Meilės horoskopas gegužės mėnesiui

Naujos pažintys kažin ar bus perspektyvios, o jau esamoms poroms palanku sutvirtinti ryšius.

Šios savaitės skaitomiausi straipsniai:
- A. Jagelavičiūtė: grožis nepadarė manęs laimingos
- Maja Pliseckaja: anksti likusi be tėvų ir kentusi tetos neapykantą, balerina sąmoningai atsisakė motinystės
- Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę
- V. Baublienė: hercogienė ir pasakų tempai
- Savaitės ikona. Iš kur įkvėpimo, kaip rengtis, semiasi R. Kulvinskytė
- Jų geriausi rankų kremai: kaip rankas puoselėja žinomos moterys
- A. Kaluginas: didžiausios lietuvių porų seksualinės problemos

Avinas (03.21 - 04.20)

Kažin ar vieniši Avinai spalį užmegs naujus santykius, nebent sutiktumėte priešingos lyties atstovą, kuris labai pasistengtų atkreipti Jūsų dėmesį.

Santykiams susituokusio Avino šeimoje atėjo išbandymų metas. Būsite labai pedantiški ir norėsite viską kontroliuoti, kas nepatiks Jūsų sutuoktiniui. Beje, dėl to paties gali kilti konfliktai ne tik su sutuoktiniu, bet ir su Jūsų draugais ir artimaisiais. Truputis pedantiškumo nėra blogai, tik nebūkite per daug smulkmeniški.

Jautis (04.21 - 05.21)

Venkite konfliktų su artimaisiais. Gegužę būsite jautrūs, linkę į viską perdėtai reaguoti. Esant tokios būsenos labai lengva priskaldyti malkų, padaryti ar pasakyti tai, dėl ko vėliau gailėsitės. Vieniši Jaučiai gali užmegzti naują romaną. Jis greičiausiai ilgai nesitęs, bet su nauja simpatija liksite gerais draugais.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Vieniši Dvynių ženklo atstovai bus visiškai pasirengę naujiems santykiams. Jie bus žavūs, flirtuos ir mėgausis priešingos lyties dėmesiu. Poroje gyvenantiems Dvyniams žvaigždės pataria nesivelti i santykiu aiškinimąsi. Nieko gero nelaimėsite, tik pabloginsite situaciją.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Asmeniniame Vėžio gyvenime tikėtinos permainos. Santykiai su partneriu bus labai emocionalūs. Jeigu jūsų santykiai geri, greičiausiai sulauksite iš partnerio malonaus siurprizo ar dovanos, na o jeigu jau senokai nesutariate, gali būti, kad pasuksite skirtingais keliais.

Liūtas (07.23 - 08.23)

Santykiuose su mylimu žmogumi būsite perdėtai reiklus. Nekurkite konfliktinių situacijų, geriau suplanuokite, kaip smagiai praleisti laisvalaikį kartu. Vienišų Liūtų gegužę laukia romantiškos pažintys. Sudarysite patrauklaus, inteligentiško ir įdomaus žmogaus įspūdį, todėl gerbėjų tikrai netrūks.

Mergelė (08.24 - 09.23)

Pirmoje gegužės mėnesio pusėje Mergelės šeimoje gali tvyroti įtampa. Jus galės išmušti iš vėžių net menkiausios smulkmenos. Greičiausiai problema glūdi jumyse, bet jeigu Jus erzina kažkokie partnerio veiksmai ar charakterio bruožai, pasakykite jam apie tai. Jeigu nutylėsite, ateityje niekas nepasikeis.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Santykiai poroje bus labai permainingi. Juos gali apkartinti pavydas arba, dėl Svarstyklių prastos nuotaikos, kylantys konfliktai. Kita vertus bus ir gražių akimirkų. Tikėtina, kad gegužę pagaliau pavyks rasti išeitį iš seniai ramybės neduodančios, nemalonios situacijos, susijusios su šeima. Vienišos Svarstyklės paskutinį pavasario mėnesį gali sutikti savo gyvenimo meilę.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Jeigu pastaruoju metu nesutarėte su šeimos nariais ar artimaisiais, dabar puikus laikas susitaikyti. Netikėtai galite sutiksite seniai matytą draugą ar seną meilę. Didelė tikimybė, kad santykiai bus atnaujinti. Paskutinę mėnesio dekadą stenkitės nemeluoti mylimam žmogui, melas labai greitai išaiškės.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Šaulio ženklo atstovo asmeniniame gyvenime pastaruoju metu buvo per daug emocijų. Gegužės mėnesį daugumas Šaulių norės ramybės ir jaukumo. Praleiskite daugiau laiko su mylimu žmogumi, organizuokite jaukius romantiškus vakarus namuose.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Vienišam Ožiaragio ženklo atstovui gegužės mėnesį didelė romantiškos pažinties tikimybė, kuri gali peraugti į ilgalaikius santykius. Jeigu jaučiate simpatiją priešingos lyties atstovui, parodykite jam tai, nebesidairykite į šalis ieškodamas idealo, nes galite likti nesuprastas. Pagalvojęs, kad nekelia Jums jokių emocijų, naujoji simpatija gali pasitraukti.

Vandenis (01.21 - 02.19)

Gegužės pradžioje santykiuose su partneriu galite jausti atšalimą. Tačiau šioje srityje viskas sparčiai taisysis į gerąją pusę. O jeigu dar įdėtumėte truputėlį pastangų.. Nusiveskite savo antrąją puselę į teatrą ar kiną, išvykite kartu kur nors, bent savaitgaliui. Jausmų išreiškimui labiau tiks antroji gegužės pusė. Šiuo laikotarpiu labiau tikėtina sulaukti teigiamo atsakymo.

Žuvys (02.20 - 03.20)

Poroje gyvenančių Žuvų santykiuose su partneriu bus jaučiamas atšilimas. Busite sentimentalūs ir romantiški. Jeigu nesate visiškai patenkintas santykiais, gerai pagalvokite, ko tikitės iš savo antrosios pusės ir būtinai jam tai pasakykite.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis