Laimės prognozės 12 Zodiako ženklų antram pusmečiui

Kaip sekasi 2014-aisiais dvylikai Zodiako ženklų? Arklio metai jau įpusėjo. Pasitikrinam, kur ir kiek laimės atseikėta kiekvienam?

Šių dienų skaitomiausi:
- Joms 50+, 60+, 70+, tačiau laikas jų neveikia (FOTO)
- Įvairius lieknėjimo būdus išbandžiusi Rūta rado, kaip atsikratyti nemenko viršsvorio + DIETA
- Pratimai gražiam užpakaliukui suformuoti ir celiulitui panaikinti
- Madingiausia nagų forma ir populiariausios nagų lako spalvos šią vasarą
- 9 dalykai, kurių vyrai trokšta lovoje
- 5 tikros istorijos, įkvėpusios garsiausius siaubo filmus

- Grietininis mėlynių pyragas

Avinas

Avinams šiemet laimės suteiks jį supantys draugai ir artimieji. Galiausiai jiems pavyks suvaldyti finansinius reikalus, todėl 2014 metais pinigai turėtų nekelti rūpesčių. Liepos mėnesį sėkmės planeta Jupiteris įeis į jų astrologinio būsto penktąjį sektorių, atsakingą už meilę, sėkmę, talentus, todėl jie gali tikėtis daugybės laimingų akimirkų.

Jautis

Galingasis Jupiteris, likimo ir sėkmės valdovas, padės jums gauti naudos derybose, trumpose išvykose ir apskritai sėkmė jus lydės bendraujant, komunikuojant įvairiausiomis priemonėmis. Šiemet Taurams bus lengva aplinkiniams parodyti, kas čia yra protingiausias iš visų. 2014 metais, atrodo, tiesiog žinosite visus atsakymus, nesvarbu, kokį klausimą lemtis jums užduotų. Kai Jupiteris įeis į Liūto ženklą, Tauras nuspręs investuoti į nekilnojamąjį turtą (su puikiu vaizdu!)

Dvyniai

Šiems Oro elementui priskiriamo ženklo atstovams patinka visur dalyvauti, bendrauti, bet 2014 metais tai nebus lengva. Sėkmei koją kaišios karingasis Marsas. Greičiausiai laimę patirsite per partnerius, tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. Laimingų proveržių tikėkitės, kai pasidalysite idėjomis, pasikalbėsite su tinkamais žmonėmis tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.

Vėžys

Saturnas šiemet bus užvaldęs Vandens stichijos valdomo ženklo meilės ir laimės sektorių. Tai Vėžiai jausis labai nelaimingi, tai itin laimingi. 2014 metais jiems teks prisitaikyti prie tokių svarstyklių, kurias sūpuos Saturno planeta. Pasikliaukite intuicija, ji tikrai jums padės šiemet atrasti (ar atkasti) aukso puodą.

Liūtas

Šiaip jau laimę ir sėkmę žarstys Jupiteris, bet prisidės ir Uranas, kad sėkmė šiemet jūsų neaplenktų. Artėjant gimtadieniui, Liūtams patariama atsiplėšti nuo minios, elgtis taip, kaip liepia jų širdis, protas, intuicija, o ne klausyti, ką sakys kiti. Tik taip Ugnies ženklo atstovai pasigaus sėkmę ir laimę. Pasinaudokite jums palankiomis galimybėmis.

Mergelė

Taigi sėkmės, turto planeta Jupiteris jiems turėtų garantuoti gerus metus. Jei netyčia, tarsi iš dangaus nukristų nemaža suma pinigų, Mergelės turėtų dėkoti Jupiteriui (dar ir Uranui). Pinigai ateis per svarbius asmenis, mokytojus, vadovus. Kai kurie aktoriai ar muzikantai, dainininkai gali tikėtis staigaus išgarsėjimo.

Svarstyklės

2014 metais Svarstyklėms laimė ir sėkmė asocijuosis su žmonėmis. Kai vėl ims viskas eiti kaip per sviestą, jos ims labiau savimi pasitikėti ir jausis ne blaškomas likimo, kaip nupūstas medžio lapas, bet gebantis savo gyvenimą kontroliuoti žmogus. Pokyčiai Svarstyklėms bus į gera, todėl joms patartina nesilaikyti įsikibus praeities, įprastų dalykų. Sėkmė darbe padės susipažinti su svarbiais ir įtakingais žmonėmis.

Skorpionas

Jupiteris padės jiems realizuoti teigiamą arba laimingą graikų mito apie Midą variantą. Prie ko šis mitinis herojus lietėsi, tas auksu virto. Šiuo atveju Skorpionai tikrai alkani ir ištroškę, it aukso kandę, neliks. Tiesiog viskas, ko jie imsis, bus pelninga. 2014 metai tinkami įgyvendinti kūrybines idėjas. Tiems, kurie dirba su menu, poezija, muzika susijusiose srityse, ypač seksis. O gal paaiškės, kad turite genialų vaiką, todėl negalėsite atsidžiaugti jo atrastais ir pripažintais talentais? Kitiems hobis, mėgstama veikla garantuos laimę ir sėkmę 2014-aisiais. Vienišiems Skorpionams šiemet leidžiama šiek tiek pasirodyti, pasipuikuoti, nes juos stebi ypatingas, jiems svarbus žmogus.

Šaulys

Jau ir taip šis Zodiakas vadinamas sėkmės magnetu. Šauliai žvelgia tik į priekį, niekada – atgal. Taigi ir šie metai jiems neturėtų būti išimtis. Dabar Ugnies globojamo ženklo atstovams bus svarbu iš partnerio sulaukti palaikymo, tiek psichologinio, tiek finansinio (jei tokio prireiks). Šiam Zodiakui sėkmė ateis per kitus žmones ir jų pajamas. Sulaukę palaikymo ir pagalbos iš dosnių draugų ar artimųjų, jie įgyvendins tikslus ir pasijaus laimingi.

Ožiaragis

Sėkmės planeta Jupiteris didžiausių pokyčių atneš tiems, kurių finansai yra bendri (turi vieną verslo partnerį ar kelis). Liepą turėtumėte pastebėti žymių pokyčių, susijusių su pinigais. Ožiaragiai garsėja gebėjimu užčiuopti aukso gyslą. 2014 metais jiems pavyks sudaryti pelningas sutartis, pradėti veiklą, kuri bus labai sėkminga, garantuos stabiliai augančias pajamas. Ir visa priklausys tik Ožiaragiams, laimikio dalytis nereikės.

Vandenis

Laimė ir sėkmė juos aplankys tada, kai mažiausiai sieks naudos ar gerovės sau, o skubės padėti kitiems. Vandeniai šiemet laimės, jei susivaldys, vengs konfliktų, padės aplinkiniams jaustis kaip vienos šeimos nariais. Nuo to jų populiarumas didės, jie jausis įvertinti tiek namuose, tiek darbe, tiek tarp draugų. 2014 metais Vandeniai, kurie nori pasikinkyti sėkmę ir laimę, turi tapti taikdariais.

Žuvys

Priešingai nei pernai, 2014-aisiais finansinė sėkmė Žuvims bus palanki. Būsite tikros aukso žuvelės. Dabar jums tereikės ko nors užsimanyti, ir turėsite. Beveik, kaip pasakos herojui Jemelei ištarus:„Lydekai paliepus, man panorėjus.“ Žuvys sieks eiti tiesiai, net jei bus sunkių kliūčių, norės jas įveikti, negudrauti ir neapgaudinėti. Jupiteris už tai jas globos ir dovanos sielos ir proto ramybę, taip pat sėkmę ir laimę.

Astromanija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis