Neketinu liautis mėgautis gyvenimu tik dėl to, kad man tuoj 50

Tai ne sėkmės istorija, o tikras gyvenimas. Paskaitykite, kaip galite įveikti nemalonius menopauzės simptomus.

Man 48 metai. Ne taip seniai ėmė ryškėti standartiniai menopauzės požymiai: pilti prakaitas, kamuoti naktinės karščio bangos, be jokios aiškios priežasties kylanti įtampa. Jaučiu sausumą, tempimą makštyje, jautriau reaguoju į apatinį trikotažą. Pamenu, kaip pati anksčiau sakydavau: „Jai menopauzė smegenis spaudžia.“ .

Šie simptomai mane vertė jaustis sena, nors jaučiausi gerai, esu sveika ir stipri. Suprantu, kad metai bėga, tačiau nesinori nustoti džiaugtis gyvenimu tik dėl to, kad man tuoj penkiasdešimt, o ne dvidešimt metų.

Stengiuosi prisitaikyti prie organizmo pokyčių ir nedaryti iš to tragedijos. Bandau ir atrandu naujų dalykų. Neseniai pradėjau mankštintis ir nesuprantu, kodėl to nedariau anksčiau. Mankšta puikiai padeda malšinti stresą, tą priežasčių neturinčią menopauzinę įtampą ir reguliuoti svorį.

Išbandžiau „Feminella® Hyalosoft“ ovules makšties sausumui gydyti. Jas man rekomendavo ginekologė. Be didelių pastangų ir grėsmės sveikatai pagerėjo intymusis gyvenimas. Atsikračiau itin nemalonaus simptomo – makšties sausumo. Su „Feminella® Hyalosoft“, bent jau šiuo aspektu, jaučiuosi lyg dvidešimties. Galiu vilkėti įvairesnį apatinį trikotažą, išnyko tempimo pojūtis, nenatūralus jautrumas ir lytiniai santykiai vėl teikia malonumą, o ne skausmą. Be to, gydytoja įspėjo, jog negydomas makšties sausumas gali sukelti didesnių sveikatos bėdų, o jų man tikrai nereikia!

Aš – už sveiką ir kokybišką gyvenimą. „Feminella® Hyalosoft“ man padėjo atkurti makšties drėgnumą ir susigrąžinti pasitikėjimą.
Jūratė
Vilnius, 2015

Jūratės istorija įprasta, tačiau ne visos moterys ieško sprendimų, neretai bijodamos pripažinti menopauzės simptomus. Kad ir kaip būtų gaila, su amžiumi mažėja estrogenų kiekis, dėl to ir atsiranda nemalonių simptomų: prakaitavimas, nuotaikų kaita, sausėja makšties gleivinė ir kt. Dažnai šiuo laikotarpiu ima augti svoris, tam taip pat turi įtakos hormonų kaita bei su amžiumi lėtėjanti medžiagų apykaita.

Pasiduoti ar kovoti?

Nereiktų dėl visko kaltinti hormonų, geriau ieškoti išeities. Vienas sprendimų – pakaitinė hormonų terapija, tačiau moteris ir pati gali daug padaryti, kad simptomai būtų ne tokie varginantys. Sveika mityba bei fizinis aktyvumas padeda reguliuoti svorį, o makšties sausumą labai veiksmingai gydo drėkinančios ovulės. Naudodamos „Feminella® Hyalosoft“ makšties ovules, kuriose yra hialurono rūgšties ir vaistažolių, moterys sulaukia labai gerų rezultatų. Hialurono rūgštis geba pritraukti ir sulaikyti vandenį, todėl užtikrinamas ilgalaikis gleivinės drėkinimas. Vaistažolės skatina regeneraciją, natūralų gleivių išskyrimą ir apsaugo nuo infekcijų. Ne veltui jos yra populiariausios Lietuvoje.

Užsakymo nr.: PT_69046300

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis