2015 m. finansų horoskopas - kam šiemet lemtis bus palanki

Ar vertėtų saugoti savo santaupas, o gal galima drąsiai vykti į egzotišką kelionę, nebijant jokių ekonominių krizių? Kam iš mūsų šiemet lemtis atneš pinigų maišą, o ką kėsinsis nuskriausti?

Populiariausi savaitės tekstai:
- Aleksandras Demjanenka: Šuriko prakeikimas ir gyvenimo saulėlydis skurde
- V. Baublienė: grožio peilis ir aš - pamokanti istorija
- Savaitės ikona. Ko niekada nevilkėtų A. Jagelavičiūtė?
- Startuoja projektas „Įkvėpta pokyčiams“ - dalyvauk ir pasikeisk!
- Efektyviam vėžio gydymui - patvoryje auganti nuodinga žolė
- Grožio dosjė. R. Dominaitytė išbandė tarp Kauno aktorių populiarų receptą
- Grikių salotos

Visų Zodiako ženklų atstovų finansinė padėtis priklausys nuo šalies ekonomikos. Viską parodys 2015 m. pradžia, kai visiems teks persiorientuoti ir priprasti prie naujos valiutos. O toliau kiekvienam Zodiako ženklui numatytas skirtingas likimas.

AVINAS

Shutterstock nuotr.

Metų pradžia bus gana nelengva. Avinams teks veikti gana ryžtingai. Tų ženklo atstovų, kurie sugebės dirbti išsijuosę, laukia užtarnauta sėkmė, likusieji bus užmiršti. Tačiau derėtų nepamiršti, kad ryžtingi veiksmai nereiškia, kad reikia kelti skandalus ar aiškintis santykius su kolegomis, ginčytis su vadovybe.

Balandžio mėnesį padėtis darbe kiek aprims, nuo balandžio vidurio prasidės pergalių ir nesėkmių metas. Aktyviems Avino ženklo atstovams pavyks sėkmingai suderinti darbą, mokslą ir kelias papildomas veiklas. Santykiai kolektyve ir darbo sąlygos taps puikios. Rugpjūčio mėnesį tikėtinas darbo pasiūlymas iš prestižinės bendrovės. Finansiniu požiūriu ateinantys metai neutralūs.

JAUTIS

Shutterstock nuotr.

Jaučio ženklo atstovams šie nauji metai kardinalių pokyčių neatneš. Nuo sausio iki kovo mėnesio bus daug rūpesčių. Palankus laikotarpis karjerai ir sėkmei 2015 metais – nuo sausio 20 iki vasario 20. Žvaigždės rekomenduoja išlikti kukliais ir tenkintis tuo, ką turite, nesitikint iš lemties kažko nerealaus. Vasario mėnesį kils problemų dėl darbo išvykų, gali būti, kad komandiruotės arba susitikimai bus nukelti.

Nuo kovo mėnesio iki rudens Jaučių darbinė veikla bus rami ir vienoda. Nuo 2015 metų rugsėjo mėnesio darbas ims reikalauti daugiau pastangų, nei paprastai. Asmeninės šio ženklo atstovų pajamos nepasikeis, bet gali kilti problemų su pajamomis ir ištekliais, kurie priklauso nuo trečiųjų asmenų. Ateinantys metai bus sudėtingi tiems Jaučiams, kurie ketina formintis kreditą.

DVYNIAI

Fotolia nuotr.

Dvyniams ateinantys metai darbe bus kupini paslapčių. Ir teigiamų (slaptas globėjas, svarbios slaptos užduotys ir pan.), ir neigiamų (apkalbos ir intrigos kolektyve, ne iki galo išsakyti vadovybės lūkesčiai ir pan.). Šio ženklo atstovams žvaigždės nerekomenduoja tiesiog plaukti pasroviui – aktyviai domėkitės tuo, kas vyksta aplink ir sąmoningai dalyvaukite. Šių metų vasarą vietoj poilsio nusimato sunkus darbas.

Kils noras mesti darbą, bet žvaigždės nerekomenduoja taip elgtis, nes rasti naują darbą su geromis sąlygomis praktiškai bus neįmanoma. Optimalus laikas ieškotis naujo darbo – ruduo-žiema. Neverta tikėtis pokyčių pajamų srityje. Iki balandžio mėnesio galimos problemos su kreditais. Dvyniams, turintiems savo verslą, rekomenduojama būti budriems, nes 2015 egzistuoja tikimybė, kad jus įtrauks į neteisėtą veiklą.

VĖŽYS

Shutterstock nuotr.

Praktiškai visi metai bus nestabilūs. Vieniems Vėžio ženklo atstovams tai bus teigiama patirtis, o kitiems kels neigiamas emocijas. Iki balandžio mėnesio tikėtina, kad jūsų darbovietėje bus atleidžiami žmonės ir keisis vadovybė. O nuo balandžio mėnesio visa, kas vyks, bus tik į gera. Pavyzdžiui, pokyčiai darbe suteiks galimybę pagerinti darbo sąlygas. Kai kurie Vėžiai gali nuspręsti pakeisti profesiją ir pasirinkti įdomesnę ir perspektyvesnę veiklą. Jei pavyks, teks gerokai paplušėti, o jei ne – nerasite tinkamo darbo pagal savo specialybę.

Metai itin palankūs darbštiems Vėžiams. Atkaklus jų darbas ir pastangos padės pelnyti kolegų ir vadovybės įvertinimą. Žvaigždės žada pajamų augimą iki 2015 m. rugpjūčio mėnesio. Tiems Vėžiams, kurie sugebės pasinaudoti likimo dovanomis, metai atneš didesnes pajams ir geresnį gyvenimą.

LIŪTAS

Shutterstock nuotr.

Liūto ženklo atstovus iki 2015 m. rugpjūčio mėnesio likimas džiugins bendravimo srityje. Aplinkinių pagarba, kuriai Liūtai neabejingi, ne visada buvo susijusi su profesionalia jų veikla. Jie sulauks daugiau pagyrimų nei kitų Zodiako ženklų atstovai. Žvaigždės rekomenduoja pasinaudoti galimybe ir užmegzti dalykinius kontaktus ir ryšius, kurie bus naudingi karjerai.

2015 m. vasarą bus gana sudėtinga – kils nesutarimų su įmonės vadovybe, teks parodyti realius darbo rezultatus, Liūtai negaus perspektyvių pareigų. Jei iki to laiko jie bus gerokai paplušėję, neigiamų pokyčių gali ir išvengti. 2015 m. rugpjūtį Liūtams atsivers nauji finansiniai horizontai, jie sugebės visą savo dėmesį nukreipti į pajamų didinimą ir praturtės.

MERGELĖ

Shutterstock nuotr.

Iki ateinančių metų balandžio mėnesio Mergelės ženklo atstovai turės daug veiklos. Jie bus labai produktyvūs, sugebės įgyvendinti ne vieną įdomų ir sudėtingą projektą. Laikotarpis nuo 2015 m. sausio iki balandžio mėnesio tinka ieškotis naujo darbo. Balandžio mėnesį prognozuojamas nedidelis atokvėpis, o gegužę-birželį Mergelėms vėl teks paplušėti. Kuo daugiau pastangų šio ženklo atstovai dės į savo darbinę veiklą, tuo geresnių rezultatų gali tikėtis.

Antras atokvėpis numatomas 2015 m. liepą-rugpjūtį. Žvaigždės rekomenduoja padaryti pertrauką ir pasipildyti gyvybinės energijos atsargas. Nuo 2015 m. rugpjūčio mėnesio laukia stulbinanti sėkmė. Šio ženklo atstovai taps gerbiamais ir mylimais darbuotojais, jų nuomonės paisys dauguma kolegų. Mergelės atvers savyje daugybę naujų talentų. Asmeninių pajamų srityje ypatingų permainų nenumatoma. Iki balandžio mėnesio galimos problemos su kreditais.

SVARSTYKLĖS

Taupyklė
Taupyklė
Shutterstock nuotr.

Darbo srityje 2015 m. nieko įdomaus Svarstyklėms nežada. Darbingus periodus keis poilsis, įdomius projektus – rutina. Šiuo požiūriu metai nepaliks išskirtinių įspūdžių. Nuo sausio iki balandžio ir nuo birželio iki rugpjūčio bus daug darbo. Vasarą stigs pinigų, nes nutrūks dalis projektų. Mokančioms taupyti Svarstyklėms šis laikas bus gana neskausmingas, jos dar geriau išmoks racionaliai planuoti asmeninį biudžetą.

SKORPIONAS

Shutterstock nuotr.

Iki balandžio Skorpionams puikiai seksis, jie gali padaryti stulbinamą karjerą. Patarimas – nesusipainiokite tarp pasiūlymų, galimybių, tinkamai susidėliokite prioritetus. Tie, kurie sieks lengvų pergalių ir atsisakys atkaklaus darbo vardan perspektyvos, tenkinsis menkais pasiekimais. Vasarą sėkmingai prioritetus susidėlios tie Skorpiono ženklo atstovai, kurie iki tol nesugebėjo priimti sprendimų. Žvaigždės padės suprasti, kur realios perspektyvos, o kur tik muilo burbulas. Skorpionai taps atsakingesni, darbštesni. Šiaip visus metus labai trūks pinigų. Taupykite, investuokite į perspektyvius projektus. Vasarą visgi tikėtinas atokvėpis ir finansinės padėties pagerėjimas.

ŠAULYS

Shutterstock nuotr.

Nuo pat šių metų pradžios Šauliai taps rimti, atsakingi. Daugelis patirs rimtų išbandymų, kol susidėlios savo vertybių sistemą. Nuo rugpjūčio žvaigždės žada puikias perspektyvas darbe. Dauguma Šaulių iki 2015 m. pabaigos palypės karjeros laiptais, išplės verslą, sulauks sėkmės, pagarbos, apdovanojimų profesinėje srityje. Daugeliui aplinkinių jie taps autoritetais, pasieks valdžios. Iki 2015 m. pavasario Šauliai susidurs su finansiniais sunkumais. Rugsėjį – spalį laukia materialinės padėties pagerėjimas.

OŽIARAGIS

Shutterstock nuotr.

Ožiaragiams šie metai bus gana ramūs. Darbe bus ramybės periodas, tad jie galės užsiimti asmeninių klausimų sprendimu. Nuo rugpjūčio Ožiaragiams rekomenduojama skirti dėmesio tobulinimuisi, kas ateityje suteiks daugiau galimybių ir siekti iškeltų sau tikslų. Tobulėjimas atvers daugiau perspektyvų nei atkaklus darbas.

Žvaigždės pataria pagalvoti apie darbą užsienyje, ten laukia nemažai įdomių įvykių, kur kas daugiau perspektyvų nei gimtojoje šalyje. Finansiniu požiūriu 2015-ieji nebus kažkuo ypatingi. Galimos menkos nesėkmės, kurios iš esmės didelės žalos nepadarys. Iki 2015 m. rugpjūčio Ožiaragiai sulauks pagalbos, galimos nemenkos pajamos iš investicijų.

VANDENIS

Shutterstock nuotr.

2015 metai Vandenio ženklo atstovams bus ramūs, tolygūs. Sunkiausias laikotarpis – vasara, nes darbe gali kilti sunkumų, padaugėti atsakomybės ar tiesiog prisidėti darbų. Gali suprastėti santykiai su vadovybe. Tų, kurie geba atkakliai dirbti, laukia šansas palypėti karjeros laiptais.

Žvaigždės pataria vasarą būtinai paatostogauti, ypač tiem, kurie neketina dėl darbo atsisakyti asmeninio gyvenimo ir pomėgių. Galimos apgaulės. Vandeniams vertėtų būti ypatingai dėmesingiems planuojant išlaidas, perkant didelius pirkinius, investuojant.

ŽUVYS

Shutterstock nuotr.

Žuvų ženklo atstovams šie metai bus labai reikšmingi, daugelis taps atsakingesni, surimtės. Tie, kurie nesugebės įveikti tingulio, gali likti be darbo, na o aktyvūs ir darbštūs padarys karjerą ar pradės savo verslą. Žvaigždės pataria nepasiduoti sunkumams, pinigų stygiui, būti metodiškiems ir kantriems. Na o vasarą Žuvų laukia atokvėpis. Liks mažiau atsakomybių, pagerės darbo sąlygos.

Tiesa, tie, kurie pakeis darbą, norėdami lengvų pinigų, nusivils – naujoje vietoje teks dirbti ne ką mažiau nei senoje. Nuo metų pradžios iki balandžio vidurio galimi finansiniai sunkumai, paskui situacija stabilizuosis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis