Astrologė Rima: santykiai keisis, kliaukitės intuicija

Merkurijus Žuvyse išbus nuo kovo 13 d. iki kovo 31 d.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Ryžių dieta – išeitis, norint greitai numesti svorio. Receptai!
- Billie Holiday - džiazo dievaitė, nuo mažų dienų kentusi lytinę prievartą
- Moteriškos silpnybės, kurios patrauklios vyrams
- V. Baublienė: ar besišypsantis žmogus - tikrai laimingesnis?
- Skumbrės, agurkų ir alyvuogių užtepėlė

Merkurijaus tranzito per Žuvų zodiako ženklą metu išorinis aktyvumas blės, tačiau intensyvės vidinis gyvenimas. Pasinersime į savo mintis, prisiminsime ir analizuosime praėjusius įvykius, savo ir svetimus jausmus bei poelgius. Nereikšminga žinia gali giliai nusėsti į mūsų sąmonę. Ilgai galvosime bandydami iššifruoti joje užslėptą prasmę.

Tokiu laiku būsime nusiteikę viską mistifikuoti – gali atrodyti, kad viskas, kas vyksta su mumis ir aplinkiniais, – tai ne šiaip sau, kad tai turi ypatingą reikšmę. Iš šalies galime atrodyti abejingi ir neveiklūs.

Toks pasinėrimas į save neretai maišys darbui, nes būsime išsiblaškę, reaguosime lėčiau nei paprastai. Į užduotus klausimus dažnai galime atsakyti netiksliai. Tačiau gali paaiškėti atsakymas ar gimti idėja, kuri galėtų išspręsti uždavinį, kuriam ilgai neradome sprendimo.

Tokiu metu reikėtų ypatingai klausytis savo vidinio balso – intuicija greičiau suras teisingą sprendimą nei kokie nors logiški išvedžiojimai.

Santykiai nematomai keisis – arba tapsime labiau artimesni, dvasiškesni, patikėsime vienas kitam savo paslaptis, arba atvirkščiai – gali iškilti nematoma siena, nutolsime vienas nuo kito, tarsi stengtumėmės pranykti. Bandymas pritraukti prie savęs žmogų, kuris yra tokioje „pranykstančioje“ būklėje, paprastai baigiasi nesėkme – jis suras būdus, kaip išsisukti iš tokios situacijos.

Tokiu laiku labiau pasiduosime įtaigai. Netgi jei mums atrodys, kad priešinamės ir nepriimame to, kas sakoma, informacija nusės giliai į pasąmonę. Vėliau ji gali iškilti į paviršių, tačiau jau kaip mūsų pačių mintys ar idėjos.

Dažnai tokiomis dienomis atsiranda noras kreiptis patarimo į dvasingus ar turinčius pranašystės talentą žmones, norisi praskleisti paslaptingą nematomo pasaulio skraistę.

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis