Rytų horoskopas šiai savaitei: kaupkite jėgas svarbioms permainoms

Savaitės pradžia netinka svarbių reikalų sprendimui.

BENDRA PROGNOZĖ

Atidėkite svarbius reikalus palankesniam laikui ir susikoncentruokite ties užduočių baigtimi ar dabartinių situacijų analize. Svaitės pradžia puikiai tinka teisminiams ginčams, galima įveikti priešus ir laimėti svarbų ginčą, baigti užsitęsusius konfliktus. Svarbiausia - būti nuoširdžiam.

Savaitės pradžioje geriau nevykti kelionių, ypač jei ketinate tai daryti su šeima. Atsisakykite sumanymo pagerinti finansinę padėtį paimdami kreditą ar skolon ir patys pinigų neskolinkite.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams atsivers viliojančios perspektyvos plėsti savo veiklą verslo srityje. Jei veiksite aktyviai, tai kitą savaitę gausite naudingą užsakymą arba pasiūlymą dalyvauti bendrame projekte. Daug žada ir įvykiai meilės fronte. Sėkmingiausios dienos ateinančią savaitę bus pirmadienis ir penktadienis.

Vandeniai kitą savaitę turės puikią galimybę sėkmingai tvarkyti visus reikalus - kad ir kokio darbo imtumėtės, jį atliksite greitai ir gerai. Astrologas pataria panaudoti tokį produktyvų laikotarpį anksčiau pradėtiems projektams užbaigti. Kol neišspręsite susikaupusių problemų, tol net nesitikėkite žengti į priekį. Sėkminga diena - antradienis.

Valstybinėje įstaigoje dirbančioms Žuvims nuotaiką gali sugadinti nedidelis konfliktas su vyresnybe. Bet dėl šito nereikėtų pernelyg krimstis: nesutarimai neatsilieps jūsų tolesnei karjerai ir santykiams su viršininkais. O verslininkai turi nepražiopsoti savo šanso ir surengti svarbias derybas su partneriais. Palankios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Avinams ateinančią savaitę astrologas žada didelę komercinę sėkmę. Jūs rasite patikimų partnerių ir užmegsite su jais tvirtus ryšius. Pasistenkite tinkamai išnaudoti šį palankų laikotarpį - drąsiai plėskite savo verslą arba imkitės naujos veiklos. Sėkmingos visais atžvilgiais savaitės dienos bus pirmadienis ir šeštadienis.

Jaučiai turėtų ieškoti naujų pajamų šaltinių ir peržiūrėti savo finansinius planus. Tuo labiau, kad tokia būtinybė jau pribrendo. Padarykite tai dabar, tuomet ateityje jūs galėsite išsaugoti materialinę gerovę. Vyresnybė darbe atkreips į jus dėmesį ir deramai įvertins jūsų rimtumą, susikaupimą ir drausmingumą. Sėkmingiausia savaitės diena bus antradienis.

Iš visko sprendžiant, Dvyniai turės susimąstyti apie savo perspektyvas. Galimas dalykas, kad turėsite atsisakyti kai kurių ankstesnių idėjų ir planų. Užtat kitą savaitę išgarsėsite ir atsidursite dėmesio centre, bus teigiamai išspręsti jums svarbūs juridiniai klausimai, o komersantams nemažą pelną žada tolimos kelionės. Šeimoje pasistenkite elgtis santūriai ir taktiškai. Palankios dienos - pirmadienis ir sekmadienis.

Vėžiams atsivers naujos darbo perspektyvos. Jūsų senų sumanymų, susijusių su profesine veikla, realizavimas neliks nepastebėtas vyresnybės ir gali suteikti jums ne tik moralinį, bet ir materialinį pasitenkinimą. Kai kurių šio Zodiako ženklo atstovų laukia romantiškas susitikimas, bet nereikėtų stačia galva nerti į aistrų verpetą. Palanki diena - pirmadienis.

Liūtai ateinančią savaitę turėtų tvarkyti visus susikaupusius reikalus ir imtis žygių savo pozicijoms stiprinti. Jūsų autoritetas vėl išaugs, žmonės pasirengę patikėti jūsų idėjomis ir paremti visus sumanymus. Pagilinsite profesines žinias ir daug naujo sužinosite apie aplinkinius. Sėkmingiausios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Mergelių ateinančią savaitę laukia malonios staigmenos ir netikėti susitikimai. Profesinėje veikloje nuolat lydės sėkmė, laikotarpis palankus savo pozicijoms tarnyboje stiprinti, todėl veikite atkakliai ir iniciatyviai. Kitą savaitę Mergelės gali tikėtis bičiulių ir artimų žmonių pagalbos visur kur. Palankiausios ir sėkmingiausios dienos jums bus ketvirtadienis ir penktadienis.

Svarstyklės ateinančią savaitę turi skirti verslo deryboms ir darbui su bankais ar kitomis finansinėmis struktūromis. Galite gauti kreditą arba rėmėjų paramą. Tai leistų sudaryti geras prielaidas tolesniam žengimui į priekį. Vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams žvaigždės žada romantišką susitikimą, kuris gali tapti rimtų santykių pradžia. Jums sėkmingos dienos kitą savaitę - pirmadienis ir šeštadienis.

Skorpionai turi šansų gerokai palypėti karjeros laiptais. Galite užmegzti naują pažintį arba gauti žinią, kuri iš pagrindų pakeistų jūsų gyvenimą. Komersantų laukia kelionės, susitikimai ir nauji reikalai, susiję su verslo plėtimu. Turėsite priimti rimtus sprendimus, kad išvengtumėte konflikto su kažkuriuo giminaičiu arba mylimu žmogumi. Sėkmingos dienos bus antradienis ir šeštadienis.

Šauliams praverstų didesnis aktyvumas savišvietos srityje. Darbe gali būti permainų. Artimiausioje ateityje įvykiai tikriausiai klostysis ne visai taip, kaip jums norėtųsi, bet dėl to nesijaudinkite, žvelkite į viską optimistiškai. Visus savo naujus sumanymus pasistenkite susieti su senomis idėjomis ir projektais, kurių kadaise nepavyko realizuoti. Sėkmingiausios dienos ateinančią savaitę - trečiadienis ir penktadienis.

Pildykite anketą ir skaitykite žurnalą „Moteris“! 3 laimėtojams dovanosime 3 mėn. prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis