Vlados Musvydaitės speciali mankšta moterims: dailiname sėdmenis

„Noriu braziliško užpakaliuko!“, – 19 lieknėjimo dieną pareiškė Živilė.

Asmeninių trenerių portalo „Sporto birža“ įkūrėja Vlada Musvydaitė visai nenustebo. Tai – vienas populiariausių moterų prašymų. Sporto specialistė turi kelis mėgstamus pratimus, kurie padeda greitai ir efektyviai stiprinti sėdmenų raumenis.

Projekto organizatorių nuotr.

„Jeigu norite pastebimo efekto, pratimus sėdmenims stiprinti reikėtų atlikti bent du kartus per savaitę. Norinčioms turėti brazilišką užpakaliuką, labai rekomenduoju užmiršti liftą, nes lipimas laiptais irgi yra labai gera mankšta. Aš pati turiu tris mėgstamus pratimus, kuriuos galima atlikti net žiūrint televizorių“, – sako V.Musvydaitė.

Pats paprasčiausias, tačiau labai efektyvus pratimas – pritūpimai. Labai svarbu, kad juos atliktumėte taisyklingai. Kojas laikykite pečių plotyje ir tūpkite žemyn taip, tarsi sėstumėtės ant kėdės. Nugarą stenkitės laikyti tiesiai. Kildamos į viršų įtraukite sėdmenų raumenis ir po kelių sekundžių vėl atpalaiduokite. Pratimą pakartokite 30 kartų. Pailsėjusios atlikite dar dvi serijas.

Projekto organizatorių nuotr.

Antrasis pratimas – kojų kėlimas atsigulus šonu. Atsigulkite ant šono, suglaustas kojas šiek tiek kilstelėkite į viršų nuo žemės. Vieną koją lėtai kelkite aukštyn ir vėl nuleiskite, o kitą stenkitės išlaikyti tokioje pat pozicijoje. Pratimą abiems kojoms pakartokime po 15-20 kartų.

Lenta – tai pratimas, kuris stiprina ne tik sėdmenis, bet ir pilvo presą, nugarą bei liemenį. Per alkūnes sulenktomis rankomis remkitės į žemę, kojas, sėdmenis, nugarą ir galvą stenkitės laikyti vienoje linijoje. Įtraukite pilvo presą ir sėdmenis. Jeigu tokioje padėtyje galite išsilaikyti bent 30 sekundžių, puiku. Ilgainiui laiką turėtumėte ilginti bent iki minutės.

Neatidėliokite, atlikite šią mankštą su Živile ir Vlada – dabar!

Užsakymo nr.: PT_69426552

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis