Tiems, kas planuoja vestuves ir ne tik

„Nuotakos biblija“ ir „Vestuvių planuoklis“

Knygos autoriais tapo garsios vestuvių planuotojos Laura Vagonė ir Viktorija Prokofjeva, J. Statkevičiaus madų šou gėlėmis puošiantis floristas Antanas Mažonas, šokėja Jurgita Česnavičiūtė, portalo jaunavedžiams redaktorė Simona Krasauskienė, teisininkė ir kiti vestuvių planavimo ar vestuvių srities profesionalai.

Knygoje kiekviena nuotaka ras reikalingiausius patarimus nuo teisinių klausimų, kaip įregistruoti santuoką, iki idėjų ir pasiūlymų, ką ir kaip daryti, kaip nesutrikti. „Nuotakos biblijos“ autoriai – savo darbą mylintys vestuvių ar jų dalies organizavimo specialistai, teisininkai, smalsūs žurnalistai, ieškantys visko, kas įdomu.

Knygos idėjos autorė S. Krasauskienė pasakoja, kad perskaičius šią knygą, sužadėtiniams nebereikės informacijos ieškoti internete, kur jos daugiau nei gausu, ir kuri dažnai vestuvių planavimą paverčia tik sudėtingesniu, nes gautą informaciją reikia apdoroti. Anot jos, tai knyga, kuri gali keliauti iš rankų į rankas, o anot, Lauros Vagonės, tai knyga, kurią piršdamasis savo būsimai žmonai vaikinas gali padovanoti kartu su sužadėtuvių žiedu.

“Nuotakos bibliją” sudaro penki skyriai:

* Nuo ko pradėti planuoti vestuves
* Viskas apie santuokos ceremoniją ir sužadėtinių kursus
* Paslaugų teikėjai
* Kviečiame svečius į vestuves
* Nuotakos ir jaunikio stilius

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis