Pavasario pirkiniai, tinkantys ir darbui, ir laisvalaikiui

Tie patys drabužiai ir aksesuarai gali puikiai tarnauti ne tik darbiniame, bet ir laisvalaikio ar net puošniame vakaro garderobe. Tereikia žinoti, ką su kuo derinti, kokiomis detalėmis žaisti, kad aprangą akimirksniu pritaikytumėte reikiamai aplinkai. Šį kartą kartu su GERRY WEBER patariame, ką pavasariško ir stilingo verta įsigyti ieškančioms ne tik madingų, bet ir universalių pirkinių.

Chaki spalva ir safario stilius

Viena ryškesnių šiltojo sezono tendencijų – chaki spalva ir safario tematika alsuojantys drabužiai. Galbūt iš pirmo žvilgsnio jie asocijuojasi tik su laisvalaikio įvaizdžiu, tačiau išsirinkusi tinkamus audinius ir priderinusi subtilesnius aksesuarus, šia tendencija galėsite paįvairinti ir darbinį įvaizdį. Ilgas šilkinis samanų atspalvio sijonas puikiai tiks šiltoms pavasario dienoms. Jei darbo aplinka nereikalauja griežto dalykinio įvaizdžio, prie maksi sijono derinkite laisvesnio stiliaus švarkelį ir klasikinio stiliaus detales: rankinę, batelius, masyvų laikrodį.

Palaidinukė, švarkelis, sijonas GERRY WEBER; rankinė DKNY; bateliai MARC CAIN

Jei norisi šio to griežtesnio, maksi ilgį išmainykite į trumpesnį pieštuko silueto sijoną, derinkite margintą palaidinukę ir elegantišką švarkelį. Šį pavasarį ypač madingi iš spalvinių blokų sudėlioti drabužiai, kurių rasite naujose GERRY WEBER pavasario kolekcijose. Juodai baltas švarkas atrodys įdomiau nei vienspalvis, jį lengvai priderinsite ir prie džinsų, ir prie klasikinės suknelės.

Sijonas, palaidinukės, švarkas GERRY WEBER

Spalvingi akcentai ir gamtos motyvai

Pavasarį nebijokite į spintą įsileisti šviesių ir ryškių spalvų, nuo švelniai rausvos, baltos iki sodrios koralų. Balta yra neabejotina sezono karalienė, baltas švarkas dalykiniam įvaizdžiui suteiks prabangos, o laisvalaikio stiliui – Prancūzijos Rivjeros dvasios. Pastelinių marginimų palaidinukės ir megztukai atrodys neįpareigojančiai, tačiau subtiliai.

Palaidinukė, sijonas, švarkas GERRY WEBER; rankinė DKNY; bateliai MARC CAIN

Raštuoti švelnių atspalvių drabužiai puikiai dera prie sodrių vienspalvių: ryškus griežtesnio kirpimo sijonas ir romantiška palaidinukė – stilingas derinys tiek darbe, tiek savaitgalį. Šįmet itin madingi gamtos motyvus atkartojantys marginimai: gėlės, įvairi augmenija, drugeliai, gyvūnų kailių raštai.

Sijonas,  megztiniai, suknelė, GERRY WEBER

Maksi ilgis ir sportiniai elementai

Artėjančios vasaros simbolis – lengvos ir besiplaikstančios maksi ilgio suknelės, margintos grafiniais raštais ar gėlių žiedais. Jos itin praverčia darbe, kai užklumpa vasariški orai ir biuruose pasidaro tvanku. Jei keliaujate į darbą, prie maksi suknelės derinkite klasikinio stiliaus balerinų tipo batelius, kietos formos rankinę, o laisvalaikiu – sportinius batelius ir talpesnį krepšį.

Suknelė, švarkelis TAIFUN; rankinė DKNY

Sezono naujiena – romantiško ir sportinio stilių samplaika, pavyzdžiui, romantiška suknelė ar sijonas ir sportiškas švarkelis. Tokie neįpareigojantys deriniai ypač tiks kelionėms, atostogoms ar kitu laisvu metu, kai norėsis jaustis patogiai ir atrodyti moteriškai.

Sijonas, suknelė, palaidinukė, švarkas, šalikėlis GERRY WEBER

Juodai balta klasika

Juodos ir baltos spalvų žaismas – vienas universaliausių derinių, tinkančių visur, tai saugi, bet amžinai madinga klasika. Juoda suknelė ar palaidinukė marginta baltais taškeliais darbo įvaizdžiui suteiks žaismingumo, biure prie jos derinkite klasikinį švarką, o laisvalaikiu užsimeskite susegamą megztinį. Vilkėdama juodai baltus ansamblius paįvairinkite juos ryškesniais akcentais, pavyzdžiui, spalvingesne rankine, skarele ar papuošalais.

Suknelė, švarkas TAIFUN; rankinė DKNY; bateliai MAX&Co.

Ieškančioms dalykinio, bet vasariško drabužio, verta pasimatuoti baltą ar kreminio atspalvio kelnių kostiumą, jis atrodys ypač gaiviai ir prašmatniai. Baltas kelnes laisvalaikiu galėsite derinti prie margintos palaidinukės, o švarką – prie romantiškos suknutės.

Švarkas, palaidinukės, kelnės GERRY WEBER

GERRY WEBER drabužių salonus rasite Vilniuje: PC „Panorama“; „Europa“; „Gedimino 22“; Kaune: Laisvės al. 110; PC „Akropolis“; Klaipėdoje: H. Manto g. 46; Panevėžyje: Ramygalos g. 13.

Makiažas - Augustės Karsokaitės
Nuotraukos - Arvido Balvočiaus
Modelis - Aušra
Drabužiai - iš salono GERRY WEBER

Užsakymo nr.: PT_67870660

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis