Astrologė Rima: metas pasirūpinti savo pajamomis

Šiuo metu danguje vyksta du įvykiai.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- V. Baublienė: erotikos atspalviai, sado-mazo efektas ir rožių aliejus
- Ką savo spintoje turi turėti šiuolaikinė miestietė?
- Balandžio mėnesio horoskopas: laukia santykių išbandymai
- Geriausia metų aktore pripažinta A. Diržiūtė: mėgstu tai, kas dvelkia naftalinu
- Velykų pynė

Marsas Jaučio ženkle

Marsas Jaučio zodiako ženklu keliaus iki gegužės 12 d. Tokiomis dienomis daugiau dėmesio skiriama savo finansams, uždarbio didinimui, papildomoms pajamoms.

Jėgos naudojamos apgalvotai, nesistengiant bet kokia kaina pirmauti, o koncentruojantis ties darbu, už kurį tikimasi gauti pelnytą atlygį. Dirbama susikaupus ir tikslingai, panaudojant tam tikslui skirtus resursus ir reikalingus įrankius.

Tokiu metu didesnis dėmesys kreipiamas į gaminio kokybę, daugeliui gali kilti noras pačiam ką nors pasigaminti savo rankomis.

Įmonėse tokiu metu personalo kaita žymiai sumažėja, tačiau darbuotojai iš darbdavio gali pareikalauti pelnyto užmokesčio už savo atliktą darbą.

Veikla, pradėta Marso Jautyje metu, plėtosis gana lėtai, tikriausia bus reikalingos dar papildomos investicijos, kurių dėka ateityje galime tikėtis sulaukti stabilių ir pastovių pajamų.

Uždirbtus pinigus vargu ar kaupsime (Marsas mėgėjas išlaidauti) – labiau būsime linkę investuoti į materialines vertybes, todėl tikėtina, kad išaugs pirkimų/pardavimų skaičius, pvz: nekilnojamo turto srityje.

Negatyvūs Marso aspektai gali pasireikšti nuostoliais biznio srityje, nenumatytomis išlaidomis, pvz.: likviduojant avarijų ar įrangos gedimo padarinius.

Gamybos procesas gali vykti netolygiai – priverstinės prastovos, karštligiškas skubėjimas stengiantis darbą atlikti nežiūrint į darbo valandas ar papildomas išlaidas. Tokiu laiku dėl skubėjimo, nervingumo ir konfliktų pridaroma daugybė klaidų, taip pat galimi nelaimingi atsitikimai gamyboje.
Esant neigiamiems tranzitinio Marso aspektams nereikėtų pirkti nekilnojamą turtą, užsiimti remontu ar kokiais kitais svarbiais darbais.

Merkurijus Avino ženkle

Merkurijus Avino zodiako ženkle išbus iki balandžio 15 d. Tokiu laiku tampame aktyvūs bendravime. Ieškoma su kuo pasidalinti savo grandiozinėmis idėjomis ir problemomis. Gana greitai užmezgami kontaktai. Kalbama garsiau, jaučiamos komandinio tono gaidelės.

Tokiomis dienomis neretai galima sutikti žmonių, kurie garsiai deklaruoja savo idėjas, karštai išsako savo nuomonę ar kovoja už žodžio laisvę.

Merkurijus Avine - tai liepsningas, karštas oratorius, įkvėpiančiai aiškinantis, kaip viskas bus puiku, kai idėja bus įgyvendinta. Jis kalbės taip aistringai ir įtikinamai, kad būtinai ras palaikančių šią idėją, kuriems ir bus lemta užsiimti jos įgyvendinimu, nes jis pats keliaus toliau su lozungais ir transparantais, rėmėjų grupe ir šventiškai nusiteikusiais žiopliais.

Tokiu laiku informacijos suvokimo ir perdavimo greitis labai išauga, todėl šis laikas labai palankus brokeriams, korespondentams, visiems, kam svarbu pirmiesiems gauti naujausias žinias.

Būsime linkę gaudyti sensacijas bei stengsimės perduoti jas kitiems, nesijaudinant dėl to, kad naujienos gali būti ir netikslios.

Darbui neretai gali trukdyti sprendimų priėmimo impulsyvumas, svyravimai nuo vieno kraštutinumo prie kito, šnekos.

Būsim linkę daryti kritiškas pastabas, išsakyti aštrius komentarus, dėl kurių gali įsiliepsnoti kivirčai, pykčiai, ginčai.

Galimi kraštutinumai - arba iš principo nesitraukiama iš savo pozicijų , arba per vieną akimirką pakeičiama nuomonė.

Karštai ginant savo poziciją, reikėtų būti mandagiems, dėmesingiems, jautriems, taktiškiems ir tolerantiškiems kitų nuomonei. Pasistenkime išgirsti ką sako ir kiti.

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis