Vasario mėn. horoskopas: ar lengvos laukia permainos?

Vasarį prireiks šalto proto ir rekomenduojama su juo nesiskirti iki pat balandžio. Bus didelė pagunda mesti tai, ką esate pradėję, atsisakyti anksčiau duotų pažadų.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Nuo kokių moterų vyrai bėga
- 50 pilkų atspalvių tavo spintoje
- Ricinos aliejus – natūrali pagalba plaukams, odai, nagams
- Frankas Sinatra – auksinio balso mergišius, draugavęs su mafija
- Medis ar metalas - kas energetiškai virtuvėje geriau?
- Pyragėliai su sūrio, varškės, špinatų bei česnakų įdaru

Norėsis ieškoti kažko naujo, neišbandyto, deja, visiškai neproduktyvaus ir nereikalingo. Šis laikotarpis žada daug pavojingų nuotykių tiems, kuriems svetima atsakomybė, ir kurie ne kartą pasižymėjo neapgalvotais poelgiais.

Dar vienas svarbus aspektas, kurio negalima užmiršti metų pradžioje, - Urano ir Plutono kvadratas. Jis žada dideles permainas, kurios nebus lengvos.

Tampa aišku, kad gyvenime reikia pokyčių, tačiau daugumai lengviau kabintis į praeitį ir jie išgyvena, kai reikia atsisakyti kažko įprasto, nors tai ir kėlė neigiamas emocijas. Atminkite, kad likimas skaudžiausiai muša tuos, kas priešinasi, ir stenkitės neeikvoti jėgų beprasmiškai kovai.

Avinas (03.21 - 04.20)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasario mėnesio horoskopas Avino ženklo atstovui nežada ramaus mėnesio. Sėkmė bus permaininga. Dažniau velsitės į konfliktus, įrodinėsite savo tiesas. Atminkite, kad vienos tiesos nebūna. Jeigu jaučiatės teisūs, dar nereiškia, kad tokie ir esate, nes kiekvienas žmogus situaciją mato savaip. Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, gali prireikti daugiau laiko ir energijos nei galvojote, tačiau Jūsų užsispyrimas turėtų padėti įveikti visus sunkumus. Galite tikėtis visokeriopos pagalbos ir palaikymo iš draugų ir artimųjų. Nepamirškite jiems padėkoti, o dar geriau, atsilyginkite tuo pačiu. Vasario mėnesio pabaiga palanki daugumoje sričių.

Jautis (04.21 - 05.21)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasarį reikalai klostysis neblogai. Būsite dėmesio centre ir tai turėtumėte išnaudoti. Daugiau bendraukite, tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius ir asmeninius santykius. Sutelkite daugiau dėmesio į svarbius dalykus ir mažiau jo skirti smulkmenoms. Jeigu susidursite su problemomis, nebėkite nuo jų, o neatidėliodami spręsti jas patys, taip pasieksite geriausių rezultatų. Pasiekimais viešai girtis nereikėtų, pavyduoliai gali sujaukti Jūsų planus.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Fotolia nuotr.

Vasario mėnesį Dvynių ženklo atstovus lydės pakili nuotaika. Spinduliuosite energija ir entuziazmu. Atrodys, kad galite nuversti kalnus. Tačiau šioje vietoje ir galite suklupti. Kad ir koks aktyvus ir užsispyręs esate, nedarykite visų darbų iš karto, nesistenkite aprėpti visko. Išskirkite svarbiausią tikslą, svarbiausias užduotis jam pasiekti ir kryptingai eikite tikslo link. Vasarį palankus laikas kelionėms, komandiruotėms, kvalifikacijos kėlimui.

Antroje vasario mėnesio pusėje darbe tikėtini pokyčiai. Priimkite juos drąsiai. Tiesa jeigu galite rinktis, nesiimkite bet ko, kas Jums siūloma. Mąstykite, analizuokite ir rinkitės tokius projektus, kurie gali atnešti naudos maksimaliai.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasario mėnesio pradžioje išgirsite pažadų, kurių kažkas netesės. Susierzinsite, tačiau jau antroje mėnesio pusėje reikalai pakryps į gerą. Vasarį gali tekti priimti ne vieną svarbų sprendimą. Nors dažnai nežinosite kaip geriau pasielgti, abejosite, pasistenkite sprendimus priimti savarankiškai, „neužkrauti“ jų ant svetimų pečių, nes rezultatais greičiausiai nebūsite patenkintas. Daugiau dirbkite prie tų projektų, kurie atneš didesnės finansinės naudos.

Gal ir ne itin malonios kelionės padės pasiekti užsibrėžtus tikslus. Tolimų kelionių reikėtų vengti tik vasario mėnesio pabaigoje.

Liūtas (07.23 - 08.21)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasario mėnesį fortūna lepins maloniais siurprizais. Galbūt išvyksite kur toliau ar sulauksite svečių iš tolimos šalies. Mėnuo bus kupinas bendravimo ir teigiamų emocijų.

Darbe atsipalaiduoti nereikėtų, galite sulaukti rimtų permainų. Būkite atidūs ir įžvalgūs, dirbkite išsijuosę, šiuo laikotarpiu siekiami rezultatai gali būti labai reikšmingi ateityje.

Mergelė (08.22 - 09.23)

Fotolia nuotr.

Vasaris Mergelei labai permainingas mėnuo, bus ir gerų ir blogų akimirkų, sėkmę keis nesėkmė. Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, gali prireikti daugiau laiko ir energijos nei galvojote, tačiau Jūsų užsispyrimas ir kantrybė turėtų padėti įveikti visus sunkumus.

Susikoncentruokite į darbą, o laisvalaikiu stenkitės pasisemti kuo daugiau teigiamų emocijų, pavyzdžiui pasivaikščiokite miške, smagiai praleiskite laiką baseine ar sporto salėje. Galite tikėtis visokeriopos pagalbos ir palaikymo iš draugų ir artimųjų.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Fotolia nuotr.

Vasaris - įvairiausių įvykių ir linksmybių kupinas mėnuo. Daugiau laiko leisite su šeima ir draugais, džiaugsitės gyvenimu. Darbinėje veikloje tinginiauti taip pat neteks, tačiau energijos turėsite su kaupu, tad sunkiausias užduotis įveiksite per gana trumpą laiką. Vasario mėnesio horoskopas pataria skirti daugiau laiko sau ir savo namams. Bet kokios vandens procedūros pagerins Jūsų savijautą.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasaris daliai Skorpionų bus gana ramus. Profesinėje veikloje viskas „tekės įprasta vaga“. Tačiau kūrybinių profesijų atstovus aplankys netikėtas įkvėpimas. Išnaudokite tai.

Atliekant svarbias užduotis darbe, vasario mėnesio horoskopas pataria neskubėti, kruopščiai viską apgalvoti ir suplanuoti, taip išvengsite sunkiai ištaisomų klaidų. Apskritai vasaris labai palankus ateities planavimui. Drąsiai svajokite, kurkite metų, mėnesio, savaitės, ar net dienos planus ir nieko neatidėliokite. Stenkitės įvykdyti tai, ką susiplanavote, vėliau tai taps įpročiu.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasaris Šauliui gana aktyvus mėnuo. Atkakliai sieksite jau paėjusiais metais užsibrėžtų tikslų, aplankys kūrybinis įkvėpimas. Kliūčių gali kilti, tačiau tai Jūsų nesustabdys. Šiuo laikotarpiu labai svarbus naujų kontaktų užmezgimas, bendravimas, gebėjimas tartis, derėtis. Nepamirškite ilsėtis, tada ir dirbsite gerokai efektyviau. Tiesa finansiniu atžvilgiu vasaris ne pats geriausias mėnuo, tad verčiau pataupykite.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasarį Ožiaragiai turėtų būti budrūs. Darbe ar nuosavame versle atidžiai sekite aplinkoje vykstančius procesus, pokyčius, mat kas tiko vakar, gali visai netikti rytoj. Svarbu laiku pastebėti ateities tendencijas ir tinkamai reaguoti. Kažką darydami galvokite ne tik apie patį procesą, bet ir apie galutinį rezultatą. Jeigu vasarį kažkam išplepėsite savo paslaptį, labai greitai ji taps vieša.

Vandenis (01.21 - 02.18)

Fotolia nuotr.

Vasario mėnesį sužibėsite kaip neeilinė asmenybė. Aplinkiniai žavėsis Jūsų protu ir išradingumu. Turėtumėte daugiau susitelkti į svarbiausius dalykus, mažiau dėmesio skirti smulkmenoms. Stenkitės įvertinti situaciją ir pamatyti savo galimybes, tada lėtai bet užtikrintai judėsite pirmyn. Nederėtų šį mėnesį Vandeniui kištis į svetimas problemas. Norėdami kažkam padėti galite tik apsunkinti padėtį.

Žuvys (02.19 - 03.20)

Fotolia nuotr.

2015 metų vasario mėnuo Žuvims nebus itin palankus. Geriausia būtų išlaukti šį laikotarpį, nesiimti jokių sudėtingų darbų. Tačiau ne visada tai įmanoma. Spręsdami problemas pasinaudokite visa sukaupta gyvenimiška patirtimi, nes tai padės priimti teisingus sprendimus. Galite išklausyti aplinkinių patarimus, tačiau vadovaukitės savo galva.

PatarimuPasaulis.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis