Savaitės horoskopas: kažkas vis kaišios pagalius į ratus

Pirmomis savaitės dienomis neskubėkite pradėti naujų darbų, verčiau užbaikite senuosius.

Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Savaitės ikona. I. Stumbrienės atostogų garderobas: kiek maudymosi kostiumėlių ir suknelių ji turi?
- Sparčiai populiarėjanti šiaurietiška dieta - ir kilogramų nelieka, ir sveikata stiprėja
- Apie arabių ir lietuvių skirtumus - 21 m. Lietuvoje gyvenantis ginekologas iš Jordanijos
- O. Lapinas: kada skyrybos – geriausia išeitis?
- Varškės pyragas su pudingu ir žemės riešutais

BENDRA PROGNOZĖ

Emocionalumas gali labai pakenkti darbui. Yra tikimybė, kad jūsų nuomonė gali kardinaliai pasikeisti dėl pašalinių įtakos. Šiuo metu tinkamas metas kreiptis į valstybines įstaigas.

Savaitės vidurys - energetinio potencialo pikas. Šis laikotarpis tinkamas mokymams, naujovių įsisavinimui, savišvietai.

Kalbant apie asmeninius santykius - šią savaitę jie neturėtų kisti, tačiau tikėtina, kad iliuzijos ir saviapgaulė kai kuriuos gali padaryti pernelyg pažeidžiamus. Kartais bus sunku rasti bendrą kalbą, tačiau tuo pat metu galima puikiai leisti laiką kartu kažką veikiant.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Avinas

Nuo pirmadienio nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Nenumatytos problemos arba sveikatos sutrikimai kaišios pagalius į veiklos ratus. Reikėtų labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, vengti intrigų. Vis dėlto nebūsite linkę atsisakyti nuotykių ir rizikos. Galimi netikėti sprendimai, originalūs pasireiškimai, staigmenos. Savaitgalį galite užsidirbti iš buitinių ar techninių paslaugų. Tačiau nemažai ir išleisite, jei ryšitės pagaliau nusipirkti kai ką savo namams, ūkiui, statyboms ar remontui.

Jautis

Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio palanku skirti susitikimus, pasimatymus, ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Nuo ketvirtadienio jau palankiau ne patiems reikštis, o stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Jeigu persidirbsite, gali pašlyti sveikata. Sėkmė tikėtina socialinėje ir kūrybos sferoje, tačiau į paviršių gali iškilti nelegali afera. Savaitgalį padidės emocinis jautrumas, impulsyvumas ir pažeidžiamumas. Bus sunku įtikti kai kuriems aplinkiniams, o taip norėsis būti svarbiems, reikalingiems. Gresia traumos.

Dvyniai

Šią savaitę daug kas priklausys nuo jūsų žinių, ryšių bei įtakos. Galite gauti aktualios informacijos, susijusios su politika ar darbu užsienyje, kelione, tarptautinius renginiu. Pasinaudokite palankia proga, jei norite keisti darbą, užmegzti draugystę, partnerystę, įsijungti į kokį klubą ar judėjimą. Iš ankstesnių ryšių galite turėti netikėtos naudos. Savaitgalį būsite nusiteikę ramiai tinginiauti, užsiimti dvasinėmis praktikomis. Galbūt stengsitės susivokti fantazijose, nubrėžti ribas tarp jų ir realybės. Saugokite sveikatą, nes gresia aštrios alerginės reakcijos ir kt.

Vėžys

Šią savaitę jūsų planai iš dalies gali išsipildyti, jeigu jie susiję su verslu, jei ieškomi rėmėjai, investuotojai, laikomas egzaminas, bandoma įsidarbinti. Vis dėlto dar nepuoselėkite per didelių iliuzijų. Susidūrę su netikėtomis kliūtimis, nenuleiskite rankų - sunkumus įmanoma įveikti, tereikia valios bei pasitikėjimo savimi. Atsargiai su elektra, saugokitės žaibo. Savaitgalį nestigs įvykių, susitikimų. Meskite iš galvos neišsprendžiamas problemas ir bent kiek pasidžiaukite gyvenimu. Reikšminga pažintis gali užsimegzti jūsų draugo ar vaiko iniciatyva.

Liūtas

Šią savaitę būsite nusiteikę filosofuoti apie gyvenimo prasmę, politikuoti, arba mintys suksis apie konferencijas, studijas, egzaminus. Galimas netikėtas pasiūlymas. Jūsų noras išsiveržti iš įprastų rėmų gali pažadinti permainų vėjus. Klausimas, susijęs su užsieniu, kelione, turėtų išsispręsti teigiamai. Savaitgalį būsite nusiteikę veržtis į viešumą, dėmesio centrą. Jeigu tai darysite nesubtiliai, tikriausiai patirsite nemalonumų. Gali būti, kad planams susvyravus apskritai laisvalaikiui nebesugalvosite nieko įdomaus.

Mergelė

Šią savaitę aktyviai bendrausite, tačiau nebūtinai sklandžiai - atsiras oponuojančių pašnekovų, teks įrodinėti, kad esate teisūs ir įžvalgūs. Gali atsinaujinti seni ryšiai - dalykiniai arba partneriški. Gali paaštrėti finansinės problemos. Kita vertus, gali pavykti atgauti skolą arba naudingai pasiskolinti. Savaitgalį galimi reikalai su užsieniečiais. Galbūt su jų pagalba ruošite publikaciją, projektą, mokslinį darbą. Arba jums rūpės tam tikro gyvenimo kelio ar būdo pasirinkimas, kelionė. Pasisaugokite avarijų.

Svarstyklės

Šią savaitę gali vykti netikėtas jūsų jėgų ar galimybių patikrinimas darbe, sporto užsiėmime ar kt. Būkite pasirengę rimtai ataskaitai, egzaminui ar pan. Jūsų konkurentai stebi, kada suklysite. Pravartu laikytis įstatymų. Staiga galite užmegzti neplanuotą partnerystę. Tačiau esamas ryšys ne mažiau netikėtai gali nutrūkti. Savaitgalį tikėtini nusivylimai ankstesniais planais, slėgs nerealizuotos aistros. Pravartu šį tą iš pagrindų susitvarkyti. Saugokite techniką, dokumentus, pinigus, pasirūpinkite sveikata.

Skorpionas

Šią savaitę jums turėtų sektis derybose, varžybose, konkursuose. Vis dėlto pavojinga bet kokia kaina siekti malonumų ar prizų. Jeigu turite laiko ir galimybių, pravartu pagerinti įvaizdį ir išvaizdą. Galimos naujienos, susijusios su darbu, nuosavybe. Spontaniškai galite įsigyti gyvūną arba neplanuotą elektros prekę. Savaitgalį sulauksite dėmesio iš tų, kuriam esate neabejingi, tačiau tai nebūtinai nudžiugins. Galbūt pernelyg žavėsitės dalykais, kurie gali pakenkti šeimos biudžetui ir jūsų sveikatai.

Šaulys

Regis, visą šią savaitę svarbiausi jums bus artimi žmonės, vaikų poreikiai ir interesai. Galima tikėtis džiugių akimirkų, nors grės ir konfliktinės, avarinės situacijos, traumos. Gali nustebinti pažįstamo asmens poelgis. Galbūt prasiverš jausmai ar ketinimai, apie kuriuos nė nenumanėte. Savaitgalį teks atlikti susikaupusius namų ruošos darbus, kažką paremontuoti ar padėti artimiems žmonėms praktiniuose reikaluose, netikėtoje bėdoje ir pan. Turite itin saugoti sveikatą bei turtą, vengti konfliktų.

Ožiaragis

Nuo pirmadienio veikiausiai stresuos tik tie, kuriems reikia laikyti egzaminus, atlaikyti atestacijas, patikrinimus. Su dideliu nerimu lauksite egzamino ar kitokio veiksmo rezultato. Jei įmanoma, šiuo metu tiktų atsidėti ne darbo, o namų reikalams. Rūpestingai planuokite išlaidas ir pajamas. Savaitgalį turėtų sektis ne tik kūrybos, bet ir meilės, sporto srityje, tik galbūt ne asmeniškai jums, o jūsų atžaloms, mylimam žmogui. Itin saugokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama, gali paūmėti lėtinė liga, ištikti priepuolis ar kt.

Vandenis

Nuo pirmadienio gana sklandžiai tvarkysite verslo, turto, buities reikalus. Daug ką nustebinsite, jeigu sumanysite staiga keisti kai kuriuos sprendimus, nutarimus. Galbūt gausite žinią, kuri išvaduos nuo dviprasmiškumo. Neplanuotai galite leistis į kelionę. Nežiopsokite kelyje. Savaitgalį būsite nusiteikę daryti išsamią tvarką, daug triūsti virtuvėje arba žemės ūkyje. Svarbu nepataikauti neprotingiems įgeidžiams, nes galite išleisti per daug pinigų nereikalingiems daiktams, pramogoms. Artimas žmogus gali sukelti panašių rūpesčių.

Žuvys

Šią savaitę bus nelengva apsispręsti dėl svarbių dalykų. Galbūt paaiškės, kad pažeidėte įstatymą ar kažko neįvertinote. Itin venkite konfliktinių situacijų. Gali būti, kad sulauksite pasiūlymų dėl interviu, bendradarbiavimo. Paaštrės uoslė pinigams, naudingiems sandoriams, tad tiktų ryžtingai tvarkyti verslo, reklamos, komercinius reikalus. Savaitgalį būsite imlūs informacijai. Bendraukite, skaitykite, smalsaukite, diskutuokite įvairiomis temomis, flirtuokite. Ne taip seksis, jei turėsite tvarkyti su technika, pervežimais susijusius reikalus. Pasisaugokite avarijų ir agresyvių kaimynų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis