Kokie požymiai išduoda odos amžių ir kaip juos sustabdyti

Kuri iš mūsų nenorėtų bėgant metams tik gražėti ir gražėti? Deja, laikas daro savo ir metai po metų veide pradeda ryškėti jo palikti pėdsakai: oda praranda jaunatvišką stangrumą, skaistumą, skruostai tarytum įkrenta, o apie akis išryškėja mažutės raukšlelės. Vis dėlto amžiaus paliekamus ženklus galima sumažinti, pristabdyti odos senėjimą ir grąžinti bent kelis metus jaunystės.

Greičiausiai ne viena moteris pagrindine senėjimo išraiška įvardytų raukšles. Tačiau senėjimas – tai ne tik išryškėjusios raukšlės, bet ir sumažėjęs odos stangrumas, jos apimties praradimas. Su laiku odoje gaminama vis mažiau kolageno – baltymo, odai suteikiančio elastingumo. Kolageno tinklas menksta, jo skaidulos tampa nebelanksčios ir oda pamažu glemba, praranda tamprumą bei putlumą. Tai ypač pastebima ties skruostais, žandikaulio ir skruostikaulio linijomis.

Kompanija „L'Oréal Paris“ atliko eksperimentą, jame dalyvavusios moterys turėjo galimybę pamatyti, kaip su laiku pakito jų odos apimtis. Rezultatai stebina!

Odos apimties sumažėjimui įtaką daro nemažai veiksnių: veido kaulinė struktūra, raumenų tonusas, riebalinė masė, mityba, hormonai, oksidacinis stresas, epidermio tankis ir storis. Itin reikšmingą vaidmenį atlieka odoje sumažėjęs hialurono rūgšties kiekis. Hialurono rūgštis yra tarytum odos vandens rezervuaras. Tai kertinis tarpląstelinės medžiagos, pro kurią kvėpuoja odos ląstelės, komponentas. Ši rūgštis palaiko odos drėgmę ir stangrumą, skatina kolageno gamybą. Deja, su amžiumi hialurono rūgšties organizme pagaminama vis mažiau, dėl to oda praranda jaunatvišką apimtį, o raukšlės tampa gilesnės. 

Jau ne pirmus metus pagerinti odos būklę ir grąžinti jai bent dalį stangrumo, putlumo galima hialurono injekcijomis. Šiuo metu tokia procedūra yra viena iš trijų populiariausių dermatologinių procedūrų Lietuvoje. Paprastai ją renkasi 35–55 m. moterys, kurios skundžiasi pavargusia išvaizda, įkritusiais skruostais. Hialurono injekcijos leidžia susigrąžinti dailią veido apimtį ir džiaugtis natūraliu rezultatu.

„L'Oréal Paris“ garsėja ne tik modernumu, kokybe, bet ir dažnai pristatomomis naujienomis. Šį kartą įkvėpta hialurono injekcijų „L'Oréal Paris“ sukūrė injekcijų alternatyvą – „Revitalift Filler“ dieninį kremą ir serumą veidui su ypač didele hialurono rūgšties koncentracija. Tai pirmosios kasdienės odos apimtį atkuriančios priemonės iš „L'Oréal Paris“, rezultatas – su kiekviena diena dailesnės, pilnesnės ir harmoningesnės jūsų veido linijos, pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po mėnesio.

„Revitalift Filler“ dieninis kremas ir serumas veidui, gamintojo nuotr.

„Revitalift Filler“ kremas ir serumas išsiskiria lengva tekstūra, gaivumu, per kelias akimirkas susigeria į odą, jos neapsunkina. Taip pat tiek serumas, tiek kremas vilioja maloniu aromatu. Kad odos atsinaujinimo rezultatai būtų akivaizdesni, rekomenduojama derinti abi šias priemones, tuomet netruksite pastebėti, jog oda atrodo skaistesnė, putlesnė, skruostai tarytum kilstelėti. Pasirūpinkite savo grožiu kartu su L'Oréal Paris“ jau dabar, juk pavasaris yra atsinaujinimų metas!

Užsakymo nr.: PT_67685374

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis