Dizainerės kolekcija - natūralumą vertinančioms moterims

Ketvirtadienio vakarą vyko dizainerės Aistės Anaitės („Aistė Fashion“) kolekcijos pristatymas.

Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Barbora Radvilaitė: kodėl vyrai kraustėsi dėl jos iš proto
- V. Baublienė: ar man už tai moka
- 20 natūralių skausmo mažinimo būdų, kurie pakeis vaistus
- TOP5 produktai veidui: makiažo pagrindas, kurio reikia tik lašelio
- Keptos bulvės, įdarytos varške

Vilnietės kūrėjos kolekcijos idėja: atspindėti moters gyvenimo raidą, parodyti, kad moteris graži bet kuriame amžiuje tiek savo vidumi, tiek išore. Neblėstanti energija ir natūralumas tiesiog spindi iš jos akių.

Organizatorių nuotr.

Dizainerės Aistės Anaitės kolekciją demonstravo mergaitės, merginos ir moterys nuo 9-erių iki 60 metų. Tai - modelis ir atlikėja Eglė Jurgaitytė, prieš kelis metus vykusio „Vaikų Eurovizijos“ konkurso trečios vietos laimėtoja, leidėja Danutė Vilionytė su draugu iš Los Andželo, meditacijos mokytoju Anilu Chandwani, verslininkės Rita Pauliukienė ir Toma Ždanova, floristė Aušra Kaltonienė, grožio specialistė Nijolė Kmitienė su anūke Agne, reklamos specialistė Svetlana Afanasija Juralevič, modelis Evelina Gračiova.

Organizatorių nuotr.

„Kūryba man – tai kalba apie Žemę, kokią norėčiau matyti, apie jos grožį, meilę. Mes patys kuriame savo pasaulį ir turėtume būti atsakingi už tai, ką galvojame, ką darome, kaip bendraujame ir netgi už tai, ką dėvime“, - sako dizainerė A. Anaitė. Pasak kūrėjos, natūralūs audiniai globoja mūsų kūną, sveikatą, todėl tik tokius, ji ir renkasi savo kūrybai.  

Organizatorių nuotr.
 

Vakaro metu viešnios taip pat galėjo susipažinti su grožio priemonėmis „Ellame“ bei lazerinės dermatologijos klinikos „Era Esthetic“ naujovėmis.

Organizatorių nuotr.

Renginys sudomino mados pasaulyje dirbančias moteris: atvyko dizainerės Jolanta Talaikytė ir Jurgita Šatienė, odinių aksesuarų kūrėja Vilma Statkuvienė, autorinių rankinių kūrėja Milda Latkauskienė.

Vakaro akimirkos:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis