m.moteris.lt - JAU IR TAVO TELEFONE! Išbandyk dabar!
Kiti receptai:
- Itin purus šokoladinis tortukas
- Firminis vištienos apkepas
- Sultingas vištienos, pomidorų ir baltųjų pupelių troškinys
Reikės:
vištos krūtinėlės
400 g pievagrybių ar voveraičių
500 g makaronų (stambesnių)
1 didelis svogūnas
100 g kietojo sūrio
3 valg. šaukštai grietinės
Kaip gaminti
* Paruoškite įdarą. Smulkiais šiaudeliais supjaustyti vištieną, svogūną, grybus.
* Svogūną pakepinti keptuvėje, kol jie taps permatomi. Prie svogūnų sudėkite mėsą, po 4-5 min - grybus, įberkite druskos, prieskonių. Kepti, kol apkeps grybai, įdėti grietinės. Troškinti dar 5 minutes. Įdaras paruoštas.
* Makaronus išvirti (nukelti nuo ugnies jiems dar nesuminkštėjus), suversti į kiaurasamtį, perlieti vandeniu.
* Nuvarvėjusius makaronus bei įdarą suversti į indą ir išmaišyti, supilti į sviestu išteptą kepimo indą. Paviršių apiberti tarkuotu sūriu ir pašauti į orkaitę 10-15 min. Skanaus!