu. Pavydas jas žudo.


5 – Jupiterio skaičius

Jupiterį dažnai vadina didžiosios laimės planeta. Ir po 10 bendro gyvenimo metų jūs būsite įsimylėję vienas kitą kaip pirmąją pažinties savaitę. O ten, kur didelė meilė, ten ir didelės aistros. Todėl iš šalies ši sąjunga gali anaiptol neatrodyti tobula – ugningi kivirčai, dūžtantys indai, pavydo scenos, aistringi susitaikymai – visa tai neretai lydi Jupiterio porą.


Norėdami išsaugoti sąjungą, turite išmokti valdyti emocijas. Svarbu ginčo įkarštyje nenusileisti iki kaltinimų ir įžeidinėjimų, nepadaryti negrąžinamų klaidų.


6 – Veneros skaičius

Venera – meilės ir grožio planeta, tačiau tai, deja, nereiškia, kad ši sąjunga užprogramuota nuolatinei meilei. Santykiai, gimę po skaičiumi 6, dažnai kupini įvairių trikdžių – slaptų gerbėjų, buvusių meilių, platoniškų (ir nebūtinai) romanų, praeities istorijų. Visa tai lydi pavydas, nepasitikėjimas. Nuslėpti tuos slaptus romanus šešetui sunkiai sekasi, todėl santykių pradžia gali būti sudėtinga.


Šešetui labai praverčia gebėjimas atleisti. Jei norite išsaugoti sąjungą, be to neišsiversite. Bet pastangos išsaugoti šeimą (ši šešetams yra labai svarbi), ilgainiui atsipirks – su laiku šešeto sąjungos aprimsta, santykiai išsigrynina ir tampa stabilūs, šeimyniški.


7 – Saturno skaičius

Tai labiausiai nuo Saulės nutolusi planeta, ji atrodo šalta ir paslaptinga. Tokios atrodo ir šios poros. Aplinkiniai neretai nesuvokia, kodėl jie yra kartu ir ką vienas kitame rado. Tačiau jie patys dėl to galvos nekvaršina, nes jiems mažai rūpi aplinkinių nuomonė – jiems visiškai užtenka vienas kito. Septyneto namuose retai lankosi svečiai, jie ne itin mėgsta triukšmingus vakarėlius, stengiasi būti toliau nuo tos tuštybės mugės. Šioms poroms dažnai gimsta talentingi vaikai.


Vis dėlto septynetui nereikėtų pernelyg atsiskirti nuo visuomenės, nes begalinis kapstymasis savyje ir savo santykiuose gali juos ir pražudyti. Kartais vertėtų išmokti žvelgti į gyvenimą paprasčiau.


8 – Urano skaičius

Uranas – permainų planeta, tad aštuoneto poros atrodo nenuspėjamos. Vieną dieną jie yra neišskiriami, kitą – jau skiriasi amžiams. Kiekviena smulkmena gali jiems atrodyti lemiama. Aštuoneto santykiai juda nuolatine aštuntuko trasa, pakilimai ir atoslūgiai neišvengiami visą gyvenimą, tik ilgainiui periodai tarp šių kraštutinumų tampa vis ilgesni.


Aštuonetui svarbu nesureikšminti kiekvienos krizės ir suvokti, kad anksčiau ar vėliau ji praeis. Taip pat šio tipo porą žudo savininkiškumas, palikite vienas kitam daugiau erdvės.


9 – Neptūno skaičius

Ši planeta simbolizuoja dvasingumą ir turi mistiškumo. Šią porą jungia ne tiek fizinė, kiek dvasinė, intelektinė trauka, apibūdinti juos galima veikiau kaip giminiškas sielas. Tiesa, devynetas linkęs kurti nepasiekiamus idealus, kurie laikui bėgant subliūkšta, tad santykiai išsikvepia. Todėl šios sąjungos yra stiprios, bet dažniausiai trumpalaikės, visiškas susiliejimas greitai virsta nusivylimu ir atšalimu. Išsiskiria šios poros ramiai ir taikiai, ir neretai po skyrybų lieka gerais draugais.


Bendri dvasiniai tikslai gali šią porą išsaugoti kartu ilgiau. Taip pat santykiams turi netrūkti fantazijos ir šiek tiek paslaptingumo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis