Kurie Zodiako ženklai vertina stabilius santykius, o kurie - linkę į neištikimybę

Kiekvienas iš mūsų norime atrasti idealų partnerį, kuris mus mylėtų, saugotų ir, svarbiausia - niekada neįskaudintų ir visuomet būtų ištikimas. Tačiau, pasak astrologų, vieniems zodiako ženklams tai padaryti sekasi lengviau, o kitiem – sunkiau.

Šiame straipsnyje pateikiame Jums visų horoskopo ženklų aprašymus ištikimybės aspektu, tačiau atminkite, jog tai - tik bendrosios gairės, o norėdami sužinoti tikslesnę informaciją, pasikonsultuokite su astrologu.

IŠTIKIMI ZODIAKO ŽENKLAI

Šie ženklai yra linkę į ilgų, stabilių santykių paiešką. Žinoma, tai nereiškia, kad kiekvienas šių ženklų atstovas bus visada ištikimas bet kam. Jų emociniai reikalavimai turi būti išpildyti, ir ilgiau pabendravę suprasite, kaip patenkinti ne tik Jūsų partnerio poreikius, bet ir savuosius, kas veda prie darnių ir sėkmingų santykių.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Jaučiai mėgsta komfortą ir yra labai jausmingi. Jie mėgaujasi stabilumu ir įprastai yra labai patikimi, ištikimi ir lojalūs žmonės. Jaučiai – puikūs planuotojai ir visuomet žiūri į priekį, bet kada yra pasiruošę spręsti įvairias problemas, kurios gali atsirasti jų gyvenimuose, įskaitant ir galimas kliūtis santykiuose ar santuokoje.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Iš visų dvylikos ženklų, Vėžys yra labiausiai suinteresuotas turėti saugius, meilius santykius. Vėžiai įprastai myli savo namus ir šeimas ir nėra patenkinti, jeigu su partneriu jų nesieja stiprus emocinis ryšys. Šio ženklo žmonės dažniausiai yra dideli santykių puoselėtojai ir visuomet pasirūpina savo artimaisiais.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Mergelės yra jautrūs, kūrybingi žmonės ir yra linkę pasitikėti nuojauta, kas liečia santykius. Jie įprastai yra linkę labai palaikyti draugus ir artimuosius, visuomet pasirengę atsukti savo petį, ant kurio gali išsiverkti. Mergelės gali tapti puikiais sutuoktiniais.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Šio ženklo atstovai dėl įgimto teisybės troškimo visuomet ieško taikos ir harmonijos, ypač santykiuose. Svarstyklės yra kūrybingi ir daugialypiai, ir kai santykiuose iškyla problemų, jie dažnai pabėga į savo vidinį pasaulį, kuriame bando išspręsti atsiradusias kliūtis. Svarstyklės yra ne tik laikomi ištikimais, bet ir jaudinančiais partneriais lovoje.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiai dievina stabilumą santykiuose. Dauguma šio ženklo atstovų supranta, jog bet kokia sėkmė reikalauja didelio darbo ir pastangų, todėl Ožiaragiai nebijo pasistengti vardan gerų santykių. Iškilus santykių problemoms, šie žmonės visuomet turi kantrybės ir stengiasi išspręsti kilusias bėdas.

ŽENKLAI, SU KURIAIS GALI BŪTI SUNKU

Kai kurių zodiakų ženklų atstovai turi tokį charakterį, kuris sunkiai dera su ištikimybe. Jeigu Jūsų antroji pusė yra vienas iš žemiau išvardintų ženklų – būkite atsargūs. Jie sugeba būti ištikimais, tačiau ne visuomet.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Avinai yra nepriklausomi ir impulsyvus, yra linkę pirmiau padaryti, o tik tada – pagalvoti apie savo veiksmų pasekmes. Jie turi didelį nuotykių ieškojimo troškimą, kas neretai santykiuose reiškia netgi keleto meilužių skaičių.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Dvyniai yra smalsūs ir drąsūs. Jie mėgsta pavojų ir azartą. Dvyniai yra išdykėliški ir neretai mėgaujasi žaisti įvairius žaidimus su kitų žmonių jausmais ir širdimis. Jie yra linkę imti greitai nuobodžiauti, kai santykiuose įsibėgėja rutina.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Liūtai yra perfekcionistai ir visuomet ieško tos tobulosios antrosios pusės. Deja, kai tik Liūtas supras, jog santykiai nėra tokie tobuli, kaip jis nori, jis tuoj pat ieškosis kito žmogaus, kuris galės jį patenkinti tiek seksualiai, tiek intelektualiai. Dažniausiai tokie žmonės per visą gyvenimą turi nemažai meilužių.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Skorpionai dažnai yra patys galingiausi iš visų zodiako ženklų. Juos sunku pažinti, kadangi jie neretai slepia savo tikruosius jausmus. Santykiai su skorpionais gali būti labai sudėtingi, kadangi šio ženklo atstovai visuomet jaučiasi teisūs ir nėra labai atlaidūs kitiems. Jiems labai sunku pamiršti ir lengvai atleisti.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Šio ženklo atstovai dažniausiai yra laisvos sielos, kurios nekenčia taisyklių, įskaitant ir rimtų įsipareigojimų santykiuose. Šauliai mėgsta ieškoti įvairių naujų nuotykių – gyvenime, sekse ir santykiuose.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Vandeniai dažnai yra visiškai nenuspėjami. Šio ženklo atstovai mėgsta būti nepriklausomais ir nemėgsta būti suvaržytais taisyklių. Dažnai Vandeniai vengia rimtų santykių įsipareigojimų, kadangi jiems tai atrodo nuobodu.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Žuvys laikomi jautriausiais horoskopo ženklais, jie dažnai kovoja su savo paties vidinėmis emocijomis. Žuvys paprastai gyvena savo mažam fantazijų pasaulyje, ir neretai susiduria su realaus gyvenimo sunkumais, įskaitant ir santykius. Jie nusivilia, kai partneris nepateisina Žuvų susikurtų lūkesčių, ir tuomet jie lengvai pasineria į naujų santykių paieškas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis