Antakiai: koks yra naujausias mados klyksmas

Šiai veido daliai jau kuriami ditirambai: „Akys yra sielos veidrodis, o antakiai – ženklai.“ Ką jie rodo?

Šių dienų skaitomiausi tekstai:
- Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę
- Pavasario pirkiniai, tinkantys ir darbui, ir laisvalaikiui
- Paslaptinga liga, į kapus nuvaranti vos per 2-3 metus
- A. Kaluginas: didžiausios lietuvių porų seksualinės problemos
- Pasigaminkime pienių medaus

Už tokį antakių išaukštinimą, ko gero, turėtume dėkoti modeliui Carai Delevingne (22 m.). Jei ne vešlūs stori antakiai, ši niūroko veido britė būtų eilinė manekenė. O dabar yra viena geidžiamiausių supermodelių.

Stella McCartney
Vida Press

Beveik neabejojama, kad antakiai jai padėjo patekti ir į tarptautiniame vyrų žurnale pateiktą dešimties geidžiamiausių garsenybių sąrašą. C. Delevingne sako, kad šią veido dalį yra paveldėjusi iš močiutės Angelos.

Mac
Vida Press

Beje, Carai priekaištauta dėl masiškai kritusio... pincetų pardavimo – visos moterys troško panašių antakių, tad liovėsi šiuos pešiojusios.

Rodarte
Vida Press

Dizaineriai plačius antakius siūlo puošti blizgučiais ir žėrinčiais akmenėliais („Chanel“), prisagstyti į juos metalinių žiedų („Rodarte“).
Prada
Vida Press

Mados namai „Prada“ rekomenduoja plaukelių sąžalynus dar labiau išryškinti – pieštuku virš jų nubrėžti liniją. Toms, kurių gamta šia vešlia veido augmenija neapdovanojo, imta siūlyti daryti antakių priauginimo ir net persodinimo procedūras. Kosmetikos parduotuvėse atsirado daugybė iki tol mažai kam rūpėjusių priemonių – antakių želės, pudros, serumų ir t. t.

Vis dėlto mados pasaulyje mėgstama laužyti rėmus. Plinta nauja tendencija – jokių antakių. Šie balinami ir dirbtinai blukinami, kad veidas atrodytų tarsi be bruožų. Šiai madai pasidavė dainininkės Katy Perry, Lady Gaga, Miley Cyrus, Beth Ditto, Kelly Osbourne, aktorė Chloë Sevigny, modelis Lara Stone ir talentu visur kelti sąmyšį apdovanota Kim Kardashian. 

Givenchy
Vida Press

Mados namų „Givenchy“ vizažistai ryžosi išblukinti net garsiuosius C. Delevingne antakius. Tokia pablukusi ji pristatė 2015 metų pavasario ir vasaros kolekciją! Jei nenorite atrodyti kaip Mona Liza, galite pamėginti antakius išskusti. Tai, sako, – naujausias mados klyksmas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis