Vištų sparneliai medaus-sojos padaže

Nerealus skonis gavosi! Visi, kas tik valgė, labai išgyrė!

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Kokias nagų formas ir lakavimo tendencijas šį sezoną vertėtų pamiršti
- Vėžį įveikęs 18-metis Paulius: išmokime gyventi šia diena
- Savaitės horoskopas: pradžia skamba labai optimistiškai
- A. Diržiūtės triumfas Berlyne: J. Statkevičiaus suknelė ir apdovanojimas iš N. Portman rankų
- Kitokie balandėliai

Reikės:

Vištų sparnelių
kelių česnako skiltelių
vištienos prieskonių
druskos, pipirų

Marinatui/padažui:

sojos padažo
citrinos sulčių
medaus
šaukštelio aliejaus

Kaip gaminti

* Sparnelius įtriname sukapoto česnako, prieskonių, druskos ir pipiriukų mišiniu. Paliekame kokiai valandai pasimarinuoti.

* Iš minėtų produktų paruošiame sojos padažą. Proporcijų nerašau, nes tai skonio reikalas (man patinka saldžiau, tad dedu daugiau medaus). Visada tiesiog dedu po vieną ingridientą iš akies ir ragauju. Pirmiausia, beje, mikrobangėje ištirpinu medų, o tada pilu visus kitus. Citrinos sultis galima keisti actu - skonis bus kiek aštresnis.

* Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir dar pamarinuojame. Kepame apie 1 h. 190 laipsnių orkaitėje (kol gražiai apskrunda) :) Patiekti skaniausia su ryžiais.

aj-receptai.blogspot.com

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis