Norint sukurti tobulą fotografiją ypatingos vietos ieškoti nebūtina

Kokia yra tobula vestuvių fotografija? Nė nemirktelėję kalbinami fotografai atsako, jog ideali nuotrauka yra ta, kurioje užfiksuota istoriją pasakojanti emocija. Ji gali būti paslaptinga, žaisminga, gyva, nesuvaidinta, bet būtinai charizmatiška. Tam nereikia ypatingų vaidybinių gabumų, smulkmeniško pasiruošimo ar įmantrios vietos, svarbiausia pasitikėti fotografu, kurį pasirinkote dėl jo išskirtinio nuotraukų stiliaus ir braižo.

Skaitomiausi tekstai:
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- Ramunės pokyčiai: ne visi mane pažino
- Salotos su lęšiais

Vestuvių fotografai, geriausiu Baltijos šalyse pripažinto nuotakos portreto autoriai, Jurgita ir Mindaugas Nakučiai, įsitikinę, jog vestuvių dieną fotografai tampa gerais bičiuliais ir psichologais, padedančiais susidoroti su įvairiomis tos dienos emocijomis ir siekiančiais jas užfiksuoti. Kalbant jausmams, profesionalus fotografas net ir niekuo neišsiskiriančioje vietoje pastebės gražiausią apšvietimą, rakursą ir sukurs įspūdingą kadrą. „Portretas, kuris šiemet gavo geriausios Baltijos šalių nuotakos nuotraukos titulą buvo sukurtas tiesiog išėjus iš viešbučio Vilniaus senamiestyje, pamačius tinkamą šviesą viename iš senamiesčio skverų,“ – pasakoja jo autorius Mindaugas Nakutis.

Jūras Duo Photography

Tad ką svarbu žinoti, norint džiaugtis įspūdingos ir įsimintinos vestuvių fotosesijos kadrais, patirtimi ir patarimais dalijasi tarptautiniuose konkursuose pripažinti fotografai.

Dažnai jaunuosius vestuvių dieną lydi daug įtampos ir streso. Kokie jūsų patarimai jauniesiems, kad prieš fotoobjektyvą jie nebūtų pernelyg įsitempę?

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis