Toms, kurios jaučiasi ypatingos ir savo netobulumus paverčia stiprybėmis

Tai pasakojimai apie šiuolaikišką, kūrybingą ir ambicingą jauną moterį.

Anželika Liauškaitė „Netobula moteris. Toms, kurios jaučiasi ypatingos ir savo netobulumus paverčia stiprybėmis“

Anželika Liauškaitė, sėkmingai debiutavusi kaip erotinio romano „Nukarūnuoti karaliai“ autorė, visus netrukus nustebino sukūrusi ir kartu su kitomis moterimis parašiusi ypač populiarią knygą „Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis“. Šį kartą Anželika pristato dar vieną išskirtinį savo kūrinį.

Pati autorė prasitaria: „Netobula moteris“ – turbūt pats maloniausias ir nuoširdžiausias mano pasakojimas apie moterį, kuri kasdien įkvepia ir kuria jaučiuosi tada, kai ieškau ne tik naujų idėjų rašymui, bet ir savo pačios gyvenimui, tikslams, svajonėms. Tikiuosi, šie moters užrašai taps ne tik ypač gražia puošmena skaitytojų knygų lentynoje, bet ir dalele jų nuotaikų ir asmeninio minčių pasaulio.“

Leidyklos „Obuolys“ nuotr.

„Netobula moteris“ – tai dar viena neįprastu ir originaliu stiliumi parašyta Anželikos Liauškaitės knyga, kurioje surinkti ir nuosekliai sudėti jos per pastaruosius metus mados tinklaraščiui FMAG parašyti pasakojimai apie šiuolaikišką, kūrybingą ir ambicingą jauną moterį. Juose ne tik susipina skirtingos nuotaikos, gyvenimo akimirkos, bet ir atsiskleidžia miesto moters kasdienybė bei troškimas atrasti savo laimę. Visų svarbiausia, jog „Netobuloje moteryje“ kiekvienas išorinis trūkumas ir charakterio netobulumas tampa individualumo bei vidinės stiprybės ženklu, padedančiu atskleisti gyvenimo meilės, džiaugsmo ir moteriškumo paslaptis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis