Dizainerio L. Salasevičiaus damos ir raganos

Dizaineris L. Salasevičius pristatė vakarinių suknelių kolekciją „Miesto raganos“.

Skaitomiausi savaitės straipsniai (kai kurie sumušę skaitomumo ir komentarų rekordus!):
- Niekada nenorėjau vaikų ir be jų esu labai laiminga
- Ryžių dieta – išeitis, norint greitai numesti svorio. Receptai!
- Savaitės ikona. E. Ghaoui išmokys visas moteris dažytis
- Milijono vertos gudrybės: kaip „pigiai“ paversti į „prabangiai“?
- Patarimai, kaip priversti orchidėją žydėti dar iki Velykų
- Virtas pyragas - vietoj įprasto „Tinginio“

Penktadienį, mistiškąją kovo 13-ąją, vestuvinių ir vakarinių suknelių dizaineris Liutauras Salasevičius pristatė jau 7-ąją prabangių suknelių kolekciją. Dizaineris sukūrė 44 ištaigingų suknelių modelius, kuriuos pristatė talentingi modeliai, scenos žvaigždės ir pasaulyje garsios manekenės.

DELFI / Tomas Vinickas

Specialiai kolekcijos pristatymui buvo kurtos projekcijos, už modelių nugarų piešusios įspūdingus vaizdus. Vaizdo projekcijų dailininkė Vesta Obolevičiūtė atskleidė moters, miesto raganos, vidines savybes. Įžūlumą, magiškumą, rafinuotą eleganciją ir ištaigingumą atspindėjusios projekcijos papildė dizainerio kolekcijos užburiančią nuotaiką ir suteikė dar daugiau išskirtinumo.

DELFI / Tomas Vinickas

Sukneles demonstravo verslininkė Inga Stumbrienė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, daininkės Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė. Dizaineriui pagelbėti sutiko ir „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, tarptautinio pripažinimo pasiekęs modelis Karolina Toleikytė, specialiai kolekcijos pristatymui iš Rusijos grįžo „Mis Visata 2014“ dalyvavusi Patricija Belousova.

DELFI / Tomas Vinickas

Kolekcija:

Vakaro svečiai:

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis