Rugsėjo mėnesio horoskopas: nebijokite svajoti

Ko tikėtis pirmąjį rudens mėnesį - sužinokime.

Avinas (03.21 - 04.20)

Avino ženklo atstovui 2015 metų rugsėjo mėnesio horoskopas pataria susikoncentruoti rimtam darbui, nes tai laikas kai galite daug nuveikti, pasistūmėti į priekį daugeliu klausimų, sulaukti nedidelių pergalių. Tikslo siekite gudrumu ir diplomatija, bet ne jėga. Esate pratę vadovauti kitiems, tačiau rugsėjį kiti žmonės darys stiprią įtaką jūsų sprendimams. Antroje rugsėjo pusėje visai netinkamas metas pasirašyti svarbias sutartis. Pasisaugokite užsislaptinusių priešų ir pavyduolių.

Jautis (04.21 - 05.21)

Jaučio ženklo atstovui rugsėjis užimtas, bet gana ramus mėnuo. Gali pasitaikyti smulkių problemų, tačiau jos spręsis palyginti lengvai, tarsi savaime, ir Jums net nereikia įdėti didelių pastangų. Netinkamas laikas keisti darbą, greičiausiai vėliau gailėsitės. Palankus metas tvarkyti gyvenamosios vietos ir nekilnojamo turto reikalus. Rugsėjį likimas gali Jums suteikti unikalią galimybę ištaisyti praeityje padarytas klaidas. Nepamirškite skirti daugiau laiko artimiesiems, šeimai.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Šuolio karjeroje rugsėjo mėnesį tikėtis neverta. Profesinėje veikloje tiesiog plauksite pasroviui. Rugsėjo mėnesio horoskopas pataria labiau susikoncentruoti į asmeninį gyvenimą, santykius su giminėmis ir artimaisiais. Jeigu pastaruoju metu su kažkuo pykotės, ar tiesiog jaučiate įtampą bendraudami, pasistenkite išsiaiškinti kas ne taip, susitaikyti. Rugsėjį palankus metas spręsti asmenines, šeimos problemas.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Nors Jūsų finansinė padėtis nėra bloga, rugsėjį gali „užgriūti“ neplanuotos išlaidos. Nieko baisaus, tiesiog Jums arba Jūsų artimiesiems kils noras atsinaujinti. Taigi, mėnesio tikslas – uždirbti kuo daugiau pinigų. Mėnesio pradžia bus kiek įtempta, tačiau įveiksite visus sunkumus ir sugebėsite iš jų gauti nemažos naudos. Antroje mėnesio pusėje turėsite puikių progą parodyti savo profesionalumą ir greičiausiai pasieksite labai gerų rezultatų, galbūt net pakilsite karjeros laipteliu. Puikus laikas atsisakyti žalingų įpročių ar pradėti sportuoti.

Liūtas (07.23 - 08.21)

2015 metų rugsėjį Liūtui susirūpinimą gali kelti dalykinė partnerystė. Atsargiau elkitės su teisiniais dokumentais, galite įvelti nepataisomų klaidų. Nevertėtų veltis į konfliktus su giminėmis ar kaimynais, tikėtina, kad liksite kaltas. Visgi mėnuo nebus blogas, būsite pozityviai nusiteikę ir užkrėsite tuo aplinkinius. Jūsų žavesiui sunku atsispirti, naudokitės tuo tiek darbinėje veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

Mergelė (08.22 - 09.23)

2015 metų rugsėjis Mergelėms geras mėnuo. Jausitės stiprūs, energingi, labiau pasitikėsite savimi. Tiesa, mintys labiau suksis apie malonumus nei apie darbą. Kartais atsipalaiduoti nėra blogai, tačiau bent jau antroje mėnesio pusėje teks sugrįžti į realybę ir parodyti, ko esate vertas. Rugsėjo mėnesio horoskopas pataria šiuo laikotarpiu mažiau paisyti svetimų žmonių nuomonės. Negalvokite, kas ką pasakys, – gyvenkite savo malonumui.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Profesinėje veikloje Svarstyklėms pirmoji rugsėjo mėnesio pusė gan pasyvi. Mažai tikėtinas karjeros augimas ar didesnės permainos, tad tiesiog plauksite pasroviui. Antroje mėnesio pusėje greičiausiai pavyks įgyvendinti tai, ko seniau nepavyko. Nesunkiai pasieksite norimų rezultatų. Nors ir mažai tikėtina, bet, jeigu iškiltų problemų, pasistenkite jas spręsti neatidėliodami.

Rugsėjį puikus metas mokymuisi, kvalifikacijos kėlimui. Lankykite kursus, seminarus, ar „švieskitės“ namie. Įgytos žinios tikrai pravers ateityje. Taip pat tinkamas laikas būsto atnaujinimui, įrengimui, „apsivalymui“ nuo nereikalingų daiktų. Gautas rezultatas Jus džiugins.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

2015 metų rugsėjo mėnuo – neblogas laikas Skorpionui. Tai laikas, kai daug ką savo gyvenime galite keisti į gerąją pusę. Galbūt praeityje norėjote, tačiau nesiryžote pokyčiams, ar Jums trukdė tam tikros aplinkybės, žmonės. Dabar kliūčių nebėra. Įgyvendinti tam tikrus dalykus, kurie praeityje atrodė labai sudėtingi, bus gana paprasta. Tačiau priimant svarbius sprendimus rugsėjo mėnesio horoskopas pataria vadovautis protu, o ne jausmais.

Nebijokite svajoti ir nepamirškite, kad svajonės dažnai pildosi, tačiau likimas neatneš Jums visų gėrybių ant lėkštutės, turite veikti ir išnaudoti Jums suteiktas galimybes. Rugsėjį nestokosite draugų, kurie visapusiškai Jums padės.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Nors rugsėjo pradžioje būsite irzlūs ir išsiblaškę, mėnuo gana neblogas. Jeigu įniksite į darbus, Jūsų veiklą lydės staigūs kilimai ir nuopuoliai. Jeigu tikitės pasiekti aukščiausių rezultatų, turėsite paaukoti savo laisvalaikį ir rizikuosite pervargti. Ar verta? Šis mėnuo tiesiog idealus asmeniniams santykiams, romantikai ir meilei. Jeigu galite, atidėkite sudėtingus darbus ateičiai ir bent laisvalaikiu mėgaukitės šiuo laikotarpiu su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Lengva nebus, kelias į sėkmę bus vingiuotas ir duobėtas, tačiau, nepaisant nieko, sugebėsite pasiekti gerų rezultatų. Įrodysite vadovybei, ar net sau, kad esate „ne iš kelmo spirtas“. Pakelsite savivertę ir pasijusite padėties šeimininku. Galite įsivelti į konfliktą su artimu žmogumi, draugu, dėl kurio nebūsite kalti, tiesiog atsirasite netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Geriau nutylėkite, juk ir Jums kartais būna „blogų dienų“.

Tikėtina, kad rugsėjį sutiksite seniai matytą draugą (draugę). Šis susitikimas atneš daug teigiamų emocijų į Jūsų gyvenimą.

Vandenis (01.21 - 02.18)

2015 metų rugsėjį būsite linkę rizikuoti ir gali būti, kad ryšitės didelėms permainoms. Sėkmė ir smulkios nesėkmės, naujos idėjos, netikėti, geri pasiūlymai lydės Vandenį rugsėjo mėnesį. Greičiausiai pereisite į naują gyvenimo etapą. Galbūt kažkas labai keisis Jūsų aplinkoje, profesinėje veikloje, ar vidiniame pasaulyje. Galbūt ne taip seniai teko priimti svarbų sprendimą, o dabar abejojate ar pasielgėte teisingai? Ženkite pirmyn ir nesidairykite atgalios, rūpinkitės tuo kas priešakyje. Tiesa per daug rizikuoti neverta. Pasikliaukite savo nuojauta.

Žuvys (02.19 - 03.20)

2015 metų rugsėjo mėnesį Žuvys greičiausiai turės puikių galimybių ištaisyti senas klaidas. Ar tos galimybės bus išnaudotos, priklausys tik nuo pačių Žuvų. Priimdami svarbius sprendimus apgalvokite mažiausias smulkmenas, pasverkite visus „už“ ir „prieš“, kad išvengtumėte galimų klaidų. Profesinėje veikloje viskas klostysis į gerąją pusę, gal netgi pakilsite karjeros laipteliu. Neatskleiskite kolegoms savo profesinių paslapčių, kad kažkas tuo nepasinaudotų. Nepalankus laikas ilgoms kelionėms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis