Kaip ir kokios meilės ieško Zodiako ženklai

Sužinokime, kaip susitikinėja ir antrą pusę renkasi įvairūs Zodiako ženklai.

„Gyvenime sutinkame labai daug žmonių ir tiesiog fiziškai negalime suspėti su jais visais susipažinti bei patikrinti jų patikimumo. Horoskopai padeda juos suskirstyti ir atsirinkti, kurie mums yra tinkame, o su kuriais nepakeliui. Gal nereiktų horoskopams patikėti viso savo gyvenimo, nes visų aplinkybių jie negali nuspėti, tačiau atsisakyti jų pagalbos taip pat nereikia“, – sako interneto svetainės flirtas.lt pažinčių ekspertas Marius Petrauskas.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Bendravimo stilius: impulsyvus

Avinai yra karšto kraujo ir mėgsta naujas pažintis. Šio ženklo dailiosios lyties atstovės yra drąsios ir nepaiso dogmų, kaip turėtų elgtis per pirmąjį pasimatymą ar po kelinto susitikimo padoru permiegoti. Avino ženklo atstovai tiek romantiniuose santykiuose, tiek kitose gyvenimo srityse yra stiprūs lyderiai. Šio ženklo atstovai dievina spontaniškumą. Jie nesutaria su lipniais ir emocingais žmonėmis. Aplinkinius žmones stebina savo energija, nuoširdumu bei entuziazmu. Tokios savybės neleidžia šio ženklo atstovams likti be antrosios pusės.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Bendravimo stilius: meilus

Vieni didžiausių šio ženklo išskirtinumų: malonus bendravimas, rafinuotas skonis ir pastovumas. Nors ir tiki meile iš pirmo žvilgsnio, tačiau į rimtus santykius žiūri santūriai ir įsipareigoti neskuba. Siekdami geriau pažinti žmogų, stengiasi su juo praleisti kuo daugiau laiko. Jautis yra mylima ir mylinti asmenybė.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 20 d.)
Bendravimo stilius: flirtuojantis

Gimusieji po Dvynių ženklu yra komunikabilūs ir nuoširdūs, todėl užmegzti naujų pažinčių ir susirasti antrąją pusę jiems ne kliūtis. Dvyniai, kaip ir daugelis kitų zodiako ženklų, neskuba įsipareigoti. Jiems užtenka paprastos draugystės, kuri palaipsniui pereina prie rimtesnių santykių. Šio zodiako ženklo atstovai laisvalaikį mieliau leis bare su draugais nei kino teatre ar muziejuje.

Vėžys (birželio 21 d. – liepos 22 d.)
Bendravimo stilius: rūpestingas

Seksualumas ir subtilumas – stiprioji vėžių pusė. Ilgi ir nuoširdūs pokalbiai po vakarienės, kurią jis tikriausiai ir pagamino, yra mėgstamiausia vėžių pasimatymų dalis. Jie pasiryžę padaryti viską, kad tik neprarastų mylimo žmogaus, todėl niekada nežaiskite su šio zodiako ženklo jausmais. Jei jį įskaudinsite, susigrąžinti vėžio pasitikėjimą jumis bus beveik neįmanoma.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Bendravimo stilius: aistringi

Šio zodiako ženklo išskirtinė savybė – aistra. Tai padeda gana greitai ir lengvai užmegzti naujas pažintis. Ne paslaptis, kad darbe liūtai mėgsta būti garbinami ir nuolatos giriami už atlikus darbus, bet romantiškuose santykiuose jie tikisi lygybės ir nenori, kad visas dėmesys būtų skiriamas tik jiems. Lojalumas ir ištikimybė – tai bruožai, kuriuos liūtai itin vertina.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Bendravimo stilius: mąstantis

Mergelės yra plačiai žinomi kaip perfekcionistai. Jei jau mergelei patikėjote atlikti kokią nors užduotį, tai galite tikėtis geriausio rezultato. Toks charakterio bruožas ne visada yra teigiamas. Išsikelti aukšti standartai trukdo susirasti sielai artimą, antrąją pusę. Bet jei mėgsti sportą ir sveiką gyvenimo būdą, tai turi didelę galimybę „užkariauti“ mergelės širdį.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Bendravimo stilius: meilus

Svarstyklės, ko gero, yra vienos romantiškiausių zodiako ženklų. Meilė joms yra didžiausia vertybė, todėl šio ženklo atstovai yra laimingi, turėdami antrąją pusę. Su svarstyklėmis reikia elgtis atsargiai, nes kartą praradus pasitikėjimą, gali būti sunku jį vėliau susigrąžinti. Su šio zodiako ženklo atstovais susidraugauti yra gana lengva – jie paprasti ir perdėtai aukštų reikalavimų nekeliantys žmonės. Jei jau galvoji, kokia aplinka tinkamiausia pirmam pasimatymui su svarstyklėmis, tai neabejotinai turėtų būti megstamiausios grupės koncertas.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Bendravimo stilius: gundantis

Skorpionai yra aktyvūs žmonės. Sugeba prakalbinti net ir labiausiai savyje užsiskleidusius žmogučius. Mėgsta, kai pirmasis pasimatymas vyksta pagal numatytą planą, myli stipriai ir mylisi aistringai. Skorpiono antra pusė turi būti labai lanksti asmenybė, kad prisitaikytų prie itin didelių nuotaikų svyravimų.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Bendravimo stilius: drąsus

Šauliai – optimizmu trykštančios asmenybės. Juos nuolatos supa mylintys draugai ir šeimos nariai. Šauliai yra vieni iš ištikimiausių zodiako ženklų, priešingai nei teigia paplitę klaidingi stereotipai. Nepaisant to, juos labiausiai žavi nenuspėjamumas ir naujos patirtys. Todėl gerai apgalvokite, kaip turėtų atrodyti pirmasis pasimatymas su šiuo zodiako ženklu – jis turėtų būti išskirtinis, dvelkiantis naujais įspūdžiais ir nenuobodus.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Bendravimo stilius: įsipareigojantis

Tikriausiai vienos iš sudėtingiausių asmenybių yra Ožiaragiai. Į santykius jie žiūri atsakingai ir rimtai. Jei jau nepatikai ožiaragiui iš pirmo karto, bandyti dar kartą jam įtikti yra laiko švaistymas. Jie laikosi savo įsitikinimų bei nuomonės. Beje, jis tau tai leis suprasti, ką apie tave galvoja.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Bendravimo stilius: neįprastas

Vandenis – novatoriška ir nepriklausoma asmenybė. Pirmojo pasimatymo metu vertėtų elgtis atsargiai, nes įsipareigoti rimtiems santykiams vandenis neskuba. Bet tai nereiškia, kad šio zodiako ženklo atstovų reikia vengti. Jie gali būti labai rūpestingi, ištikimi ir romantiški partneriai. Kol santykiai taps rimtesni, teks palaukti. Vandeniai stengiasi kuo geriau pažinti žmogų. Nenustebkite, jei kartais jų poelgiai gali pasirodyti neįprasti.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Bendravimo stilius: kūrybingas

Žuvys turi didelę širdį, todėl nieko keisto, kad yra mylintys ir be galo rūpestingi žmonės. Visko matei ir atrodo, kad niekas nebenustebins? Klysti, nes žuvys turės siurprizų. Jų vaizduotė beribė. Susirasti antrąją pusę žuvims nėra sunku.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis